Va mai aduceti aminte de fata aceea, parca Ligia, de pe raposatul forum si tehnicile ei de machiaj? Intotdeauna eram fascinata nu neaparat de combinatiile ei faine si de cata rabdare avea, dar, mai ales, de tenul ei perfect. Cand ai o piele perfecta, cred ca orice ti-ai pune, pana si mustar cu roz turbat in picatele, tot bine ti-ar sta. Dar, nu toate avem norocul asta. De cand ma stiu mi-au placut machiajurile, sa ma machiez si sa machiez si pe altii.
Intodeauna mi-au placut insa cele in nuante mai natur, care sa nu iasa in evidenta foarte tare ci care sa sublinieze trasaturile faine. Spre deosebire de prietena mea cea mai buna atunci care era fan machiaz tip Barbie.
Acum...abia am timp sa pun machiaj. Ma trezesc foarte de dimineata si de multe ori plec fara nici un fel de machiaj. Ni-mic...insa as vrea sa am timp si, mai ales, tehnica. Nush ce s-a intamplat cu mine in ultimele decade, insa in adolescenta eram maestra si la machiaj si la dat cu oja

Mi se pare extraordinar de frumoasa tipa si ce face el ma bucura sa vad ca putem fi frumoase si chic la orice varsta.