Tehnici de machiaj pentru femei frumoase,independente, ocupate, harnice ^^
Postat 20 October 2019 - 02:38 PM
Postat 20 October 2019 - 07:50 PM
Lapona Enigel, la 20 October 2019 - 02:15 PM, a spus:
Dupa ce am.descoperit chestia cu fondul de ten am cumparat un rimel, tot intr-a 8-a. Intr-a 9-a au venit rujul, un fard si un Kajal. Am avut o perioada cand eram mereu cu Kajal à la Brigitte. Bardot.
Nu o sa uit cand am folosit prima data rimel "in public". La scoala, ovcorz! Cu prietena mea de atunci , sau asa credeam eu...
Vine ora de bio, la diriga. Intra diriga, striga catalogu, se uita prin noi, ne cheama la ea: Maria, subsemnata, Cristina, pretena, va duceti la baie imediat si, daca vreti sa va primesc la ora, reveniti cu genele voastre natur.
clau_ash, la 20 October 2019 - 02:06 PM, a spus:
E si ruj din gama asta? Foarte faimoasa si de traditie gama deja. Dar eu credeam ca e doar rimel. Ha! Misto, ma duc sa casc ochii.
Mamaaa, ce tare esti Adri, tu mai si retusezi! Eu is varzeanu rau!!! Ce-am ajuns, ce-am ajuns! Si visam sa fiu o lady
Clau, alea rosu aprins din fata is Lancôme? Faine nuante!
Am avut o prietena in liceu care ma aproviziona cu mostre de parfum, aduse din Francia. Mama ei era profa de franca si avea amici care ii trimiteau multe. Si odata mi-a dat un ruj culoarea prunei cazuta din copac, de la l'Oréal, mat. Atat, dar atat de uscat. Atat de aiurea imi statea, dar adoram culoarea aia
Minoriciu, si mie imi.plac f mult de la Avon, mi se par calitate misto! Am 3 parfumuri de la ei, mortaleeee.
Si eu iubesc trei patru, parfumuri de la Avon, Rare Pearls, Litlle Black Dres, Today si unul mai ieftin Summer Paradise. Plus rujurile mate, plus ojele gel pe care le folosesc la pedichiura. Si niste creme de fata.. Sunt anumite chestii care imi plac la ei.....sispumantul de baie cu orhidee (eu) sau crini albi (sotul).
Postat 20 October 2019 - 09:42 PM
mino, la 20 October 2019 - 07:50 PM, a spus:
Si eu iubesc trei patru, parfumuri de la Avon, Rare Pearls,
CHECK!
Litlle Black Dres,
avut acum jdemii de ani
Today
CHECK!
si unul mai ieftin Summer Paradise. Plus rujurile mate, plus ojele gel pe care le folosesc la pedichiura. Si niste creme de fata.. Sunt anumite chestii care imi plac la ei.....sispumantul de baie cu orhidee (eu) sau crini albi (sotul).
Plus Rare Gold. Nush ce pun in ele, nush ce fixativi folosesc, dar lasa un sillage wow wow! Dar, putem vorbi la parfumuri despre asta.
Machiaj anno domini 1968:
Postat 20 October 2019 - 11:03 PM
https://www.artaculi...i/page__st__800
Postat 21 October 2019 - 02:32 PM
V-am citit dar contribui cand am timp.
Carmella, la 18 October 2019 - 09:33 AM, a spus:
Dacă ar fi să am obsesia spionajului on-line și plasarea reclamelor în funcție de ceea ce vorbești cu oamenii, acum aș lua-o razna rău... După ce am citit aici pentru prima dată în viața mea de brandul Urban Decay, gama Naked Honey, primesc acest SMS
Edit: mă refer la ultimul de jos...
Screenshot_20191018-101529_Messages-576x1216.jpg
Mi s-a intamplat si mie , uneori ma trece un fior pe spate, dar na' traim in era privacy zero.
Postat 21 October 2019 - 09:27 PM
Daca va puneti un asemenea program, atunci puteti sa va feriti de multe cookies etc.
Postat 21 October 2019 - 09:35 PM
Eataly, la 21 October 2019 - 02:32 PM, a spus:
V-am citit dar contribui cand am timp.
Take your time, love! Cand ai timp ne povestesti pe indelete.
Stiu ca avem topic cu ce anume cosmetice folosim, marci, consistente etc., dar despre cum facem ca sa ne machiem corespunzator varstei/tipului de ten/sezonului/ocaziei/ora zilei/tinutei...e alta mancare de peste. E ceva foarte complex. Poate putin cu iz desuet, dar felul in care alegem sa ne machiem ne poate pur si simplu schimba, influenta, complementa personalitatea si felul de a actiona si reactiona.
Postat 21 October 2019 - 09:51 PM
Din pacate nu mai am sticla sa va fi aratat si consistenta lui, ca i-am lasat-o sora-mii. Sa vedeti la ea cate fonduri de ten. La farduri si rujuri nu e deloc experta, dar fara fond de ten, rimel si creion de ochi aia nu iese din casa.
A-propos de chelea goala, eu trebuie sa am mereu sprancele si genele vopsite. Sprancenele mi se blondesc de tot vara...le ciufulesc mereu cand ma enervez pe dracii aia de la "biuro". Eh, genele si sprancenele trebuie sa le am accentuate. Cand plec in pielea goala si daca mai am vreo cateva minutele, imi perii frumos sprancenele, dau cu putin fixativ pe ele sa stea...aiurea, tot ciufulite le am dupa maxim 2 ore de job. Si imi ondulez genele cu curler-ul ala special. Asta nu mereu, dar cand is adormita rau ori am mancat cu o seara inainte ceva sarat ori am baut alcool. Va deschide ochii, va face sa pareti pe faza
A fost o faza acum ceva vreme cu o pustoaica, o dulcica harnica si constiincioasa dar din nefericire victima a beauty si fashion industry, dintr-un curs de-a 11-a. Dupa ore vine la mine: Profa, pot sa va intreb ceva? Sigur, Lea, cum sa nu? Dar sa nu va suparati pe mine. Zic: Uita-te si tu la vremea de-afara, cine naiba mai are energie sa se mai supere? Cati ani aveti? Ii zic. A ramas o secunda fara replica, face ochii mari si rotunzi. Zice: Aha, ok, eram curioasa tare. Zic: Ati facut vreun pariu? Mie ce-mi iese? Si zice: De unde aveti atata energie la prima ora, nimeni nu stie! Imi venea pe limba sa ii zic: 3 espressi, no time for makeup
Sa ma bata mamaie, da' io nush a cui e mana aia! Imi aduc aminte cand am facut poza...dar, mana...spooky!
Postat 21 October 2019 - 10:21 PM
Postat 22 October 2019 - 01:02 PM
Postat 22 October 2019 - 01:32 PM
Bun, vroiam sa va spun ca: de la o vreme, mai ales de cand tin oglinda pe care o folosesc langa fereastra si bate lumina zilei, am observat eu ca puful de pe pielea fetei se vede, mai ales cand bate soarele, ma intelegeti ce spun? Wow...ma gandesc eu. Wtf? Sau, era mereu acolo? Vorbesc cu sora-mea de lapte: aia obsedata cu sa stea schiloada. Schiloada rau. la 155 cm ai ei. Fata, tie tz-o crescut barba? Ea e bruneta tare, fir de par gros, bine, intre timp multe ale. Incepe sa rada - nu vreti sa stiti ce ras de zuza are. Puf din ala? Ai descoperit ca ai si tu? Da! Zic: La turci se contureaza sprancenele cu o tehnica braziliana, cu ata. Cred ca ma duc la aia sa ii spun sa imi contureze obrajii, nu sprancenele. Zice: nu faci nimic, nu te atingi de el. Are rolul lui, lasa-te asa cum esti si incearca sa nu mai mananci asa multa carne de pui ori, mai bine zis, carne industriala despre care stim cu totii ca e umflata toata cu hormoni de crestere. Bine, zic. Am pus oglinda in alta parte intre timp. Cand il mai observ in oglinda imi aduc aminte de mamaia : de multe ori de tinea in brate pe laita din bucataria ei de vara, si ne hataia pe genunchi, in lumina diminetilor de vara. Uneori razele soarelul o bateau din spate si cand ma uitam in sus la fata ei, ii vedeam puful acela auriu pe obraz.
Intre timp, de cand au aparut turoriale, tehnici , jdemii de produse , secrete etc. (mama ce simpla si misto era viata cand eram eu pustoaica! 1 ora maxim la machiaj, hai doua-trei cu tot cu fetele pe care le machiam sambata inainte sa mergem la "bairam" si dupa aia haladuiala cu gasca. Of, viata!)
Asadar de cand cu toata massmedia asta moderna si productia in masa a orice, inclusiv a avalansei de informatie, m-am linistit complet. Pentru ca, iata:
Ca tot mi-am luat dracii din alea de conturat, ia sa descoperim si cu ce se mananca stiinta asta. Zidarie curata, bai frate!
Postat 22 October 2019 - 01:53 PM
Gata în 5 minute, maxim. Și am făcut doar vreo 5 selfie-uri
Postat 22 October 2019 - 02:04 PM
Postat 22 October 2019 - 02:43 PM
Postat 22 October 2019 - 04:01 PM
Aceasta postare a fost editata de Titirimundi: 22 October 2019 - 04:06 PM
Postat 22 October 2019 - 05:44 PM
Carmella, la 22 October 2019 - 01:53 PM, a spus:
20191022_125636-452x804.jpg
Gata în 5 minute, maxim. Și am făcut doar vreo 5 selfie-uri
Super iti dta cu dunga! Iti scoate foarte fain in evidenta culoarea irisului! Sa mai faci!
clau_ash, la 22 October 2019 - 02:43 PM, a spus:
Wow!!! Bai, inceteaza sa mai pui aici poze cu adolescenta de fiica-ta Moama, ai macar un 30 acolo?
Imi place coama ta maxim! Si ai un ten foarte fain!
Povesteste cu iluminatoru ala. Va spun, pentru mine machiatul a devenit un fel de rocket science...
Titirimundi, la 22 October 2019 - 04:01 PM, a spus:
Woman, ai niste ochi fabulosi! Cand ai timp, baga o tehnica din aia din tutorial cu farduri, luminator etc si arata-ne! Mama, ce mi-ar placea sa exersez pe tine machiajul ochilor.
Si pe Clau cel al fetei
Postat 22 October 2019 - 05:54 PM
Mie azi mi-a venit un ruj no name comandat pe amazon, 1 euro si 99 centi. Seamana foarte mult cu primul meu ruj cumparat din alocatie Sincer? Foarte mult imi place cremozitatea si culoarea:
Si pe buze, cu putin creion contur:
Mama si sprancenele tale Titi, perfecte! Pffff, cum reusiti, oameni?
Prietena mea cea mai buna din facultate se duce la needling la sprancene, wow wow!
Poftim, ruj nou nout...
Postat 22 October 2019 - 06:01 PM
Aici e la modă să te fardezi pentru evenimente la salon, la un make-up artist. Am fost de două ori, prima dată m-am șters imediat ce am ajuns acasă, a doua oară am stat așa, că m-am dus direct la eveniment, și nici prea rău nu era, dar era mai bine dacă mă făceam singură. Drept urmare nu mă voi mai duce niciodată, mai bine îmi iau un fond de ten care mă ține un an.
Postat 22 October 2019 - 08:38 PM
Machiajul, ca machiajul, dar ajuta sa fii si frumoasa de la natura- ah?! Pai cum sa-mi pun io fata pe aici?!?