An de an, aceeasi prieteni. Cei cu care, de vreo 15 ani impartim si bunele si relele emigrarii; familia noastra de aici, din Canada.
Anu' asta, din motive de scarbici, nu prea mi-a ars de bibileala.

Aperitivele au fost, de la stanga la dreapta, in ordinea numerelor de pe tricou asa:
sunca: burta de porc, fiarta in zeama de varza, reteta luata de pe blogul Mayei
fasole batuta in cornulete de foietaj; cumparat foietaj, taiat fasii, copt pe forme de con, umplute cu fasole batuta
rosii si masline
felii de pere cu roquefort, doua-trei frunze de arugula, invelite in prosciutto
oo umplute

Platou cu branzeturi si struguri

Si covrigi Simit, reteta luata de aici

Dupa care am servit pastrama de oaie, de data asta cumparata de la Montreal, si pulpe de pui la gratar.

....bien sur cu mamaliga si muraturi

si must piscator la limba

Desertul, in totalitate cumparat a constat in macaroons, ciocolata japoneza, fructe si sirop de ciucalata

Asadar, mare lucru nu facui, si nici nu-i vreo mare arta in asta, dar postez totusi, daca nu ca sa inspir pe altii, macar sa ramana posteritatii
