Pizza mea
#41
Postat 12 January 2022 - 05:47 PM
#43
Postat 21 April 2022 - 09:20 PM
Aluatul meu cred ca a avut ceva steroizi ca a crescut ca Fat-frumos 🤪🤪
#44
Postat 22 April 2022 - 05:23 PM
Salivez la toate în aceeași măsură, nu am mai mîncat o pizza de 3 luni după încă minus 2 kg pierdute, am zis că mă destrăbălez cu cîteva feluri de pizza, că cred că mai am puțin și le și visez
#46
Postat 17 October 2022 - 08:58 PM
In poza aluat din 2 kg da faina, am mai avut 1 oala cu inca 1 kg
Am avut niste lemn bun de maslin, uscat bine asa ca am avut temperatura de 450°C, pizzele au fost gata cam in 2 min
Am facut o parte din aluat cu sucitorul si o parte doar cu mainele ca marginile sa fie groase ca in imagine
Personal daca nu au branza bagata in margini, prefer pizza facut to sucitorul ca e mai subtire.
#48
Postat 18 October 2022 - 12:09 PM
#51
Postat 20 October 2022 - 02:12 PM
#52
Postat 13 August 2024 - 09:39 AM
Am inceput sa intind aluatul cu faina semola si mare surpriza - e total alta "mancare de peste" aluatul devine mult mai elastic si usor de intins la mana.
Au mai ramas 5 bucati de aluat asa ca ieri am facug inca 2 si cele 3 ramase le-am bagat la inghetat.
#53
Postat 13 August 2024 - 10:05 AM
asa e, cu faina de semola se intinde mai usor pentru ca nu e fina si nu se lipeste
#55
Postat 13 August 2024 - 02:13 PM
#56
Postat 27 October 2024 - 05:57 PM
#57
Postat 27 October 2024 - 07:29 PM
#59
Postat 28 October 2024 - 08:07 PM
adi_edi, la 27 October 2024 - 07:29 PM, a spus:
Da, de la borcan, in ulei. Noua ne place.
Adriana, la 28 October 2024 - 10:10 AM, a spus:
Multumesc, a fost buna.