Retetarul de cofetarie
Postat 10 July 2020 - 07:58 PM
Il are cumva cineva si ar putea sa mi-l trimita? Tin minte ca Maria Aspacaritei erai cofetareasa si il avea, parca...
Postat 11 July 2020 - 01:02 PM
am si trecerea lui in word care e lipsita de sens pentru ca anumite litere s-au transformat in ceva inutil decie total inutilizabil
dar daca totusi il vrei aminteste-mi mailu tau in mp si ti-l trimit
Postat 11 July 2020 - 03:35 PM
Ok, am sperat ca poate e cineva care are o varianta utilizabila pentru ca tare as vrea sa stiu daca e in el reteta de inghetata cu cafea din cofetarii, de pe vremea raposatului ... daca nu, o sa incerc sa o fac eu cumva.
Postat 11 July 2020 - 07:17 PM
cauta o reteta de inghetata intr-o carte ca lumea de retete si apoi experimenteaza adaugind cafeaua care iti place
Postat 12 July 2020 - 11:56 AM
am pozat tot ce era legat de inghetate, nu m-am putut abtine.
Postat 12 July 2020 - 02:17 PM
tu stii ce e svartul?
ca l-am intilnit si in celalat retetar
Postat 12 July 2020 - 04:32 PM
Postat 13 July 2020 - 06:52 AM
Amina, la 12 July 2020 - 11:56 AM, a spus:
Wow, Amina! Esti super, super! Multumesc foarte mult! Poti pune , te rog, si coperta? As vrea sa o caut pe net sa o procur. Multumesc tare mult!
Postat 13 July 2020 - 04:40 PM
Lapona Enigel, la 13 July 2020 - 06:52 AM, a spus:
sunt manualele mele de liceu, nu stiu daca le mai gasesti. asta de cofetarie nu e al meu, mi l-a pierdut o colega si fara sa stau pe ganduri l-am luat pe al ei de pe banca si m-am si semnat imediat pe el. am vazut acum coperta si mi-am adus aminte, eu tin la lucruri nu mazgaleam cartile sau caietele, cel mult mai trageam o floricica sau o inimiaora dar pe la sfarsitul caietelor cu creionul
o sa pun si cuprinsul, daca mai gasiti ceva interesant pe acolo mai fac poze la pagini, ca mi-e lene sa scanez , s-a pus si praful pe scanner si nici softul pt el in laptop nu il mai am.
cofetarie
Postat 13 July 2020 - 05:14 PM
Adriana, la 13 July 2020 - 04:58 PM, a spus:
cu placere!
cate amintiri legate de liceu si orele de alimentatie publica...
si am invatat multe, foarte multe lucruri carora atunci nu le-am dat nici o importanta, acum as vrea sa imi aduc aminte tot.
intr-un fel imi pare rau ca nu am folosit nimic din ce am invatat in liceu, dupa facultate am profesat in alte domenii.
Postat 14 July 2020 - 09:03 AM
Amina, la 13 July 2020 - 04:40 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 13 July 2020 - 06:52 AM, a spus:
sunt manualele mele de liceu, nu stiu daca le mai gasesti. asta de cofetarie nu e al meu, mi l-a pierdut o colega si fara sa stau pe ganduri l-am luat pe al ei de pe banca si m-am si semnat imediat pe el. am vazut acum coperta si mi-am adus aminte, eu tin la lucruri nu mazgaleam cartile sau caietele, cel mult mai trageam o floricica sau o inimiaora dar pe la sfarsitul caietelor cu creionul
o sa pun si cuprinsul, daca mai gasiti ceva interesant pe acolo mai fac poze la pagini, ca mi-e lene sa scanez , s-a pus si praful pe scanner si nici softul pt el in laptop nu il mai am.
cofetarie
Gabriela Pârjol - este?
Bine i-ai facut colegei!!! Si eu sunt fix ca tine! Acum , in meseria mea, a trebuit sa inghit multa literatura de specialitate plus beletristica specifica si mereu fac "teme". Dar nici acum nu ma lasa inima sa fac notite si remarci/completari pe carti/pe pagina ci tot cu biletel stau langa mine.
Deosebit manualul si foarte pretios. Ma uit ca, in fond, teoria este super solida si a existat, totusi, o perioada in care lucrurile mergeau in tara la noi. Mama a lucrat in comert si sunt aproape 100% convinsa ca si ea a avut manuale de genul, cel putin stiu ca avea o mica biblioteca in balcon, cand eram eu mica, dar le-a aruncat pe toate Si acuma eu le caut pe net ori pe la anticari, arrrrrrr.
Multumesc foarte mult pentru bunavointa si timp ! Cred ca le poti si fotografia doar cu telefonul si sa le pui aici.
Postat 14 July 2020 - 11:47 PM
Dar manualele acelea sunt o adevarata comoara! Tehnologia pe care am facut-o noi la liceu a fost o materie absolut inutila (noi am facut tehnologie chimica), nu am ramas cu nimic...
Postat 15 July 2020 - 04:58 PM
Lapona Enigel, la 14 July 2020 - 09:03 AM, a spus:
Gabriela Pârjol - este?
cred ca ma plictiseam tare la orele de teorie , mult mai interesante au fost cele de laborator. aveam la parterul liceului un laborator de cofetarie si unul de teh. culinara complet utilate.
pt atestat am tras biletele si mi-a picat de pregatit un tort cu frisca si fructe si sandvisuri si tartine. tortul l-am facut singura dar cu sandvisurile si tartinele s-a jucat profu de culinar. mi-a facut tot felul de decoruri cu filigram de unt, felii de castraveti. am lasat omu sa se desfasoare
Multumesc foarte mult pentru bunavointa si timp ! Cred ca le poti si fotografia doar cu telefonul si sa le pui aici.
cu placere!