De citva timp ma uit pe Fb la unu de la Napoli care vinde peste si am facut reteta lui de caracatita cu vin rosu deja de 2 ori la cit de buna a fost.
Se pune caracatita in putin ulei si se prajeste pe toate partile, ori cu un catel de usturoi (asa am facut prima data), ori cu putina ceapa sau esalota (asa am facut a doua oara), ce vrea tentaculul vostru
dupa care se adauga nitel vin rosu cite un pic, dupa vreo 15 minute se taie bucati si se repune in tigaie tot asa adaugind cite un pic de vin pina ce se inmoaie cit trebuie
asta e prima servita cu piure de cartofi
si asta e a doua
Pagina 1 din 1
Caracatita beata
#2
Postat 18 June 2021 - 10:51 AM
E grozava, eu fac de mult varianta greceascã a retetei, care în plus include usturoi, ceva rosii si patrunjel.
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!
#3
Postat 18 June 2021 - 02:00 PM
cred ca nu mai am de ales decât sa imbăt caracatița din congelator
#4
Postat 18 June 2021 - 03:54 PM
Alexandru, la 18 June 2021 - 10:51 AM, a spus:
E grozava, eu fac de mult varianta greceascã a retetei, care în plus include usturoi, ceva rosii si patrunjel.
valeu mon cher daca te-ai intors la caracatita beata mai fac una
Dexter, la 18 June 2021 - 02:00 PM, a spus:
cred ca nu mai am de ales decât sa imbăt caracatița din congelator
eu aseara am facut tentaculele taiate cu ardei ca si asa imi plac
Arata acest topic
Pagina 1 din 1