Si eu! De peste un an, m-am apucat de învățarea limbii spaniole. Chiar dacă Duolingo nu este neapărat cea mai eficientă metodă, este de ajutor. La început, am crezut că am o idee despre spaniolă datorită filmelor... Ei bine, nu chiar. După un an de utilizare intensivă a Duolingo și ceva studiu suplimentar, am atins nivelul intermediar B1 și pot purta conversații. ( am colegi cu care pot exersa )
Cu toate acestea, am unele rezerve față de Duolingo, deoarece pare să încurajeze utilizatorii să petreacă mult timp pe aplicație. De exemplu, dacă obții un punctaj mai mare într-o săptămână, ești repartizat într-un grup mai competitiv în săptămâna următoare, și tot așa. Eu fiind o persoană competitivă, uneori simt frustrare pentru că nu înțeleg cum unii utilizatori acumulează mii de puncte pe zi. .
mino, la 15 March 2024 - 07:17 AM, a spus:
Eu invat engleza cu Duolingo, ca la scoala am facut doar doi ani in care nu am invatat prea multe iar acum am timp sa vad cat pot invata. Exact cum zici tu…toamna o stiam de autumn….pe Duo e, fall. Si asta nu e singurul exemplu. Am inceput ca incepator, de amuzament, acum imi dau seama ca mai bine luam si un caiet. Ca uit si fac greseli. Dar sunt bucuroasa ca atunci cand ma uit la un film inteleg cam 50% din titrarea in limba engleza. Clar pentru a intelege mai mult trebuie sa invat mai mult, dar iau totul ca pe o joaca deocamdata.
Probabil este engleza vorbită în Statele Unite... Așa cum și spaniola mea este cea din America de Sud... Dar eu doresc să învăț spaniola originală, cea din Espania. :)Am vrut sa raspund Adrianei dar am citat-o pe Mino.. sper sa se inteleaga.
Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 27 March 2024 - 03:55 PM