Azi am facut dovlecei pane cu mujdei, n-am mai mancat asa ceva cam de mult timp. Cand a venit sotul acasa m-a intrebat daca am auzit si eu la radio ca azi e Ziua Nationala a Usturoiului 😄. Nu auzisem dar m-am bucurat ca i-a placut ce am gatit.
Tot azi fiica-mea a fost in Toronto in excursie cu scoala, si cand s-au dus sa manance si-a comandat ceva care a fost foarte iute, a zis ca i-a luat gura foc, desi ea ceruse "mild". Eu am fost sa-mi fac niste analize si m-am dus la cafeneaua spitalului, mi-am luat o cafea si am zis sa incerc o chestie de patiserie, un fel de pateu. Cand am ajuns acasa si am desfacut punga era altceva, cu... jalapeno. Eh, eu am scapat mai ieftin, a fost iute dar nu insuportabil 🤪.
Daca aveti chef, haideti si impartasiti din coincidentele (nu neaparat culinare) pe care le-ati trait si care poate v-au facut sa va intrebati daca sunt coincidente sau Universul incearca sa va dea un semn?
Pagina 1 din 1
Coincidente Culinare sau nu
Postat 24 April 2024 - 12:01 PM
Coincidente nu-mi vin in minte acum, dar vroiam doar sa zic ca mi se pare ca in ultima vreme e mereu o zi universala sau nationala de ceva, cum ai zis si tu de usturoi de care nu auzisem, de carbonara, de somn sau mai stiu eu ce
Postat 30 April 2024 - 02:38 AM
Duminica dimineata (dupa-amiaza in Romania) cand am vorbit cu maica-mea i-am zis ca am de gand sa fac niste ficat si salata cu rosii, castraveti, ceapa, la care imi zice ca fix asta a avut ea la amiaza.
De Pasti probabil vor fi o sumedenie de coincidente 😁.
De Pasti probabil vor fi o sumedenie de coincidente 😁.
Postat 20 June 2024 - 06:06 PM
Azi dimineata mi-a venit pofta de oua ochiuri. Prefer scrambled (cremoase, facute la foc mic) dar de data asta am zis sa mai schimb.
Tot azi a venit fiica-mea de la scoala mai devreme, la 11, si m-a rugat sa-i fac "egg sandwich". Am fost surprinsa, ca nu-mi amintesc sa i se fi facut pofta de asa ceva, am crezut ca vrea "egg salad sandwich", cu oua fierte. Dar nu, ea voia sandwich cu...ochiuri! Din astea n-a mai mancat de cativa ani. Si niciodata in sandwich. I-am facut unul, am pus si sunca, branza, ceapa si rosii, dar a mai cerut unul 😋.
Sa fie toata lumea fericita, pentru baieti am sa fac spanac cu... 🍳🍳🍳🍳!
Tot azi a venit fiica-mea de la scoala mai devreme, la 11, si m-a rugat sa-i fac "egg sandwich". Am fost surprinsa, ca nu-mi amintesc sa i se fi facut pofta de asa ceva, am crezut ca vrea "egg salad sandwich", cu oua fierte. Dar nu, ea voia sandwich cu...ochiuri! Din astea n-a mai mancat de cativa ani. Si niciodata in sandwich. I-am facut unul, am pus si sunca, branza, ceapa si rosii, dar a mai cerut unul 😋.
Sa fie toata lumea fericita, pentru baieti am sa fac spanac cu... 🍳🍳🍳🍳!
Postat 25 June 2024 - 09:45 PM
Nu stiu daca se poate numi coincidenta sau poate "ce mica-i lumea" dar hai sa va povestesc si eu una. Acum cativa ani am mers la niste cursuri unde am cunoscut o tipa, tot romanca. Din vorba in vorba am aflat ca de fapt locuim in acelasi cartier, la cateva strazi distanta doar. Cum am click-ait chiar bine si ne-am imprietenit, am zis ca hai e vremea sa ne vizitam si sa ne cunostem si familiile. Am mers la ei in vizita, baietii s-au pus pe taclale de parca se cunosteau de cand lumea si uite asa si-au dat seama ca au copilarit in acelasi bloc, aceeasi scara chiar. Sotul prietenei, care e cu vreo 3 ani mai mare decat al meu, isi amintea chiar niste masinute pe care sotul meu (care statea la parter) le tinea la geam si la care ceilalti copii se uitau mereu. Am uitat sa zic, treaba asta se intampla in Ottawa, deci peste mari si tari de Bucuresti cum ar veni.
Aceasta postare a fost editata de black_cat: 25 June 2024 - 09:46 PM
brain loading....please wait....
Postat 26 June 2024 - 04:48 PM
Wow, ce coincidenta fantastica! Mi s-a intamplat si mie aici, dar nu chiar pana la ultimul amanunt. La primul meu job in Canada lucram cu o colega tare draguta, si normal ca in prima zi ne-am descusut, care de pe unde suntem. Pai... din Romania. De unde din Romania? Din Deva, amandoua. Cam la atat s-au limitat legaturile cu trecutul. Si in Toronto stateam pe aceeasi strada, in blocuri alaturate.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1