Ce dulciuri ati facut azi?
Postat 11 September 2024 - 10:20 AM
Eu am auzit de ea acum cativa ani cand am primit-o. Inteleg ca in tara sunt multe culturi si se vinde bine sucul de aronia.
Postat 06 October 2024 - 02:56 PM
Iar am facut papanasi cu faina fara gluten - belea mare 😄
Postat 06 October 2024 - 05:46 PM
Wow-wow-wow! Trebuie sa invat sa fac si eu papanasi din astia, mi s-a cerut in mod expres de catre membrii familiei, ii tot aman dar nu stiu pana cand...
Postat 06 October 2024 - 06:23 PM
Cu amestecul de faine fara gluten sunt super pufosi, eu fac din astia chiar si cand nu e nevoie 😄
Postat 07 October 2024 - 07:14 AM
Am tot gustat papanași dar nu am fost extaziată de ei. Ăștia ai tăi Clau, arată într-un mare fel, să vă fie de bine!
Postat 27 October 2024 - 07:26 PM
Aaa, ce pofta mi-ai facut! de cand imi tot propun sa fac si eu! Beaver tails adica 🤪, pentru copii, pun si un pic de scortisoara, nutella, ceva fructe. Pentru mine si sot umplute cu branza. Gata, plec de aici, ca mi s-a facut foame!
Postat 28 October 2024 - 10:26 AM
singurul street food de care imi amintesc (inafara de covrigi) si pe care acum nu l-am mai vazut
Postat 29 October 2024 - 01:28 AM
mino, la 07 October 2024 - 07:14 AM, a spus:
Am tot gustat papanași dar nu am fost extaziată de ei. Ăștia ai tăi Clau, arată într-un mare fel, să vă fie de bine!
Papanasii lui Clau arata intr-adevar intr-un mare fel. Sa stii insa Mino ca nici eu nu ma omor dupa ei. Ii fac din an in Paste pentru ca ii plac ursului si nah, mananc si eu, adica nu imi displac. Dar prefer daca e o gogoasa cinstita
adi_edi, la 27 October 2024 - 07:26 PM, a spus:
Aaa, ce pofta mi-ai facut! de cand imi tot propun sa fac si eu! Beaver tails adica 🤪, pentru copii, pun si un pic de scortisoara, nutella, ceva fructe. Pentru mine si sot umplute cu branza. Gata, plec de aici, ca mi s-a facut foame!
Noi mereu le-am preferat simple, doar cu zahar.
Adriana, la 28 October 2024 - 10:26 AM, a spus:
singurul street food de care imi amintesc (inafara de covrigi) si pe care acum nu l-am mai vazut
Eu mai mancam cand ma nimeream in Romania in septembrie, de zilele orasului. Era acolo la balci o familie cu traditie care facea niste gogosi super. Am inteles ca nu mai fac, cred ca au imbatranit prea tare.
brain loading....please wait....
Postat 31 October 2024 - 09:50 PM
Banana bread, ca aveam 2 banane prea coapte sa le mai manance careva. De obicei pun vreo 3, astea erau si mici, asa ca am pus 2 iaurturi cu capsuni pe care iarasi nu le mai manca nimeni. Deasupra sunt bucati de ciocolata, cred ca mai bine le amestecam in aluat dar si asa e buna.