Ce dulciuri ati facut azi?
Postat 30 March 2025 - 10:01 PM
Eu nu prea fac dulciuri ca ma bat cu cantarul insa din an in paste mai da cate o tacaneala peste mine...asa ca am facut croasante cu unt, o parte cu crema de fistic si frisca de fistic si o parte pentru chestii sarate 😀

Postat 31 March 2025 - 09:52 AM
Postat 31 March 2025 - 10:01 AM
hai ca m-am intors
simbata seara am facut un tort pentru cina, blatul era ca la tortul mimoza, ultimul facut acu citeva zile de la subiectul cu acelasi nume
am insiropat cu "crodino" ca n-aveam altceva
crema de vanilie am amestecat-o cu putina frisca si apoi strat de capsuni
decorat cu frisca si capsuni

si felia

simbata seara am facut un tort pentru cina, blatul era ca la tortul mimoza, ultimul facut acu citeva zile de la subiectul cu acelasi nume

si felia

Postat 31 March 2025 - 11:13 PM
clau_ash, la 30 March 2025 - 10:01 PM, a spus:
Eu nu prea fac dulciuri ca ma bat cu cantarul insa din an in paste mai da cate o tacaneala peste mine...asa ca am facut croasante cu unt, o parte cu crema de fistic si frisca de fistic si o parte pentru chestii sarate 😀
20250330_225733.jpg

Eh, cantarul meu incepe sa tipe doar cand vede ca ma aplec sa il scot de sub dulap, se tine cu unghiile sa nu il pot trage afara

Adriana, la 31 March 2025 - 10:01 AM, a spus:
hai ca m-am intors
tort.jpg
si felia
fetta.jpg

si felia

Capsuni cu crema de vanilie si frisca, trebuie sa fie bun si racoros.
brain loading....please wait....
Postat 01 April 2025 - 02:49 PM
black_cat, la 31 March 2025 - 11:13 PM, a spus:
Eh, cantarul meu incepe sa tipe doar cand vede ca ma aplec sa il scot de sub dulap, se tine cu unghiile sa nu il pot trage afara 

aaa, dar eu nici nu-l deranjez, il las acolo unde e

Adriana, la 31 March 2025 - 10:01 AM, a spus:
Capsuni cu crema de vanilie si frisca, trebuie sa fie bun si racoros.
da, cred ca-l declar printre cele usor de facut, doar ca la decorat nu mai am chef, celalat mimoza a iesit parca mai umflat si am putut face un strat de firmituri de jur imprejur ca decoratie, asta nu prea, noroc ca a venit sora mea la timp si am pus-o pe ea sa dea friu liber fantaziei