mihamarky, la 22 July 2019 - 01:26 PM, a spus:
Ce dulciuri ati facut azi?
#8042
Postat 23 July 2019 - 10:17 AM
Eu nici nu mai stiu de cand nu am facut ceva dulce.
#8044
Postat 23 July 2019 - 06:46 PM
mihamarky, la 23 July 2019 - 05:07 PM, a spus:
Nu stiu despre ce guleras zici dar eu vreau o batistuta. Ma apuca plansul cand vad ce fain arata si gogosile alstea si placinta dinainte
#8045
Postat 11 August 2019 - 09:02 PM
foi de cremsnit gata facute
crema de vanilie gata facuta
asemblat si decorat cu afine proaspete
#8047
Postat 12 August 2019 - 11:26 AM
Eu tot pe un soi de restrictii de dupa operatie, nu vreau sa fac excese.
Placinta cu iaurt
Pupicei, miha
#8048
Postat 12 August 2019 - 11:27 PM
dar pe foi asa scria
pe mituri le ditruge timpul, adica lipsa lui
#8049
Postat 21 August 2019 - 11:38 AM
#8050
Postat 05 September 2019 - 11:10 AM
Acum, că am prune, fac săptămânal crumble. De data asta cu branza de vaci și smântână în loc de friscă.
#8052
Postat 05 September 2019 - 02:16 PM
mino, la 05 September 2019 - 12:55 PM, a spus:
OOOOO, mino, e unul din cele mai ușoare și rapide deserturi. Sunt și aici pe forum mai multe rețete, cred că la Maya am văzut prima dată. Are și Carmella unul în tigaie, pentru când e prea cald. Am făcut și așa și n-am mai apucat că pozez nimic, l-am mâncat fierbinte.
Eu până acum am făcut cu prune, mere, gutui și banane. Pentru crumble folosesc proporția: 1:1:2, adică o parte unt, o parte zahăr și două părți făinuri și cereale.
Pentru forma din poză am folosit 100 gr. unt, iar ca făinuri am făcut un amestec de făină cu fulgi de cocos și semințe de susan.
#8053
Postat 05 September 2019 - 09:07 PM
De cand iti faci de cap cu crumble-urile tale pe aici, Bonicico, numai la astea visez Multumesc mult ca ai pus reteta!
#8054
Postat 07 September 2019 - 01:40 PM
Mnee'!! ma gandii sa ma mai joc putin cu ea ...vazui eu la tv. si zic ia sa fac si eu un sos de caramel sarat,am facut din ochi,am caramelizat niste zahar vreo 4 linguri cred ,am mai pus pe rand,1 lingurita de unt,sare mare,o lingurita de lapte,una de smantana,tot mai dadeam de pe foc,iar mai puneam putin amestecand cu lingura de lemn,mi-a iesit ashea...
Bree'!! dadu matercheful' in mine aveam un tort de inghetata de menta cu ciocolata cumparat
Zic ia sa-i pui' io' si un motz' de inghetata de menta cat era calduta placintica
Mnnee!!! ci' sa va mai spui'?! ia' cum am ciuntzit io' bunatate de placinta pt. un moft
#8055
Postat 07 September 2019 - 02:03 PM
vezi ca incepe de luni ceva emisiune cu bucatari, cre' ca la protv
te bagi la comentat?
#8056
Postat 07 September 2019 - 02:12 PM
moatza, la 07 September 2019 - 02:03 PM, a spus:
vezi ca incepe de luni ceva emisiune cu bucatari, cre' ca la protv
te bagi la comentat?
Sar-na' Motzulin' ..Masterchef nu ma bag,sunt prea''pandalii'' pt. gustul meu (nu ma pricep asa de bine,nu am gusturile pe asa masura,nu ma pricep imi stiu limitele ) dar urmaresc cu mare drag chefi la cutite pe antena 1 si abea astept sa inceapa emisiunea mea favorita prova del cuoco pe rai uno
#8057
Postat 07 September 2019 - 09:58 PM
boni, la 05 September 2019 - 11:10 AM, a spus:
Acum, că am prune, fac săptămânal crumble. De data asta cu branza de vaci și smântână în loc de friscă.
IMG_20190905_073753.jpg
Boni, imi est datoare cu o metoda magica de contracarare a celor saptemiidouazecisiuna de calorii ingurgitate pe nerasuflate...
Inspirata de reteta domnisoarei asteia de al carei bombeu nu se prinde nici o calorie, cobbler cu prune cu scortisoara , inghetata de vanilie si frisca:
#8059
Postat 13 September 2019 - 01:29 PM
Pana ajung sa fac si eu, mi-am satisfacut alte pofte - lapte de pasare:
(BTW, a explicat careva de ce ies unele pozele rasturnate?)
Imagini atasate
#8060
Postat 13 September 2019 - 01:33 PM