Ingrediente: 1 kg coaste afumate, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 pastarnac, 1 telina mica, 3 cartofi mici, 1 sfecla rosie medie (mai mare decat pumnul), 2 dovlecei, 1 kg de bors, sare, 1 legatura zdravana de leustean
Cum se face:
1. Spalam coastele, le portionam si le punem la fiert cu 2 litri de apa fierbinte

2. Dupa vreo 40 de minute, pregatim zarzavatul: il curatam, spalam si taiem cubulete (mai putin sfecla, pe care o dam prin razatoare. Eu am uitat acest aspect si am tras la fiertul ei ceva...)

3. Adaugam zarzavatul in zeama clocotinda si punem capacul, mai lasam sa fiarba 40 de minute.

4. In timpul asta punem borsul la fiert in alta oala, ca sa apuce sa dea de cateva ori in clocot inainte sa il punem la ciorba
5. Adaugam borsul la ciorba, il mai lasam sa fiarba 5 minute, adaugam zarzavatul si....

6. Pofta buna!
