Topic bonicellian culinar
Postat 26 November 2009 - 10:36 PM
any_annette a spus:
Si eu o astept 8-)
Bonicelli nici nu intra in discutie sa-ti contest pozitia de bombonereasa sefa

PS - de unde ai luat zambilicii mov

Postat 26 November 2009 - 10:44 PM

Postat 27 November 2009 - 09:01 PM

Ntz, n-a fost sa fie, adica pateul ala a avut ghinion, pentru ca al meu a iesit mult mai fain.

Pai da, ziceti si voi, el trebuia sa arate asa:

Va dati seama cat unt are, eu l-am facut dietetic, cu mai putin unt, ca nu s-a mai vazut untul, asta-i bashka, da' in fond de ce trebuia sa se vada? Doar ca era in dungulite? Aud? Si ce, fara dungulite nu-i bun?

A, la asta se vedeau morcovii rasi mai mare, adica era asaaaa cu sclipiri orange, ei, eu am fost gospodina mai buna si l-am frecat pe morcov de i-au mers fulgii, pasta a iesit nu alta.
Bun, cand m-am prins, am zis ca un pic de orange nu strica totusi, asa ca i-am plasat un morcov strategic fix in mijloc. Si ce, e mai urat? Nu, e mai frumos.

Iata si etapili, acum voi ati inteles cum sa-l faceti ca sa nu iasa ca originalul.

Ah, am uitat sa va spun, e ficat de curcan, de-aia cred ca n-a iesit ca originalul, fiindca n-a fost ficat de animal cu 4 picioare.

Fisiere atasate
-
18.jpg (99.3K)
Number of downloads: 58 -
17.jpg (102.22K)
Number of downloads: 57 -
16.jpg (69.84K)
15.jpg (99.25K)
14.jpg (75.85K)
12.jpg (72.19K)
11.jpg (106.75K)
Number of downloads: 58 -
10.jpg (69.38K)
Number of downloads: 57

Postat 27 November 2009 - 09:12 PM

Fisiere atasate

Postat 27 November 2009 - 09:15 PM
KikenHana a spus:

Ieri n-a fost asa tare, dar azi era deja mult mai tare ca ieri.

Postat 27 November 2009 - 09:24 PM
Si, da, si la noapte o sa am cosmaruri din pricina "produselor" vizionate!!!!!

Jos palaria!

Postat 27 November 2009 - 11:14 PM

Bomboanele-alea sigur nu le-a facut Milordu'?

Chiar, ii mai functioneste leptoapa? Iel cand s-arata? Ca ne e dor!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 28 November 2009 - 12:58 AM

Postat 28 November 2009 - 04:02 PM
raluca elena a spus:

Ba chiar mai bine ca originalul! Daca n-as uri morcovul din tot sufletul, as putea zice chiar ca-mi place!

Beyyy, Boniceao, se vede ca esti jeamana: asta-i fata ta cea nevazuta? ca-i tare fainuca , dar cam plicticoasa!

Mi-e dor de "deriva continentelor"! Mai stii?

Postat 29 November 2009 - 07:09 PM

Raluca, sa stii ca nici eu n-am sesizat vreo diferenta, doar ca-i light. :laughing7:
Zorzo, ce te mai alinti cu plictiseala!

Azi am creat, pe langa o ciorbita de curcan, de o deosebita complexitate si care ne-a solicitat si mie si lui MdeB neuronii la maximum, doua produse revolutionare.
Intai niste mufinshi, sigur, toata lumea stie sa faca mufinshi, dar ai mei sunt de post.

Au iesit niste gogomarle bine crescute, pufoase si foarte bine bronzate, nu de la solarul din cuptor, ci de la cantitatea prea mare de cacao, care evident, nu m-am prins ca o sa le maroneasca asa rau.
Deci am pus eu cam 170 gr faina, cacao, ...cat cuprinde

Separat am facut praf un avocado (da, pe post de unt, are consistenta potrivita si nu da niciun gust specific) 180 ml de lapte de cocos (merge si de soia, dar nu-mi place) si vreo 50 ml de ulei (de masline)
Le-am amestecat cu prafurile anterioare si am mai plusat cu niste fructe confiate, tot de post.
Le-am bagat in camasute de hartie si le-eam copt fix 25 de minute la 180 de grade.
Bestial de bune, merg cu frisca la fix.

Acum ma duc sa pap ciorbita si revin cu al doilea produs plin de noutate si evident o inovatie culinara.

Fisiere atasate

Postat 29 November 2009 - 07:27 PM

Am hotarat ca anul asta sa fac niste daruri de Craciun unor prieteni, mai altfel decat de obicei. Asa ca acum sunt in probe.
Creez tot felul de bomboni.

Voi face multe feluri de bomboane si acum le inventez.
Azi am creat bomboana cu visina confiata.
Am luat camasute din alea crete mici, pe care le-am tapetat cu ciocolata topita, am pus cu maxima precizie fix in mijloc o visina, le-am umplut cu ciocolata, le-am bagat la frigider si tot bagam degetul in ele sa vad daca s-au intarit.
Cand s-au intarit le-am scos camasutele si ar fi trebuit sa le decorez intr-un fel, dar m-am plictisit

Acum vreau sa creez eu o ciocolata care curge, dar habar n-am cum (deci nu din aia de casa) si caut sa vad ce fel de aur este alimentar, am vazut eu aseara la televizor (dupa ce-am venit de party, care n-a fost foarte lung) cum punea un creator roman de bomboane foita de aur pe bomboane si-o vindea cu 100 000 lei/buc (10 roni)
Eu am foita de aur, dar nu stiu daca-i comestibila.

Fisiere atasate
-
32.jpg (74.83K)
Number of downloads: 86 -
31.jpg (50.73K)
Number of downloads: 85 -
30.jpg (62.51K)
29.jpg (58.2K)
28.jpg (72.67K)
27.jpg (61.68K)
Number of downloads: 85 -
26.jpg (60.35K)
25.jpg (56.95K)
Number of downloads: 85

Postat 29 November 2009 - 07:55 PM

Postat 30 November 2009 - 10:17 PM

Postat 30 November 2009 - 11:02 PM
Bine v-am gasit deci si urari de bine forumului.

Dar eu ma simt ratacita rau de tot si nu imi gasesc locul si nici pozele de la bomboanele lui Boni.
De ce nu vad pozele? Nu-mi raspundeti ca tocmai plec. Poate pana maine ma deslusec.
Maine raman iar orfana de fiica asa ca voi revin cu fortele repuse

Postat 30 November 2009 - 11:08 PM

Postat 01 December 2009 - 01:18 PM
yandira a spus:
Bine v-am gasit deci si urari de bine forumului.

Dar eu ma simt ratacita rau de tot si nu imi gasesc locul si nici pozele de la bomboanele lui Boni.
De ce nu vad pozele? Nu-mi raspundeti ca tocmai plec. Poate pana maine ma deslusec.
Maine raman iar orfana de fiica asa ca voi revin cu fortele repuse
Hola Yandira, bine ai venit!