Am zis ca Raluca are dreptate si sa fac un tort totusi, ca daca fina mea nu aduce tort, in ce pun lumanarile lui MdeB?
Ce tort sa fac eu repede si sa fie si unul care-mi place si unul sa iasa, sa nu fac experimente azi.
Asa ca am zis sa fac tortul Stellei Gâteau chocolat (Pierre Hermé)
Pierre Hermé asta probabil ca era mai jmecher asa, avea si vase corespunzatoare si timp si toate ingredientele pe langa el.
Dau io ochii roata, mai citesc o data ce-a scris Stella si dandu-l afara pe MdeB de la cuptor zic "io, io fac acum, tu baga mielu-n frigider si mai stai".
MdeB care era usor agitat deja fiindca nu stiu ce dracie i se stricase la cuptorul lui nou din curte (un transformator ceva din volti americani in volti romanesti) se inghesuia in cuptorul meu.
Boooon, amestec eu untul cu zaharul, unt care nu era chiar moale inca, dar am zis ca nu-i bai, asa ca l-am urcat pe pereti cu zahar cu tot.

Intr-un final l-am inmuiat (pe altul, ca n-aveam timp sa-l strang de pe pereti) am bagat ouale cate unul, cate unul si zic, hop, faina.

Caut faina, nimic. OK, asta e, pun din aia de care am adica 6 Kornbrot (adica cu 6 cereale)

O pun si zic s-o bag in frigider ca tot o desfacusem.
N-aveam loc, asa ca zic, scot borsul. Ce era sub bors? Faina.

Bietul Herme ala, cred ca s-ar inverzi de ciuda ca lui nu i-a dat prin cap sa fac tort cu 6 cereale.