Forum Culinar: Topic bonicellian culinar - Forum Culinar

Salt la continut

  • 24 Pagini +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Topic bonicellian culinar

#381 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,424
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 April 2010 - 10:54 PM

Vezi postareaBonicelli, la 13 April 2010 - 09:27 PM, a spus:

Adriana, intai am cautat sa vad cum se poate face si ce-am gasit mi s-a parut prea complicat, asa ca am facut-o dupa capul meu.
Am amestecat branza roquefort (intai am frecat-o pe ea bine, bine) cu branza philadelphia in cantitati egale. Si-atat. Nu stiu, o fi bine, o fi rau, dar a iesit nemaipomenit de buna.

Mersi :)

#382 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,787
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 14 April 2010 - 12:20 AM

Vezi postareaBonicelli, la 13 April 2010 - 09:27 PM, a spus:

Adriana, intai am cautat sa vad cum se poate face si ce-am gasit mi s-a parut prea complicat, asa ca am facut-o dupa capul meu.
Am amestecat branza roquefort (intai am frecat-o pe ea bine, bine) cu branza philadelphia in cantitati egale. Si-atat. Nu stiu, o fi bine, o fi rau, dar a iesit nemaipomenit de buna.

Si-acum maiastra :) a creat ceva in binecunoscutu-i stil bonicelian, nu va spun ce-am vrut sa fac, va las sa ghiciti. Pe cuvand ca acum chiar am respectat toate cantitatile si indicatiile la fix, la fix. =)) Nicio legatura cu ce ati facut voi. :)
Gustul bunut, cat au fost calde, MdeB a spus ca-s chiar pufoase =)) dar el e un dragut si m-ar lauda orice as gati, :lol: cand s-au racit s-au pietrificat un pic, dar cu o dantura buna sunt comestibile. N-as incerca cu fixodent insa, decat daca vreti nr. unui stomatolog bun. =))


Sunt cumva rude cu guguloaiele mele =)) ?

Fisiere atasate



#383 Useril este offline   Bonicelli 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 584
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 14 April 2010 - 11:58 AM

Well, cred ca rude indepartate, la cat de bine arata ale tale.:)
Imagine postata

#384 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,787
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 14 April 2010 - 01:49 PM

Deci io vreau sa-ti spun ca o greseala totusi s-a strecurat cand le-ai facut. Cum adica sa respecti cantitatile la fix? Ce-i aia?
Si cred ca totusi ai pus niste... Botox, ca prea arata ale tale tinerele si frumusele, pe cand ale mele zici ca-s... matusile lor, daca tot vorbim de rudenii.

#385 Useril este offline   Bonicelli 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 584
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 14 April 2010 - 02:49 PM

:sad1: Draga mea, eu nu le-am tavalit prin faina, in schimb, fiindca minunatul meu cuptor nu merge pe principiul solarului si-anume nu le bronzeaza simultam si pe-o fata si pe alta, le-am sucit manual si-anume cu furculita, fiindca erau fierbinti. :notworthy:
Ele pluteau pe hartia aia de copt intr-o balta de ulei de bronzat, se pare, ca fara factor de protectie, ulei (adica unt) care le-a mentinut totusi pielea supla si fara riduri. Alta explicatie nu gasesc. :rolleyes:
Imagine postata

#386 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,787
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

  Postat 14 April 2010 - 03:09 PM

Stiam io ca n-ai sa ma dezamagesti! Si mai stiu ca tu cand ai zis ca ai respectat totul la fix, chiar ai crezut asta... Si eu am vrut sa nu le mai dau prin faina, si-ti multumesc acum ca mi-ai dezvaluit misterul acestui pas in reteta!

#387 Useril este offline   Bonicelli 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 584
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 14 April 2010 - 03:24 PM

Adi, pentru o piele ferma si frumos bronzata important e sa crezi ca faci totul exact ca-n prospect. :rolleyes:
Crezi ca de-aia au facut asa un abdomen plat, ca nu le-am dat prin faina? :notworthy:
Stiam eu ca faina e glucida si face burta. :sad1:
Imagine postata

#388 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,787
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 14 April 2010 - 03:40 PM

Nu-s ce sa zic, dau cu presupusu', ca si eu sunt o mare "specialista", daca-mi iese ceva e din greseala. Dar tu zici ca pluteau in grasime, ceea ce mie nu mi s-a intamplat, deci banuiesc ca faina a actionat ca factor de protectie... solara... Dar ce importanta are? Ca data viitoare (dac-o fi) tot nu o sa-ti iasa la fel!:notworthy:

#389 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 14 April 2010 - 07:35 PM

Boniceao, sa-nteleg ca te-ai imprietenit cu cocile? Ba mai mult, le dai si lectii de cosmetica?Imagine postata Wooow! Facu Bonicica gugoooosi! Yupiii!Imagine postata Arata chiar bine.Cum pretena mea din copchilarie ii dintareasa, cre'ca m-as incumeta la un "guguloi"(?)
De aratat arata bine, si unde, ma rog, ai auzit tu de gogosi care sa se manance reci? Ce-s, de profiteroale? Calde, nene!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#390 Useril este offline   Bonicelli 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 584
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 24 May 2010 - 06:06 PM

Deci nu-s gogosi, Zorzo. ^_^ De cand le-am facut am si uitat ce ar fi trebuit sa fie. :hungry:
Da' lasa gogosile, ia sa vad cine stie ce-a facut aici Bonicelli? :director:

Fisiere atasate

  • Fisier atasat  33a.jpg (193.29K)
    Number of downloads: 7

Imagine postata

#391 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 24 May 2010 - 07:34 PM

Vezi postareaBonicelli, la 24 May 2010 - 06:06 PM, a spus:

Deci nu-s gogosi, Zorzo. :P De cand le-am facut am si uitat ce ar fi trebuit sa fie. :hungry:
Da' lasa gogosile, ia sa vad cine stie ce-a facut aici Bonicelli? :director:


Barabuli pai? ^_^

#392 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 24 May 2010 - 07:36 PM

Vezi postareaFoxyy, la 24 May 2010 - 07:34 PM, a spus:

Vezi postareaBonicelli, la 24 May 2010 - 06:06 PM, a spus:

Deci nu-s gogosi, Zorzo. :P De cand le-am facut am si uitat ce ar fi trebuit sa fie. :hungry:
Da' lasa gogosile, ia sa vad cine stie ce-a facut aici Bonicelli? :director:


Barabuli pai? ^_^


Dovlecei :P ?

#393 Useril este offline   Dan@ 

  • (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 24 May 2010 - 07:40 PM

Vezi postareaFoxyy, la 24 May 2010 - 07:34 PM, a spus:

Vezi postareaBonicelli, la 24 May 2010 - 06:06 PM, a spus:

Deci nu-s gogosi, Zorzo. :P De cand le-am facut am si uitat ce ar fi trebuit sa fie. :hungry:
Da' lasa gogosile, ia sa vad cine stie ce-a facut aici Bonicelli? :director:


Barabuli pai? :P


Neah, astea-s mai selecte ^_^ ... french fries glazurati cu dijon provençale ! :P

#394 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 24 May 2010 - 07:47 PM

Io merg pa mana lu' Foxulina: barabuli pai prajati-n uloi di dovliac!Imagine postata
Or fi si glazurati, la mini la SMT-u nu s-a vaz't glazura! (caramel? Imagine postata )
La imaginatia lu' matale, dear Boniceao...m-astept la absolut oricare alt raspuns decat umila mea parere! Imagine postata
Matisse ce-a zis?
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#395 Useril este offline   raluca elena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 24 May 2010 - 08:20 PM

Io creca ca e mult prea simplu sa fie doar cartofi prajiti.....
raluca elena

#396 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 24 May 2010 - 08:37 PM

Vezi postarearaluca elena, la 24 May 2010 - 08:20 PM, a spus:

Io creca ca e mult prea simplu sa fie doar cartofi prajiti.....


Pai de asta ma miram si io....... :scratch:

#397 Useril este offline   Bonicelli 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 584
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 24 May 2010 - 08:44 PM

Gresit =)) Niciun raspuns corect. :scratch:
Imagine postata

#398 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 24 May 2010 - 08:49 PM

Vezi postareaBonicelli, la 24 May 2010 - 08:44 PM, a spus:

Gresit =)) Niciun raspuns corect. :scratch:


Cascaval prajit????? =))

#399 Useril este offline   Dan@ 

  • (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 24 May 2010 - 08:52 PM

... aaa, bastonase de telina prajita ? =)) (cica, telina e buna pt. femei, cind o maninca barbatii :scratch: )

#400 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 24 May 2010 - 08:53 PM

Vezi postareauptown girl, la 24 May 2010 - 08:52 PM, a spus:

... aaa, bastonase de telina prajita ? =)) (cica, telina e buna pt. femei, cind o maninca barbatii =)) )


Telina e un fel de vara de-a vinului rosu??? :scratch:

Arata acest topic


  • 24 Pagini +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi