Topic bonicellian culinar
Postat 09 August 2010 - 06:32 AM
ce fel arata pestele cu malai, as piguli la oase o ora fara sa ma supar....
n-am mai mancat de f mult timp....
cand i-am zis sotului ca vreau peste mic m-a dus la magazin de bait(momeala pt pescuit )
imi place tare dar eu nici crap nu am vazut pe aici, nu gasesti decat peste oceanic. o sa iau sa-mi fac pofta macar de peste prajit..miam miam
ciorba de pese mananca si el dar nu o fac

cand i-am zis sotului ca vreau peste mic m-a dus la magazin de bait(momeala pt pescuit )

imi place tare dar eu nici crap nu am vazut pe aici, nu gasesti decat peste oceanic. o sa iau sa-mi fac pofta macar de peste prajit..miam miam
ciorba de pese mananca si el dar nu o fac

Postat 09 August 2010 - 07:47 AM
Milorad de Bouteille, la 08 August 2010 - 09:52 PM, a spus:
Buna seara dragele mele si mii de multumiri pentru rabdarea cu care v-ati uitat la pozele cu peste mort
Asta a fost a doua ciorba de peste din viata mea si recunosc plin de modestie ca a fost pur si simplu divina di buna si asta nu o spun numai eu ci si prietenii nostri care au fost covocati s-o consume
Recunosc ca n-a fost cel mai usor sa-i curat de solzi si sa-i dezmatzez de matze, dar nici nu conteaza, a iesit minunata.
Sunt usor p... off ca Bonnie n-a pus nicio poza cu minunata tocanica de la felul doi, pe care tot moa am facut-o in aceeasi dimineta, dar s-a mai scos un pic cu carasul pane cu mujdei de a doua zi, care de asemenea m-a uns la sufletel de gustos ce-a fost
Acum ma gandesc serios la o supita de ceapa cu crutoane si cascaval ras sau un consome de vita cu ou crud si in acest fel voi fi cu siguranta in asentimentul onorabiliei mele femilii

Asta a fost a doua ciorba de peste din viata mea si recunosc plin de modestie ca a fost pur si simplu divina di buna si asta nu o spun numai eu ci si prietenii nostri care au fost covocati s-o consume

Recunosc ca n-a fost cel mai usor sa-i curat de solzi si sa-i dezmatzez de matze, dar nici nu conteaza, a iesit minunata.
Sunt usor p... off ca Bonnie n-a pus nicio poza cu minunata tocanica de la felul doi, pe care tot moa am facut-o in aceeasi dimineta, dar s-a mai scos un pic cu carasul pane cu mujdei de a doua zi, care de asemenea m-a uns la sufletel de gustos ce-a fost

Acum ma gandesc serios la o supita de ceapa cu crutoane si cascaval ras sau un consome de vita cu ou crud si in acest fel voi fi cu siguranta in asentimentul onorabiliei mele femilii

Si-n secunda doi eu voi fi la poarta, unde, cu asentimentul lui Matisse (bacsisit cu neste oase!) poate voi si intra!Berea o aduc eu!

Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 13 August 2010 - 05:01 PM
Bonilescu si cu stimabilul ei sot...voi o sa ma aveti pe constiinta cu pestele ala! Era sa dau in apoplexie cand am deschis pagina si mai multe nu! Glandele salivare au suferit un soc major! Probabil ca un side-effect va fi abundenta de prezente onirice pestoase la noapte:)) Uai de capu' meu ce pofta mi-ati facut cu pestele ala...
Heave ho, buccaneers ;)

Postat 03 November 2010 - 09:02 PM
Boni mai activezi pe aici?
Nu stiu cu dar mi se facu dor de traznaile tale:))
Nu stiu cu dar mi se facu dor de traznaile tale:))