scuza ma dar nu am mai avut ocazia sa intru si vad ca aiintrebat ceva ,,,,in 19---- toamna,...tot e ceva ca ti raspund dupa 5 luni...Era posibil si dupa 5 ani

Am folosit pasta de cumparat, care probabil ca e buna, daca si "maestrul cofetar" care o manuieste mai stie cite ceva...
Surpriza mi-a reusit, nu stie nimeni ca m-am chinuit ( din nepricepere)...Figurinele de pasta ( literele de la multi ani si ...ceva frunzulite si ceva floricele parca ( ca tare a fost demult si am uitat

In final a rezistat tortul, 5 ore pina la ora servirii.Concluzie: literele si frunzele de pasta de zahar cumparata au trait fericite pina la adinci batrineti, intr o forma acceptabila( doar usor inceput de inmuiere/ la baza)...

cris31, la 03 January 2012 - 10:28 PM, a spus:
Nasha, la 12 December 2011 - 08:59 PM, a spus:
Evident ca am decorat si re-decorat de vreo 4 ori....si in final a trebuit sa fac ceva. Nu ce am vrut initial, dar....Una era in mintea mea, alta pe teren, si mai ales ca am avut nastrusnica idee de a pune ornamentele de pasta zahar pe strat de jeleu...

Am invatat cite ceva, ptr viitor.
Nasha, desi e cam tarziu te rog sa-mi spui si mie cum s-au comportat elementele de pasta de zahar pe jeleu. Pentru ca exact pe acelasi tort am incercat si eu sa pun niste figurine si au inceput sa se topeasca si sa alunece pur si simplu de pe jeleu in toate partile. Pentru ca era prea tarziu sa mai schimb ceva, am pudrat cu faina de migdale si apoi am atasat ornamentele de pdz
Merci frumos.