Pasta de zahar-retete,tehnica ,secrete!
#61
Postat 27 April 2011 - 07:38 PM
#62
Postat 27 April 2011 - 07:51 PM
Pastei de zahar nu ii prieste umiditatea deci daca tu pui decoratiile pe frisca cu mult timp inainte risti sa se inmoaie, daca vrei sa mergi pe ideea asta ar trebui sa le pui inainte de a-l servi cu putin timp ca sa n-ai surprize neplacute.
#63
Postat 27 April 2011 - 08:24 PM
#64
Postat 27 April 2011 - 09:45 PM
N_anca, la 27 April 2011 - 08:24 PM, a spus:
da
N_anca, la 27 April 2011 - 08:24 PM, a spus:
ok, pune doar cite o picatura pina cind obtii culoarea pe care o doresti, daca cumva devine lipicios (sper ca nu) mai pune un pic de zahar
N_anca, la 27 April 2011 - 08:24 PM, a spus:
incalzi ce in microunde? ca eu nu incalzesc nimic in microunde
#65
Postat 27 April 2011 - 09:51 PM
Adriana, la 27 April 2011 - 09:45 PM, a spus:
N_anca, la 27 April 2011 - 08:24 PM, a spus:
da
N_anca, la 27 April 2011 - 08:24 PM, a spus:
ok, pune doar cite o picatura pina cind obtii culoarea pe care o doresti, daca cumva devine lipicios (sper ca nu) mai pune un pic de zahar
N_anca, la 27 April 2011 - 08:24 PM, a spus:
incalzi ce in microunde? ca eu nu incalzesc nimic in microunde
Ma refeream la pasta de zahar care ramane si care ar putea fi pastrata in frigider .
#67
Postat 28 April 2011 - 11:45 AM
A, si am tinut-o si 2 saptamani...
#68
Postat 01 May 2011 - 09:52 AM
#69
Postat 01 May 2011 - 10:15 AM
Dagmar, la 01 May 2011 - 09:52 AM, a spus:
incalzesti niste gelatina, pensulezi usor si lipesti de tort
sau
fierbi un sirop din zahar si apa,pina se ingroasa putin,devine mai sirop!La fel pui putin cu o pensula si lipesti!
#71
Postat 27 May 2011 - 11:14 AM
#72
Postat 27 May 2011 - 11:47 AM
#73
Postat 25 September 2011 - 11:05 PM
#74
Postat 25 September 2011 - 11:38 PM
#75
Postat 07 October 2011 - 01:59 PM
o compozitie am bagat-o la micounde dar am mai pus zahar si sa stricat.
pasta se mai poate repara?
#76
Postat 07 October 2011 - 05:10 PM
Cind l-am folosit l-am amestecat dupa ce am format putin pasta.
Mi se pare ciudat sa se fi stricat pasta de la un pic de colorant praf, in rest ai facut totul exact cum ai facut si pina acum?
Despre cum se repara nu stiu ce sa zic ca mie nu mi s-a stricat niciodata, asteptam sa apara alte fete mai pricepute cu sfaturi.
#77
Postat 07 October 2011 - 09:06 PM
#78
Postat 08 October 2011 - 01:01 AM
da am facut la fel ca pina acum,am respectat si cantitatile ptr pdz si masinuta rosie am mai facut dar de data asta am dat-o in bara rau de tot.tortul era ptr cumnata unei colege de servici si la 7 venea dupa el iar eu nu reuseam deloc pasta.masinuta a fost asezata pe un alt blat de tort verde iar la pasta a mers brici dar pina la urna am dres-o si pe cea rosie.nici eu nu mai stiu ce am facut.ultima compozitie de pdz in care am pus mai putin colorant praf a iesit rozalie si tot asa cu tenta de zaharisit.am amestecat-o cu alta pasta stricata si incalzita la microunde,am framintat si am intins foaia mai groasa,de m-am chinuit la aranjat.dar a trecut si la 6.40 eram si eu gata cu tortul.
colorantul eu l-am pus din ochi intodeauna ca nu am stiut un anume gramaj,voi il cintariti sau tot la ochi?colorantul l-am pus in cei 30 ml de apa ,apoi am adaugat si gelatina.sa fi fost asta problema?dar am mai facut si asa.....chiar nu stiu....nu imi dau seama inca de ce ma chinuit pasta azi si dupa atita timp.
#79
Postat 08 October 2011 - 01:08 AM
poza am facut-o cu telefonul ,sper sa se vada ceva ca nu am mai avut timp la dispozitie de pozat
#80
Postat 08 October 2011 - 01:31 PM