100 gr patrunjel proaspat (numai frunzele)
galbenusurile del la 2 oua fierte tari
6 fileuri de ansoa in ulei
jumatate de catel de usturoi
1 lingura de cappere
putina sare
50 gr pesmet
180 gr ulei ev de masline
30 gr otet
Se pune patrunjelul si se toaca 5 secunde la viteza 7.
Se adauga galbenusurile, fileurile de ansoa, usturoiul, capperele, putina sare si pesmetul si se mixeaza 15 secunde viteza 7.
Se adauga uleiul si otetul si se emulsioneaza 20 secunde viteza 5.
Se poate face in orice robot cu lame.
Patrunjelul poate parea mult, dar nu e, atata trebuie.
Usturoi nu puneti mai mult ca nu e sos de usturoi.
Merge excelent cu orice carne fiarta, noi cu puiul din supa dupa cum se vede. Mie imi place grozav.
Aceasta postare a fost editata de any_annette: 01 December 2021 - 09:08 PM