Ce ascult acum...iarasi si din nou !!!
Postat 18 May 2020 - 09:52 PM
Foarte frumos, si vocea si pianul si rezumatul despre iubire Multumesc, Mino!
Ia sa va mai pun una foarte faina, de demult...
Si va dau si clipul din film cu cel mai frumos barbat evah evah Si daca nu m-ati ascultat cand v-am spus de film, apai sa il vizionati ca va garantez ca nu va va parea rau
Ia sa va mai pun una foarte faina, de demult...
Si va dau si clipul din film cu cel mai frumos barbat evah evah Si daca nu m-ati ascultat cand v-am spus de film, apai sa il vizionati ca va garantez ca nu va va parea rau
Heave ho, buccaneers ;)
Postat 19 May 2020 - 01:12 PM
Inca un sound super fain din How to... Prea faina melodia!
Heave ho, buccaneers ;)
Postat 28 May 2020 - 07:15 PM
Din aceleasi sountracks deosebite ale serialului. Prea faine multe!
When the sky came down When the sun went dark When the night was torn And we heard god laugh When the righteous came And they cleansed our sins Have you ever seen death With your own eyes?
When the sky came down When the sun went dark When the night was torn And we heard god laugh When the righteous came And they cleansed our sins Have you ever seen death With your own eyes?
Heave ho, buccaneers ;)
Postat 07 July 2020 - 09:01 AM
Deci eu zilele trecute inca mai eram hetero. Si dupa aia am vazut clipul ei Cum poate fi o femeie atat de frumoasa??? Dupa 3 nasteri?!?!?!?!? Not fair!
Heave ho, buccaneers ;)
Postat 07 July 2020 - 02:48 PM
Lapona Enigel, la 07 July 2020 - 09:01 AM, a spus:
Deci eu zilele trecute inca mai eram hetero. Si dupa aia am vazut clipul ei Cum poate fi o femeie atat de frumoasa??? Dupa 3 nasteri?!?!?!?!? Not fair!
Ei cum? Nemancand, dulciuri și alte chestii interzise în primul rând, apoi apelezi la diverse modalitati de înfrumusețare si nu in ultimul rand moștenirea genetică, sau poate asta in primul rand si apoi celelalte. Mama Antonie arata mai beton ca ea
Postat 07 July 2020 - 09:42 PM
Eu o vad destul de zuza, nu cred ca isi impune prea multe restrictii, dar merge la sala regulat cu barbata-su . Genele in primul si in primul rand sunt de designer, ce sa mai...am gasit niste fotografii cand era mica, wow. Frumoasa maxim. Daca asta se duce in Beverly, pai le bate pe Kardashience la cooroo gol.
Imi place maxim in clipul asta, e si haioasa. O ador! Heterosexualitatea mea e compromisa pe viata
Imi place maxim in clipul asta, e si haioasa. O ador! Heterosexualitatea mea e compromisa pe viata
Heave ho, buccaneers ;)
Postat 02 August 2020 - 08:38 AM
Superbe peisaje in Canada
Eu, de vreo doua luni aproape zilnic, iar in faza Black Sabbath . Il venerez pe omul asta si admir pentru tot curajul si autenticitatea lui desavarsita, niciodata nu a incercat sa fie altceva decat ce si cum este el.
Eu, de vreo doua luni aproape zilnic, iar in faza Black Sabbath . Il venerez pe omul asta si admir pentru tot curajul si autenticitatea lui desavarsita, niciodata nu a incercat sa fie altceva decat ce si cum este el.
Heave ho, buccaneers ;)