si am facut sarmale...
totul a inceput cu niste mici capatani de varza acra...
ingrediente:
2 kg carne macinata de porc
800 gr ceapa (pe langa aia din imagine au mai fost inca 6 )
400 gr orez
sare,piper,boia de ardei
in plus cimbru,marar si dafin uscate +cateva linguri de pasta de rosii
si sa ne apucam de treaba:
am taiat ceapa din cutit si am puso la calit
in timpul ala am spalat orezul si am pregatit condimentele
am pus condimentele
am pus orezul,
am amestecat bine si am pus peste carne
am amestecat cu carnea apoi am invartit sarmele
in oala am pus cimbru ,marar uscat si foi de dafin apoi leam facut culcusul din varza maruntita
am asezat frumos sarmele in oala,leam acoperit cu putina varza tocata peste care am pus cateva linguri cu pasta de rosii apoi am pus apa fierbinte si am pus la fiert
leam fiert 4 ore la foc mic si iatale!!!
sarmale cu varza acra!!!!!!!!!!!!!
pofta buna!!!!!!
am editat ca am pus pozele cu susul in jos :|
Pagina 1 din 1
Sarmale cu varza acra
#2
Postat 17 January 2010 - 09:44 PM
o nebunie!
ce de arome,am simtit cum am inghitit in sec,urmarind imaginile.
in primul rand imi plac ca nu sunt scaldate in grasime...,acu as manca vreo 5...
Misha, felicitari ! esti o gospodina din aia faina
#3
Postat 17 January 2010 - 10:07 PM
Nico-Vya a spus:
o nebunie!
ce de arome,am simtit cum am inghitit in sec,urmarind imaginile.
in primul rand imi plac ca nu sunt scaldate in grasime...,acu as manca vreo 5...
Misha, felicitari ! esti o gospodina din aia faina
NICO multumesc {SMILIES_PATH}/6.gif<" title="arms" />
iti trm o portie generoasa (virtuala -ca numa de aia se poate)
nici mie nu imi plac alea scaldate in untura sau ulei
cat despre mine ca gospodina....si faina de deasupra......mai e un lung drum de parcurs si multe de invatat
da incerc sa iau de la voi,si in general de la toata lumea cate ceva folositor si intro buna zi sper sa ajung sa fiu multumita de ce stiu si de ce pot...of ca sunt off topic si mio iau pe cocoasha
NICO
#5
Postat 18 January 2010 - 11:07 AM
mona a spus:
Faine sarmale .
Fix asa le fac si eu. Ma refer la calit ceapa si orezul si apoi adaugate la carne.
Doar ca nu pun boia si marar uscat. Cum e cu marar? se simte foarte mult gustul?
Fix asa le fac si eu. Ma refer la calit ceapa si orezul si apoi adaugate la carne.
Doar ca nu pun boia si marar uscat. Cum e cu marar? se simte foarte mult gustul?
nu se simte fff tare
clar daca vrei sa se simta tare pui mult
se simte o idee
mie nu imi plac fara marar,asa mam obisnuit
iar vara,cu marar verde sunt extraordinar de bune
incearca o data
Arata acest topic
Pagina 1 din 1