Forum Culinar: Dovlecei invizibili - Forum Culinar

Salt la continut

  • 9 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Dovlecei invizibili

#101 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 31 May 2012 - 11:32 AM

Adica 20 gr unt = 20 gr smantana? OK!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#102 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 31 May 2012 - 01:21 PM

Vezi postareazoazorel, la 31 May 2012 - 11:32 AM, a spus:

Adica 20 gr unt = 20 gr smantana? OK!Imagine postata

Da, adica o lingurita de smîntîna groasa/acrisoara/ creme fraîche. Na, or fi 25 g :love7:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#103 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 31 May 2012 - 01:52 PM

Vezi postareaMaya, la 31 May 2012 - 01:21 PM, a spus:

Da, adica o lingurita de smîntîna groasa/acrisoara/ creme fraîche. Na, or fi 25 g :beer2:



Imagine postataImagine postata Maya!Prompta, ca de obicei!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#104 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 31 May 2012 - 05:32 PM

Azi am vrut sa fac si eu reteta, dar n-am mai avut timp. Maine nu-mi mai scapa, ca prea o laudati.

#105 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 01 June 2012 - 12:51 PM

Buna ideea cu smantana Maya! :occasion15:

#106 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 06 June 2012 - 10:11 PM

Am facut si eu dovleceii invizibili cu mici diferente fata de reteta.

Am ras dovleceii si am pus smantana, cascaval deasupra si binenteles putin marar si usturoi.

Foarte buni.

Taiat caldut

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-1316-13390134799317.jpg

Am avut un singur dovlecel mai lung dar unu singur. Tura viitoare, o sa pun vreo 3 si atunci va fi mai vizibil deocamdata este invizibil dar sa stiti ca dovlecelul exista.

#107 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 07 June 2012 - 12:32 PM

Pai, Cerra, d-aia-i invizibil:sa nu se vaza! Da'cum poa's-arate!Imagine postata Norocul meu ca i-a placut lu' jumate si-am liber sa mai fac!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#108 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 08 June 2012 - 12:02 PM

Cerra, sa va fie de bine! :-*

#109 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 08 June 2012 - 02:37 PM

Poftim ca am facut si eu!! Putin, in viteza, taiat fierbinte, ca tocmai intrase adoratul pe usa :)

Foarte bun, o sa mai fac! Multumesc de reteta

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-243-13391587933044.jpg

(n-am cosmetizat deloc vasul in care l-am copt, ca nu mai era timp de nimic - scuze)

O sectiune pe farfuria rosie din care trebuie sa mancam, ca sa ni se para ca mancam foarte mult, conform celor descoperite de neobositii cercetatori americani :floare:

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-243-13391588828891.jpg

Si cu o furculita alaturi, ca sa vedeti cat e de fapt portia

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-243-13391589471714.jpg

Poze jalnice, satisfactie maxima

#110 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 08 June 2012 - 03:41 PM

Uite ca farfurie rosie n-am. :)

Sa va fie de bine! :floare:

#111 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 09 June 2012 - 12:07 AM

Vezi postareaEataly, la 08 June 2012 - 12:02 PM, a spus:

Cerra, sa va fie de bine! :drool:


Multumesc frumos!

#112 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 09 June 2012 - 05:56 AM

Vezi postareaEataly, la 08 June 2012 - 03:41 PM, a spus:

Uite ca farfurie rosie n-am. :-*

Sa va fie de bine! :drool:



Multumesc
Iar tu sa-ti cumperi farfurie rosie neaparat! :(

#113 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,285
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 June 2012 - 10:02 PM

Rivoilà :D
Imagine atasata: monthly_06_2012/post-4-13393585240633.jpg
uitasem cit is de buni
Imagine atasata: monthly_06_2012/post-4-13393585536529.jpg

#114 Useril este offline   9Ramy9 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 671
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationItalia

Postat 29 June 2012 - 10:51 PM

Am facut si eu dovleceii cu sofran cu tot,foarte buni,dar nu prea mi-a crescut.

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-162-13410029871088.jpg

#115 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 02 July 2012 - 11:39 PM

Am refacut-o si eu(reteta), ca avea anul ca nu o facusem.De data asta am pus smantana de casa in loc de unt si usturoi deshidratat si nucsoara, dupa reteta Mayei.
Abia scoasa tava din cuptor
Imagine atasata: monthly_07_2012/post-479-13412651441934.jpg


si pofta fiind mare o felie fierbinte
Imagine atasata: monthly_07_2012/post-479-13412651812286.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#116 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,285
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 03 July 2012 - 07:58 AM

Si eu i-am refacut aseara pentru a nu stiu cita oara, ce ai pus deasupra, brinza?

#117 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 03 July 2012 - 09:52 AM

Vezi postareaAdriana, la 03 July 2012 - 07:58 AM, a spus:

Si eu i-am refacut aseara pentru a nu stiu cita oara, ce ai pus deasupra, brinza?


Pecorino toscano :wacko:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#118 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,285
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 03 July 2012 - 09:56 AM

waw, bunut :wacko:

#119 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 03 July 2012 - 09:59 AM

M-ati imbolnavi cu dovleceii!! Intrucat am exces de dovlecei( vroiam sa fac o supa crema rece, cum zic astia la tv ca e bine sa mananci pe canicula), o sa-i fac! Cuptorul meu are muuulta personalitate, nu are grade, deci e cam la plezneala, sper sa nu ma vedeti la traume!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#120 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 14 September 2012 - 02:01 PM

Cand am avut dovleceii, i-am facut, dar nu i-am pozat, acum cautind reteta, am zis sa incerc cu broccoli, ca am vazut ca s-a mai incercat, experiment nereusit.
Am fiert broccoli fix cinci minute,l-am scurs si in rest la fel, vedeti daca vi se pare aluatul ud!! Poza este cu ea inca calduta , la vreo 25 de minute de la scos din cuptor.

Imagine postata

asta e prima poza cand nu m-am gandit ca se vede mai bine la soare:

Imagine postata

desi am facut jumatate din cantitati si faina am pus-o la ochi, eu zic ca a iesit foarte bine, sa ma laud si cu crusta:

Imagine postata

In concluzie asa a fost si cu dovleceii, cand mai fac, mai pun, dar daca faceti variatii,daca respectati reteta nu are cum sa nu va iasa!
Multumesc Lili!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

Arata acest topic


  • 9 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi