Dovlecei invizibili
Postat 12 May 2016 - 01:36 PM
Altfel, sunt alergica la praf, la fum, la puful de la flori si copaci, dar culmea nu la parul de animale! ( Norocul meu!)
Postat 16 July 2016 - 04:43 PM
Postat 16 July 2016 - 05:57 PM
Postat 21 July 2016 - 03:29 PM
Postat 12 October 2016 - 03:52 PM
zoazorel, la 23 August 2014 - 08:09 AM, a spus:
Dupa ce le-am dat tarcoale vreo 3 ani, i-am facut si eu.
EXCEPTIONALI!
Nu ma asteptam sa fie asa de buni, nici nu pot aduce dovada, fiindca a fost batalie pe tava...
Am fost obligata sa mai fac o portie a doua zi.
Singura abatere de la reteta a fost ca, in loc de sare, am pus in compozitie telemea de oi rasa fin.
Prima data am pus deasupra parmezan, a doua oara cascaval.
Ne-au placut mai mult cu cascaval.
Saru'mana de reteta Eataly si saru'mana de insistenta Zoazo!
Postat 13 October 2016 - 05:01 PM
Ma bucur ca ai incercat si ma bucur ca ti-au placut.
Postat 13 October 2016 - 06:02 PM
bellamama, la 12 October 2016 - 03:52 PM, a spus:
zoazorel, la 23 August 2014 - 08:09 AM, a spus:
Dupa ce le-am dat tarcoale vreo 3 ani, i-am facut si eu.
EXCEPTIONALI!
Nu ma asteptam sa fie asa de buni, nici nu pot aduce dovada, fiindca a fost batalie pe tava...
Am fost obligata sa mai fac o portie a doua zi.
Singura abatere de la reteta a fost ca, in loc de sare, am pus in compozitie telemea de oi rasa fin.
Prima data am pus deasupra parmezan, a doua oara cascaval.
Ne-au placut mai mult cu cascaval.
Saru'mana de reteta Eataly si saru'mana de insistenta Zoazo!
Păi nu era păcat să nu-i încerci?
N-am mai scris, că prea era des, dar noi doar luni ce i-am terminat!
Să mai faci!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 07 November 2016 - 11:30 PM
zerda, la 12 May 2016 - 01:36 PM, a spus:
Altfel, sunt alergica la praf, la fum, la puful de la flori si copaci, dar culmea nu la parul de animale! ( Norocul meu!)
Lilly, sa ma ierti si pe mine, ca voi devia de la subiect, dar înainte de asta, tin sa spun ca de cîte ori am facut eu dovleceii astia, nu mai pot sa le tin numarul. Ador toate retetele cu dovlecei, însa asta ramîne favorita familiei
Zerda, si Dan pateste la fel, iar el nu e alergic la vin, nici la struguri si nici la sulfiti, însa alergologul i-a spus ca fiind alergic deja la ceva, indiferent la ce, vinul atît cît chiar si strugurii pot declansa o alergie/simptome, iar raspunzatori sînt sîmburii. El e alergic la polenul de alun, mesteacan si plop. Simptomele nu se manifesta de fiecare data la fel de intensiv, însa între timp a renuntat aproape de tot la vinul rosu. A trecut pe alb si rose. Totusi mai se risca uneori
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 08 November 2016 - 10:49 AM
Dar am facut si dovleceii
Imagini atasate
Postat 11 April 2021 - 09:55 PM
Dar, iata! Dupa ani si ani, dovlecei invizibili , the "make love not war" edition
Eram eu zilele trecute pe la Kaufland cand, ce-mi vad ochii? Faina de canepa...heeeee? Bai, ej nebun? Faina de iarba, ce-ai? Ma uit mai bine, chiar asta era, ba chiar si la sectia bio - organic, eco, fara gluten, fara stress, fara aia, fara ailalta, ok, zic. No, pasli in cos! 300 g cam 3 euro, parca...nici nu m-am mai uitat atent la pret, sincera sa fiu. Ieftina clar nu e! Si ajung in sfarsit sa fac dovleceii! Maiculita, cand am vazut ce maglavais o iesit, de parca pusesem cenusa cernuta in reteta, am zis ca , cel mai probabil, va ateriza la gunoi.
Ce vorbesti? The flower-power era reloaded! A iesit! Si inca misto grav...daca treci cu vedere ca e putin crocanta faina aia, pocneste putin in dinti, ca si cum ar avea mac in ea.
Gustul este ceva care aduce oarecum a nuca. Eu nu am pus curry ci am ales sa adaug niste ceapa dulce calita si niste marar si doar cu albus. Bai, buna, buna grav! Si mai am o reteta de-a ta pe radar de muuult timp, aia cu faina de orez, checul ala buretos. Abia astept s-o fac si pe aia!
Postat 12 April 2021 - 12:10 PM
Eu n-am cumparat niciodata faina de canepa (hemp), doar seminte, le pun mereu in iaurt cu cereale. Din pacate varietatea care se vinde in supermarket se pare ca are cel mult urme de THC.
Postat 12 April 2021 - 05:30 PM
adi_edi, la 12 April 2021 - 12:10 PM, a spus:
Eu n-am cumparat niciodata faina de canepa (hemp), doar seminte, le pun mereu in iaurt cu cereale. Din pacate varietatea care se vinde in supermarket se pare ca are cel mult urme de THC.
Domne...cert e ca nu am putut dormi azi noapte ó fi fost din cauza de hiperactivitate cerebrala...nu? Habar n-am! Cert e ca nu imi provoaca tot felul de chestii ca faina cu gluten, asta-i sigur. THC? Nush ce e aia, dar mos Gogu sigur stie, ma duc sa-l intreb. Atata timp cat pot sa diger si imi ridica productia de neurotransmitters, super!
Postat 19 April 2021 - 08:37 AM
Si varianta dulce cu mere invizibile.
Postat 19 April 2021 - 08:55 AM