Dovlecei invizibili
#21
Postat 10 July 2010 - 12:51 PM
Multumesc, Eataly!
#22
Postat 10 July 2010 - 12:53 PM
#23
Postat 10 July 2010 - 05:48 PM
#24
Postat 11 July 2010 - 08:02 AM
#25
Postat 13 July 2010 - 07:02 PM
Imagini atasate
#26
Postat 17 July 2010 - 08:21 PM
#27
Postat 18 July 2010 - 06:00 PM
Pozele sunt facute cu telefonul, ca aparatul meu are "buba".Nu mai reda ce-a pozat!
Imagini atasate
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#28
Postat 19 July 2010 - 03:38 PM
Am facut niste modificari ca sa pot manca si eu:
- faina alba am inlocuit-o cu faina neagra si tarate de grau (jumi-juma)
- laptele cu smantana
- untul cu ulei de masline
- sofran/curry nu aveam in casa in schimb am folosit o sare imbogatita in stil mediteranean (usturoi, rozmarin, piper si salvie)
- am pus marar
- si am adaugat si un pic de apa, mi se parea prea vartoasa compozitia, cred ca din cauza taratei.
Am dublat compozitia de oua la 1,2kg de dovlecei.
De mirosit miroase frumos, a crescut de nu-mi vine sa cred... sunt curioasa sa-i simt gustul. Sorina
#29
Postat 19 July 2010 - 04:11 PM
sorinadaniela, la 19 July 2010 - 03:38 PM, a spus:
Am facut niste modificari ca sa pot manca si eu:
- faina alba am inlocuit-o cu faina neagra si tarate de grau (jumi-juma)
Faina integrala trebuia, nu e acelasi lucru cu faina neagra. Incearca sa folosesti faina de naut, eu am facut crochetele de dovlecei si au iesit delicioase.
#30
Postat 19 July 2010 - 04:26 PM
Multumesc pt rectificare! Sorina
#32
Postat 22 July 2010 - 02:33 PM
Eataly, asta e cea mai buna tarta cu dovlecei, pe care am mîncat-o vreodata!
Simpla, delicata, perfecta...
Multumesc!
Am aromatizat laptele cu sofran, iar deasupra am pus mozzarella si pecorino.
Am postat reteta pe blog, cu cantitatile facute de mine.
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#33
Postat 22 July 2010 - 06:04 PM
#34
Postat 22 July 2010 - 06:08 PM
Adriana, la 22 July 2010 - 06:04 PM, a spus:
Eu am tinut-o 35 de minute,la 180°C.Dar a mea a fost subtire,ca a fost tava mare.
Noi am halit-o pe loc!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#35
Postat 23 July 2010 - 07:50 AM
Maya, la 22 July 2010 - 02:33 PM, a spus:
Eataly,asta e cea mai buna tarta cu dovlecei,pe care am mîncat-o vreodata!
Simpla,delicata,perfecta...
Multumesc!
Multumesc Maya!Si eu o prefer asa.Am facut-o iar zilele trecute, dar fara poza.Mie imi place mai inalta, de obicei o pun in forma de chec.Si mi-a iesit cam slabuta, buna, dar aspect ...zero.
Nu stiu de ce dar anul acesta recolta de dovlecei a mamei e foarte slaba.In schimb, castraveti ...cu duiumul.Cred ca-s cate 30 de flori pe cuib.M-am saturat de castraveti.
Adriana, cum au iesit?
#36
Postat 23 July 2010 - 08:26 AM
Eataly, la 23 July 2010 - 07:50 AM, a spus:
Splendid, am mincat numai o felie ca sa pot minca restul lucrurilor pe care le pregatisem pentru cina dar tare as mai fi mincat, azi insa vor fi prinzul meu
De la curry avea un usor gust picant, apoi e moale si delicata, excelenta.
Eu am respectat in totalitate cantitatile, dovlecei am pus exact 700 de gr. Acu pot sa incerc punind deasupra alte brinzeturi eventual.
Grazie Lili
#38
Postat 23 July 2010 - 01:47 PM
Adriana, con imenso piacere!
Boni, bine ca-i ai!Eu ma oftic de mor ca trebuie sa-i cumpar!
#39
Postat 24 July 2010 - 04:33 AM
#40
Postat 24 July 2010 - 12:49 PM
Eataly, la 23 July 2010 - 01:47 PM, a spus:
Luni ma duc la Lidl sa-mi iau cuptor de ala micut ca sa nu il aprind pe asta acu pe calduri. Nu stiu unde o sa-l pun dar o sa ma gindesc apoi la chestia asta Si am de gind sa il inaugurez cu dovleceii invizibili ca tot s-au terminat aseara
La-Chef-A, la 24 July 2010 - 04:33 AM, a spus:
Exact la asta m-am gindit cind i-am vazut cit is de galbeni