Forum Culinar: Filme - Forum Culinar

Salt la continut

• 61 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Filme

#161 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 21 February 2010 - 10:12 PM

King Arthur (2004) - cu Clive Owen si Keira Knightley in rolurile lui Arthur si Guinevere.

Istoricii au gandit secole de-a randul ca Regele Arthur este numai un mit, o figura de legenda in jurul caruia s-au nascut povesti frumoase si aventuroase. Legenda a fost insa tesuta in jurul unui erou adevarat, un barbat care oscila intre ambitiile proprii si simtul datoriei.
Filmul produs de Jerry Bruckheimer, aduce in fata spectatorilor un rege Arthur care doreste sa paraseasca Britania si sa se intoarca la pacea si stabilitatea Romei. Inainte de a pleca, o ultima misiune il face sa inteleaga, impreuna cu Cavalerii Mesei Rotunde – Lancelot, Galahad, Bors, Tristan, Gawain – ca Britaniei ii trebuie un lider atunci cand gloria Romei va apune.
Un lider care sa apere Britania de toate invaziile, in special de Saxoni, si care sa conduca insula spre timpuri noi. Sub indrumarea lui Merlin, un fost dusman de altadata, si alaturi de frumoasa si curajoasa Guinevere, Arthur va avea puterea si indrazneala de a schimba cursul istoriei.
Jerry Bruckheimer (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl, Black Hawk Down) aduce publicului o aventura palpitanta, desfasurata in grandoarea unor vremuri cavaleresti si dezvaluie originile unei minunate legende, poate cea mai grozava dintre povestile istorice care au existat vreodata.

http://www.youtube.c...h?v=el70npaRtLM

#162 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 21 February 2010 - 10:27 PM

Princess of Thieves (2001) - cu Keira Knightley (da, a fost seara Keira! :))

Daca credeti ca Robin Hood a incalcat toate regulie, asteptati pana faceti cunostinta cu fiica lui!
Filmul incepe ani dupa ce au avut loc binecunoscutele evenimente ale mitului Robin Hood, avand in prim plan povestea fetei acestuia Gwyn. Dupa ce Marian a murit si Robin Hood este mereu plecat sa lupte in Cruciade, Gwyn a trait mai mult singura. A devenit o tanara domnisoara increzatoare, si ca si tatal ei este talentata la tirul cu arcul. Singurul ei prieten este, Froderick ,un baiat simplu care in mod sigur este indragostit de ea. Dupa moartea Regelui Richard Inima de Leu, tatal ei se intoarce, ca sa se asigure ca omul potrivit va deveni regele Angliei. Totusi, Robin este capturat si inchis de catre vicleanul Sheriff of Nottingham si Printul John. Acum este de datoria fetei, sa salveze ziua. Trebuie sa duca la un bun sfarsit misiunea tatalui, sa-l gaseasca pe Printul Philip si sa-l protejeze, misiune ce se dovedeste a nu fi prea usoara. Ea trebuie sa-si uneasca fortele cu Printul pentru a-si salva tatal, inainte ca Printul John sa urce pe tron si sa duca Anglia la ruina.

http://www.youtube.c...h?v=jplpEhPZGJU

#163 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 23 February 2010 - 05:47 PM

2012-hmmm,ati scris deja voi

Avatar-il am deja de ceva vreme,dar nu am apucat sa-l vad.Daca tot il laudati,o sa ma uit duminica
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#164 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 23 February 2010 - 08:51 PM

Vezi postareapetunie, la 23 February 2010 - 05:47 PM, a spus:

Avatar-il am deja de ceva vreme,dar nu am apucat sa-l vad.Daca tot il laudati,o sa ma uit duminica

Petunico, Avatar e bine de vazut in Imax 3D - pe calculator, devine un film de animatie, cu ceva efecte speciale, dar cam atat. In 3D, te da pe spate! :scratch:

#165 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 23 February 2010 - 10:27 PM

Vezi postareaFoxyy, la 23 February 2010 - 08:51 PM, a spus:

Petunico, Avatar e bine de vazut in Imax 3D - pe calculator, devine un film de animatie, cu ceva efecte speciale, dar cam atat. In 3D, te da pe spate! =))

Desi l-am vazut prima data IMAX 3D,l-am vazut si asa..normal,însa calitate foarte buna,si totusi mi-a placut foarte mult...chiar vazut a 2-a oara.Nu l-am gasit înca BlueRay,ca atunci mi-l si ard,si pastrez.Îl las mostenire :beer2:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#166 Useril este offline   irina 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • LocationOrleans, Franta

Postat 23 February 2010 - 10:42 PM

Vezi postareaMaya, la 23 February 2010 - 10:27 PM, a spus:

Petunico, Avatar e bine de vazut in Imax 3D - pe calculator, devine un film de animatie, cu ceva efecte speciale, dar cam atat. In 3D, te da pe spate! :beer2:

Desi l-am vazut prima data IMAX 3D,l-am vazut si asa..normal,însa calitate foarte buna,si totusi mi-a placut foarte mult...chiar vazut a 2-a oara.Nu l-am gasit înca BlueRay,ca atunci mi-l si ard,si pastrez.Îl las mostenire =))

Aaah, Avatar! Mi-a placut in 3D!!!
L-am vazut intr-o seara, la Tours! Eram in deplasare, hotelul si restaurantul langa cinema! In loc sa ma culc, m-am dus la film!
Mi s-a parut extraordinar, greu ma abtineam sa nu incerc sa ating imaginile :hello: ! Frumos....

#167 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 24 February 2010 - 02:58 PM

Petunico, Avatar e bine de vazut in Imax 3D - pe calculator, devine un film de animatie, cu ceva efecte speciale, dar cam atat. In 3D, te da pe spate! :pupic:

"

Vezi postareaMaya, la 15 January 2010 - 12:06 AM, a spus:

sa stiti ca IMAX-ul din München s-a închis,iar cel mai apropiat de mine(în D) e la peste 250 km...cel din Austria la nici 60 km :D

Na,acuma si tu,Foxxy.Am citat-o intentionat pe Maya,dintr-un mesaj anterior ca sa vezi unul dintre motivele pt care o sa vad filmul la televizor :D
Io in Austria n-am drum si nici ocazie speciala.Oricat de fain ar fi,mai bine stau pe coltar cu popcorn-ul in mana si ma uit la televizor :D dupa ce mi-am pus copiii in pat.
N-oi avea aceleasi sentimente si trairi ca si in Kino,dar nici nu-mi vine sa-mi las copiii acasa in grija socrilor(cand is libera si eu si barbatu) ca sa putem noi sa mergem in Austria la film.

Iti dai seama ca mi-ar placea de numa',dar pofte din astea nu pot inca sa-mi satisfac :)

#168 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 24 February 2010 - 03:17 PM

Vezi postareapetunie, la 24 February 2010 - 02:58 PM, a spus:

Petunico, Avatar e bine de vazut in Imax 3D - pe calculator, devine un film de animatie, cu ceva efecte speciale, dar cam atat. In 3D, te da pe spate! :)

"

Vezi postareaMaya, la 15 January 2010 - 12:06 AM, a spus:

sa stiti ca IMAX-ul din München s-a închis,iar cel mai apropiat de mine(în D) e la peste 250 km...cel din Austria la nici 60 km :D

Na,acuma si tu,Foxxy.Am citat-o intentionat pe Maya,dintr-un mesaj anterior ca sa vezi unul dintre motivele pt care o sa vad filmul la televizor :pupic:
Io in Austria n-am drum si nici ocazie speciala.Oricat de fain ar fi,mai bine stau pe coltar cu popcorn-ul in mana si ma uit la televizor :D dupa ce mi-am pus copiii in pat.
N-oi avea aceleasi sentimente si trairi ca si in Kino,dar nici nu-mi vine sa-mi las copiii acasa in grija socrilor(cand is libera si eu si barbatu) ca sa putem noi sa mergem in Austria la film.

Iti dai seama ca mi-ar placea de numa',dar pofte din astea nu pot inca sa-mi satisfac :D

Asteapta sa ai Teens,si îti dau ei bani de Kino,numai sa-i lasi în pace :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#169 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 24 February 2010 - 04:06 PM

Vezi postareaMaya, la 24 February 2010 - 03:17 PM, a spus:

Asteapta sa ai Teens,si îti dau ei bani de Kino,numai sa-i lasi în pace :)

Is convinsa de asta! :pupic: Poate o sa mai reapara in Kino in vreo 7-8 ani,s-atunci ma duc sa traiesc si eu "in" film :D

#170 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 February 2010 - 04:32 PM

Vezi postareapetunie, la 24 February 2010 - 02:58 PM, a spus:

Na,acuma si tu,Foxxy.Am citat-o intentionat pe Maya,dintr-un mesaj anterior ca sa vezi unul dintre motivele pt care o sa vad filmul la televizor :D
Io in Austria n-am drum si nici ocazie speciala.Oricat de fain ar fi,mai bine stau pe coltar cu popcorn-ul in mana si ma uit la televizor =)) dupa ce mi-am pus copiii in pat.
Iti dai seama ca mi-ar placea de numa',dar pofte din astea nu pot inca sa-mi satisfac :hug:

:toothy9; Am pricipit. No, bun s-asa rau! Decat sa nu-l vezi deloc, mai bine stai la tine-acasa! :pupic:
Totusi, ce nu pricep io: voi ziceti ca nu e IMAX in Munchen, in timp ce un coleg de scarbiciu de-al jupanului sustine ca a vazut Avatar in Munchen, 3D..... :floare: S-o fi deschis altu' si n-ati aflat voi? :pupic:

#171 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 February 2010 - 04:41 PM

Am vazut aseara I hope they serve beer in hell - comedie ce se merita a fi urmarita! Te destinzi si nici nu stii cand trece timpul.
Tucker Max este un tanar petrecaret, mare amator de placeri carnale, care decide sa faca o excursie intr-un paradis al cluburilor de striptease impreuna cu cei mai buni prieteni ai sai pe nume Dan si Drew pentru a-i organiza celui dintai o petrecere a burlacilor de care sa-si aminteasca toata viata si pentru a-l ajuta pe cel din urma sa depaseasca depresia in care s-a prabusit dupa ce logodnica l-a inselat si sa redevina sociabil.
Dan este obligat sa isi minta logodnica pentru a putea pleca in aceasta calatorie, iar in curand este prins cu ocaua mica de catre aceasta si risca sa nu mai aiba partenera pe care sa o conduca in fata altarului. Dupa ce il vara in bucluc pe Dan si ii pericliteaza relatia amoroasa cu logodnica lui, Tucker Max il abandoneaza pentru a se dedica distractiilor si aventurilor sexuale pasagere. Consecinta imediata a acestor fapte reprobabile este aceea ca numele lui Tucker Max este sters de pe lista invitatilor la nunta, singura modalitate de a reintra in gratiile mirilor si de a le recastiga increderea fiind sa isi invinga narcisismul si egocentrismul si sa respecte regulile prieteniei.

http://www.youtube.c...h?v=FXTmNApNrxM

#172 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 24 February 2010 - 07:05 PM

Vezi postareaFoxyy, la 24 February 2010 - 04:32 PM, a spus:

:toothy9; Am pricipit. No, bun s-asa rau! Decat sa nu-l vezi deloc, mai bine stai la tine-acasa! :pupic:
Totusi, ce nu pricep io: voi ziceti ca nu e IMAX in Munchen, in timp ce un coleg de scarbiciu de-al jupanului sustine ca a vazut Avatar in Munchen, 3D..... :floare: S-o fi deschis altu' si n-ati aflat voi? :pupic:

Puteam sa jur ca atunci cînd m-am uitat eu,scria ca e închis de o perioada,si ca nu mai dau Imax acolo :D
Petunela probabil zicea de Austria,ca am zis io de München ca-i închis.Oricum,pentru mine e mai convenabil Austria.E mai aproape,nu e aglomerat ca Münchenul,si mai ma duc si la o tura de cumparaturi :hug:

O sa mai mergem în curînd la un film 3D =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#173 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 24 February 2010 - 10:53 PM

Tocmai am vazut Cirque du Freak: The Vampire's Assistant. Filmul se merita vazut, desi e catalogat a fi "horror" nu sunt scene dure sau cine stie ce grozavii!
In 2000, scriitorul britanic Darren Shan publica primul roman din seria "Circul Ororilor”, intitulat "Saga lui Darren Shan”. Scris la persoana intai, romanul este povestea lui Darren Shan, un adolescent care intra in lumea vampirilor dupa ce salveaza viata celui mai bun prieten al sau, devenind o creatura a noptii.
Cartea a facut imediat senzatie, fiind apoi publicata in 37 de tari si tradusa in 30 de limbi. Indragita de public, cartea a primit cuvinte de lauda chiar si din partea faimoasei autoare a lui Harry Potter, J.K. Rowling, care o descrie ca fiind "fascinanta” si cu "o poveste plina de intorsaturi, care face publicul sa-si doreasca si mai mult”.
Cirque du Freak: The Vampire's Assistant este o fantezie despre un adolescent care incalca fara sa vrea armistitiul de 200 de ani dintre doua factiuni de vampiri. Atras într-o lume fantastica populata de ciudati neintelesi si de creaturi grotesti ale noptii, Darren renunta la siguranta unei existente plictisitoare pentru a-si implini destinul intr-o lume bantuita de cosmaruri.

http://www.youtube.c...h?v=_Gn0-cyGZkQ

#174 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 24 February 2010 - 11:01 PM

Si eu l-am vazut.Nu m-a dat pe spate,dar merge :violent1:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#175 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 26 February 2010 - 02:45 PM

Lovley bones-Amabili resti

Ceva intre "Ghost" si " What dreams may come", pe mine m-a impresionat felul cum a interpretat Saoirse Ronan(in rolul adolescentei).Ideea filmului nu mi-e noua.

The road-Sincer?Eu abia asteptam sa se termine.Trist si inspaimantator, ca toate filmele post apocaliptice.

#176 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 28 February 2010 - 05:48 PM

Triage-Un Colin Farrel piele si os.Mi-a placut si filmul.

Agora-superb, superb si interesant din punct de vedere istoric.

#177 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 01 March 2010 - 09:27 PM

Mi-a placut Triage,dar e foaaarte trist... :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#178 Useril este offline   Amina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 301
  • Inregistrat: 03-December 09
  • LocationRm. Valcea

Postat 07 March 2010 - 11:53 AM

am vazut aseara New Moon.
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-332-1267954864.jpg
Mie mi-a placut foarte mult si Twilight, asa ca abia asteptam continuarea.
rusine sa-mi fie ca desi sunt trecuta bine de varsta personajelor,inca mai simt chimia dintre ele :D .

am revazut Pathology(2008) la TV de data asta. Maya asa ca asta e un film in genu tau? :)
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-332-126795513792.jpg

de doua ori am deschis Creation fara sa reusesc sa trec de prima jumatate de ora.
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-332-126795515943.jpg

din ce mai imi aduc aminte acum, ultimu vazut a fost Surrogates. Foarte slab dar l-am vazut cuminte pana la capat pt Bruce.
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-332-126795537219.jpg

mai asteapta cuminti in pc: 2012 si Cirque Du Freak

#179 Useril este offline   Bebe 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 323
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationNY

Postat 13 March 2010 - 02:58 AM

Dante's Inferno Animated

There are 10 kinds of people in this world: those who understand binary, and those who don't.

#180 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 14 March 2010 - 07:55 PM

It's complicated- relaxant, amuzant, si DA- A. Baldwin e chiar simpatic.

Arata acest topic

• 61 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul