Filme
Postat 08 December 2009 - 05:14 AM
Un film foarte, foarte bun pe care il recomand.
Postat 08 December 2009 - 09:38 AM
Politist.Adjectiv. - tarisoara noastra draga..Un film ca o stire de la ora 7. Ok, sa zicem, dar nu spectaculos.
Postat 08 December 2009 - 01:19 PM
Huvi a spus:
Un film foarte, foarte bun pe care il recomand.
Film bun, da' care se termina ca naiba... Finalu' nu mi-a placut de nici o culoare!!!!!!!
Postat 08 December 2009 - 05:07 PM
Foxxy, eu am luat-o ca un fel de...istorie alternativa! Sau o alternativa a istoriei. Dupa ce am vazut isprava din cinematograf numai "ce naiba se intampla???" am zis pana la sfarsitul fimului .
Dar mi-a placut filmul mai ales ca ultimul film a lui Tarantino nu a fost stralucit.
Am mai vazut un desen animat de la Pixar "UP"! Mi-a placut mult. Dar m-a intristat un pic inceputul (cred ca sunt eu mai sensibila in peroada asta).
Postat 08 December 2009 - 07:32 PM
Huvi a spus:
Foxxy, eu am luat-o ca un fel de...istorie alternativa! Sau o alternativa a istoriei. Dupa ce am vazut isprava din cinematograf numai "ce naiba se intampla???" am zis pana la sfarsitul fimului .
Dar mi-a placut filmul mai ales ca ultimul film a lui Tarantino nu a fost stralucit.
Am mai vazut un desen animat de la Pixar "UP"! Mi-a placut mult. Dar m-a intristat un pic inceputul (cred ca sunt eu mai sensibila in peroada asta).
Eu nu am perioada ca a ta,si,si eu m-am întristat tare ...si mi-a plcut filmuletul UP
Mi-a placut si Ing.Bast.,si nu m-au deranjat scalparile
E un film
Ma'c sa cat Saw 6!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 10 December 2009 - 05:27 PM
LVK-hVGqCpo
În schimb m-am delectat cu cele trei Matrix-uri,si mi-au placut
Cîta dragoste între Neo si Trinity
DGsI1T1i9Ik
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 11 December 2009 - 02:24 PM
Ideea in sine e absurda ,dar cred ca scopul scuza mijloacele , chiar si cand vrei sa scapi de singuratate.
Postat 12 December 2009 - 01:46 PM
YqsANwvBYpA
Postat 13 December 2009 - 08:46 PM
Postat 13 December 2009 - 08:49 PM
Postat 13 December 2009 - 09:10 PM
Postat 13 December 2009 - 10:47 PM
Planeta 51,fu bunicel ...stiti ca eu ma uit si la desene animate
6n8PGnc_cV4
The Blind Side,mie mi-a placut
khtBvQdxta4
New Moon ,merge.Nu e cazul meu,dar fiica-mea...ei i-a placut
78vIchP9u9I
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 13 December 2009 - 10:54 PM
foxyy a spus:
Hehe, eu am citit trilogia în italiană înainte de a vedea filmul. Oricum, e o realizare deosebită cum dealtfel ne-a obişnuit cinematografia nordică de-a lungul timpului.
Postat 13 December 2009 - 10:59 PM
nrares a spus:
foxyy a spus:
Hehe, eu am citit trilogia în italiană înainte de a vedea filmul. Oricum, e o realizare deosebită cum dealtfel ne-a obişnuit cinematografia nordică de-a lungul timpului.
Cum e cartea fata de film? Oricum, din moment ce-i trilogie, ii clar ca au facut filmul numai cu momentele principale.... In Romania se gasesc cartile?
Postat 13 December 2009 - 11:39 PM
ICFE0xiDii0
Postat 13 December 2009 - 11:45 PM
cRdxXPV9GNQ
Postat 14 December 2009 - 12:30 AM
foxyy a spus:
Din câte știu eu în RO nu a apărut. Și nu, curgerea filmului respectă foarte bine șirul narațiunii, lucru pe care l-am observat și la alte producții suedeze sau norvegiene. Dacă îi băgăm și pe islandezi la grămadă cu scandinavii (ceea ce nu e exagerat) ajungem ușor la afirmația mea cum că cinematografia nordică e super și are realizări deosebite. Cel puțin pe mine m-a cucerit definitiv.
Postat 14 December 2009 - 12:40 PM
Postat 14 December 2009 - 02:29 PM
nrares a spus:
foxyy a spus:
Din câte știu eu în RO nu a apărut. Și nu, curgerea filmului respectă foarte bine șirul narațiunii, lucru pe care l-am observat și la alte producții suedeze sau norvegiene. Dacă îi băgăm și pe islandezi la grămadă cu scandinavii (ceea ce nu e exagerat) ajungem ușor la afirmația mea cum că cinematografia nordică e super și are realizări deosebite. Cel puțin pe mine m-a cucerit definitiv.
La chestia cu realizarile cinematografice ale nordicilor sunt de acord!!!! Imi plac tare mult filmele facute de ei!
Cat despre carte..... asta e, poate-o gasesc pe undeva in engleza ori franceza.
Multam de raspuns!