Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
Postat 16 December 2009 - 10:10 PM
ramo cel cu baia e mortal , demential , perlele alea ,si zici ca apa e margarine colorata? hhmmm idee
Postat 16 December 2009 - 11:15 PM
Postat 16 December 2009 - 11:47 PM
Snejulina, felicitari imi plac toate muuult dar la suflet imi e cel cu macul
Ramoooo, ratustele alea m-au dat pe spate. Cum iti lucesc perlele asa frumos? Si cum de ti-au iesit asa rotundeee?
Fetelor daca am uitat pe careva imi cer mii de scuze. Suntem la faza umblat singur si am okii cat cepele.
Musai sa editez: am vazut niste torturi minunate pe care nu le-am felicitat.
Superbe fetelor, Lissa, Ramo uf ce ma enerveaza ca nu merge multi quote-ul, pupici tuturor celor care au mai postat si nu v-am amintit.
si
Postat 17 December 2009 - 10:28 AM
Ramo - impecabile toate, dar cada cu rate e dementiala; la decoratiuni parca am vazut alte rate :oops: , sau ma insel?
Snej - imi place foarte tare cum lucrezi in pasta; n-as sti sa zic care e preferatul meu din toate torturile puse, imi plac la fel de tare, si cele colorate, si cel simplu si elegant..
Livia - foarte promitatoare torturi, keep them coming!
Ma tavalesc pe jos de invidie ; aveam si eu un tort de pus, dar o sa-l postez in week-end, mai am doua de facut pana atunci.
Postat 17 December 2009 - 11:58 AM
livia1981 a spus:
Raluca multumesc mult, primul e imbracat in albusuri batute pe abur, cu zahar.
Merci Livia, esti draguta
Ramo a spus:
snej a spus:
blaturi de ciocolata si crema de ciocolata, am mai adaugat o mana de afine ce o mai aveam in congelator.
Wow da ce ispravi faine ai tu .. de ar reusi toata lumea sa faca asa ispravi
Vad ca se tin scai ispravile de noi , suntem care mai de care mai artiste.
MIMI a spus:
Snejana,imi era dor de torturile tale!
Felicitari fetelor!
Mimisor {SMILIES_PATH}/6.gif<" title="arms" /> , stii tu de mai demult ca eu te admir din umbra .
mona a spus:
Livia, felicitari Cum se comporta albusul? se intareste sau ramane mai moale?
Snejulina,lucrezi atat de ingrijit,incat meriti aplauze
Mona
nelly_th2001 a spus:
ramo cel cu baia e mortal , demential , perlele alea ,si zici ca apa e margarine colorata? hhmmm idee
Nelly , si mie imi place acela mult.
gloxinia a spus:
Snejulina, felicitari imi plac toate muuult dar la suflet imi e cel cu macul
Ramoooo, ratustele alea m-au dat pe spate. Cum iti lucesc perlele asa frumos? Si cum de ti-au iesit asa rotundeee?
Fetelor daca am uitat pe careva imi cer mii de scuze. Suntem la faza umblat singur si am okii cat cepele.
Musai sa editez: am vazut niste torturi minunate pe care nu le-am felicitat.
Superbe fetelor, Lissa, Ramo uf ce ma enerveaza ca nu merge multi quote-ul, pupici tuturor celor care au mai postat si nu v-am amintit.
Goxi merci , ai mac ?
delioara a spus:
Ramo - impecabile toate, dar cada cu rate e dementiala; la decoratiuni parca am vazut alte rate :oops: , sau ma insel?
Snej - imi place foarte tare cum lucrezi in pasta; n-as sti sa zic care e preferatul meu din toate torturile puse, imi plac la fel de tare, si cele colorate, si cel simplu si elegant..
Livia - foarte promitatoare torturi, keep them coming!
Ma tavalesc pe jos de invidie ; aveam si eu un tort de pus, dar o sa-l postez in week-end, mai am doua de facut pana atunci.
Deli m-ai facut sa rad {SMILIES_PATH}/6.gif<" title="arms" /> {SMILIES_PATH}/6.gif<" title="arms" />
Postat 17 December 2009 - 02:24 PM
Postat 17 December 2009 - 03:12 PM
Mona albusul nu s-a intarit, dar a ramas in forma 2 zile, nici nu s-a scurs de pe tort.
Pun inca 2 torturi mai vechi, poate unele dintre voi le-ati vazut pe alt site.
crema ganache cu visine
mousse de ciocolata cu lapte si pasticera cu miere in loc de zahar.
Postat 17 December 2009 - 08:14 PM
Ramo Tortul pt o doctorita e pe gustul meu . Iar cel cu ratustele pe lac ... , spune-mi ce culori folosesti tu , de unde ti le procuri (oare din Oradea ? ce fel de zahar folosesti pt pasta , daca nu te superi ) {SMILIES_PATH}/6.gif<" title="arms" />
Snej , ce elegante , simple si totusi perfect executate . Si culorile , de necrezut ...
Postat 17 December 2009 - 08:35 PM
Postat 19 December 2009 - 01:28 PM
iata casuta mea de azi ,cu scuzele de rigoare ca am uitat sa pensulez usa si se vede inca amidonul :oops:
Postat 19 December 2009 - 01:37 PM
Mami ,tu esti Stefania sau mami de..?(asta-i off topic, ca de aia a murit pisica )
Pai e liniste acum,dar peste o saptamana....(ma rog,mai mult voi ca eu slabut ca plec la munte si n-am luat comenzi )
E super casuta ta !Si mosul ala somnoros e adorabil
Postat 19 December 2009 - 01:49 PM
Multumesc mult de aprecieri,Mosul nu era planificat, l-am facut ca sa salvez situatia si sa umplu golul din "podul"casei....nu stiu ce a avut ganache-ul alb ca a iesit ff moale,desi am pus multa ciocolata alba si atunci nu mi-am mai permis sa sculptez nimic,am invelit repede si am dat la rece,apoi acoperisul l-am lipit cu icing asa cum vezi,si solutia a fost sa fac repede o figurina cu care sa umplu spatiul ramas.... daca nu se sesizeaza aerul de improvizatie,tot e bine
Postat 19 December 2009 - 02:03 PM
mamistef a spus:
Eu intentionez sa ma tratez cu o tuica fiarta mai tarziu,asa ca nu puteam sa-mi musc limba :laughing7:
Nu mi-a dat prin parul blond sa ma uit la tickere...Sa-ti traiasca iubirile
Postat 19 December 2009 - 02:13 PM
imi place tare mult!
Postat 19 December 2009 - 02:17 PM
mona a spus:
Asemenea!!!Ai o fetita superba!
Multumesc pt aprecieri,Yours4ever!
Postat 19 December 2009 - 03:45 PM
Stefana simpatic foc tortul si ideea e de retinut, cu moshul adormit
Spor la treaba tuturor! Abia astept sa vad ce minunatii de torturi ati pregatit pt Moshul !
Sarbatori fericite!
Postat 19 December 2009 - 05:11 PM
Postat 19 December 2009 - 05:53 PM
Ce reconfortant e sa-mi vad scris numele real,desi ma impac f bine si cu nickname-ul! :oops:
Postat 19 December 2009 - 10:20 PM
si mosul adormit super
si eu un tort blat bezea,crema caramel si ganaghe imbracat plastelina cioco.