Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
#301
Postat 22 December 2009 - 07:48 AM
gloxi-tortul tau arata incredibil de apetisant si pe-afara si prin 'nauntru.cum ai pus cremele alea pt. ca efectul vizual e super,nu vreau sa ma gandesc la ce efect a avut pe papilele gustative.bun venit sorei tale !
#302
Postat 22 December 2009 - 09:05 AM
mamistef a spus:
Iar primul....ce serios e...aceea ce sigla e,de la Blue Air? (curiozitatea,bat-o vina, asta fiindca tot se plingea Mon@ ca e curioasa de felul ei ) nu e singura!)
Foarte frumoase torturile,felicitari!!!(greseala cu spellingul deja mi-a intrat pe-un ochi si mi-a iesit pe celalalt ,oricum le-ai luat mintile cu gustul si aspectul tortului! )
Multumesc
Primul, seriosul, a fost dus la job pt. minipetrecerea de craciun, sigla nu e de la blue air, e a firmei unde lucrez; eu am conceput tortul ca pe o foaie (A4, sa zicem) cu antet, poza e facuta invers.
Raluca, multumesc
Tortul acvariu e foarte sugestiv, e de mirare ce ai putut face cu o mana. Felicitari!
Ortansa, faina ureche, si eu tot asa as fi zis, banuiesc ca e foarte greu sa faci torturi sculptate.
Gloxinia, , chiar daca sunt mai simplu ornate, sigur torturile au fost fff bune, mai ales daca s-a cerut bis...
Nu mai stiu daca e undeva crema aceea de afine; ma poti ajuta cu o reteta?
#303
Postat 22 December 2009 - 12:48 PM
Gloxinia arata tare apetisante torturile tale, sectiunile sunt de vis, mi-ai facut o pofta!
Delioara foarte frumoase torturile, mai ales cele pt copii, atat de vesele si colorate.
#304
Postat 23 December 2009 - 01:11 AM
ortansa a spus:
gloxi-tortul tau arata incredibil de apetisant si pe-afara si prin 'nauntru.cum ai pus cremele alea pt. ca efectul vizual e super,nu vreau sa ma gandesc la ce efect a avut pe papilele gustative.bun venit sorei tale !
Ortansa, multu de aprecieri, cremele de cioco le-am pus cu poshul in jurul cremei de iaurt pe care am congelat-o in prealabil.
si
#305
Postat 23 December 2009 - 01:13 AM
Livia, multu frumos
si
#306
Postat 23 December 2009 - 06:56 PM
gloxinia a spus:
Livia, multu frumos
Eu te astept cu torturile alea...bengoase
#307
Postat 24 December 2009 - 01:57 AM
dora a spus:
gloxinia a spus:
Livia, multu frumos
Eu te astept cu torturile alea...bengoase
Of Dora, tote planurile mi-au fost spulberate. O pb de sanatate a surorii mele nu ii permite sa manance decat la regim si chestii light. Si sunt asa de supi. Asa ca toata lista de torturi e in asteptare. In asteptarea cui?
si
#308
Postat 24 December 2009 - 06:42 AM
STEFANA,arata apetisant tortul tau si imi plac si carliontii
DELIOARA,ce torturi frumoase ai facut !Unul si unul !
RALUCA,super ti-a iesit acvariul !
GLOXI,m-ai inebunit cu sectiunea aia !Imi place mult cum ti-a iesit
ORTANSA,clar e ureche
#310
Postat 24 December 2009 - 06:12 PM
fetelor va doresc la toate sarbatori fericite si linistite-va trimite un gand luminos, daniela catalina
#311
Postat 24 December 2009 - 07:25 PM
Va urez sa aveti un Craciun minunat!!
#312
Postat 24 December 2009 - 08:17 PM
Va prezint si eu torturile mele cel de Craciun si cel pt ziua mea. Ambele sunt carapace, blat negresa, unu e cu afine (v-am zis ca doar asta se cere, cel cu cioco in sectiune nu prea avu succes ) iar cel de ziua mea e cu crema de caise.
si un Craciun Fericit si bogat!
Abia acum mi-am dat seama ca desi am o groaza de tavi nu am una micuta patrata acceptabila! Asa ca scuzati prezentarea, care e cam de toata jena.
si
#313
Postat 24 December 2009 - 08:35 PM
si
#314
Postat 24 December 2009 - 11:16 PM
Va doresc Craciun Fericit!
#315
Postat 26 December 2009 - 10:09 AM
Gloxinia, vad ca tot ai facut cate ceva, foarte frumos, cel de craciun e nemaipomenit. In ceea ce priveste reteta cremei, nicio graba, cand poti..
Dana, frumos tort, foarte frumoase decoratii.. Cadoul e o bijuterie cumva? Si daca ai putea detalia putin interiorul; sectiunea e apetisanta rau, vad acolo un blat alb (cu nuca?), unul cu cacao, o crema caramel cumva? si o crema cu visine.
#316
Postat 26 December 2009 - 10:17 AM
Deci... blat pandispan, mousse de ciocolata cu lapte, si un mousse de vanilie cu lapte condensat si crantz de nuci maruntit bine-bine.
#317
Postat 26 December 2009 - 11:13 AM
delioara a spus:
Si daca ai putea detalia putin interiorul; sectiunea e apetisanta rau, vad acolo
un blat alb (cu nuca?) da, 4 oua batute bina cu 300 zahar pudra, 10 linguri de pa, 100 g nuca macinata, 200 g faina
unul cu cacao exact,
o crema caramel cumva? 4 oua +250 g zahar+2 linguri de apa pe baie de aburi, apoi amestecate cu un pachet de unt si am mai topit doua ciocolati milka noisette
si o crema cu visine crema de portocale de la tortul winter, dar eu in loc de portocale am folosit visine.
#318
Postat 26 December 2009 - 05:29 PM
gloxinia a spus:
Va prezint si eu torturile mele cel de Craciun si cel pt ziua mea. Ambele sunt carapace, blat negresa, unu e cu afine (v-am zis ca doar asta se cere, cel cu cioco in sectiune nu prea avu succes ) iar cel de ziua mea e cu crema de caise.
si un Craciun Fericit si bogat!
Abia acum mi-am dat seama ca desi am o groaza de tavi nu am una micuta patrata acceptabila! Asa ca scuzati prezentarea, care e cam de toata jena.
LA MUUUUULTI ANI PLINI SI FERICITI!!!!!!! DRAGA MEA
Deci pana la urma esti nascuta la zi MAAAAAARE!!!...odata cu pruncul IISUS||||||
Sa fii sanatoasa, iubita si fericita si sa tii grijile departe!!!!
Te puuuuup cu mult, mult, mult drag
#319
Postat 26 December 2009 - 06:02 PM