Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
Postat 04 January 2010 - 11:07 PM
sau asta
din cate vad primul este cu glazura de ciocolata alba...
Postat 04 January 2010 - 11:17 PM
am uitat sa specific, torturile le am de pe kuharka;
Postat 05 January 2010 - 10:32 PM
Inauntru au blat negresa,crema de iaurt si frisca a Gloxiniei ,la care am adaugat cubulete de ciocolata Milka in tortul cu McQueen si portocale si kiwi taiate cubulete in tortul cu Minnie Mouse.
Va cer ingaduinta,sunt primele mele incercari de personaje din desene animate/filme pt copii.
Postat 06 January 2010 - 12:09 AM
si
Postat 06 January 2010 - 08:41 AM
Postat 06 January 2010 - 12:58 PM
imi plac amandoua, ti'au iesit tare fain!
Postat 06 January 2010 - 01:28 PM
Va doresc un 2010 plin de fericire, bucurii, multa sanatate si toate realizarile dorite!!!
LA MULTI ANI!!!!
Postat 06 January 2010 - 01:30 PM
gloxinia a spus:
Eu vin cu un tort de Revelion si de ziua unei colege 2 in 1 cum ar veni. Sper sa o impresionez nitel mai ales ca nu stie de el, fiind un tort surpriza.
Oti te tzuc de nu te vezi pentru ideea asta de tort....SUPERBA!!!
De tort nu mai zic!!!!
Postat 06 January 2010 - 02:56 PM
Mamistef-imi plac torturile tale,sunt f. reusite.
Felicitari tuturor pt. creatii si efortul depus si La multi ani si un an prosper cu multa sanatate !
Postat 06 January 2010 - 03:59 PM
ortansa a spus:
Ortansa draga mea hai sa-ti raspund pe rand...pe blogul meu reteta e scrisa si-n romana...dar nu stiu ce are de nu se vede...
Deci daca vrei sa vezi si ingredientele in romana trebuie sa setezi tot textul respectiv...de sub ingrediente
tortul l-am expus si pe culinar....tot Tort Viola se intituleaza...la Retete in imagini...si acolo am explicat ca din tava dreptunghiulara am taiat un rotund i-am pus un blat rotund sus si l-am transformat in tort
Pt un aranjament floral depinde cat de repede te misti...cateva ore pt a forma florile (depinde cate faci)...cel putin 48ore ca sa se usuce bine....apoi iar vreo 2-3 ore sa le legi in buchet etc...
Postat 06 January 2010 - 04:45 PM
dora a spus:
ortansa a spus:
Ortansa draga mea hai sa-ti raspund pe rand...pe blogul meu reteta e scrisa si-n romana...dar nu stiu ce are de nu se vede...
Deci daca vrei sa vezi si ingredientele in romana trebuie sa setezi tot textul respectiv...de sub ingrediente
tortul l-am expus si pe culinar....tot Tort Viola se intituleaza...la Retete in imagini...si acolo am explicat ca din tava dreptunghiulara am taiat un rotund i-am pus un blat rotund sus si l-am transformat in tort
Pt un aranjament floral depinde cat de repede te misti...cateva ore pt a forma florile (depinde cate faci)...cel putin 48ore ca sa se usuce bine....apoi iar vreo 2-3 ore sa le legi in buchet etc...
sa stii ca atata m-am gandit si mi-am rasucit mintea ca pana la urma la explicatia asta am ajuns si eu ca fiind singura posibila.acum m-am prins ,orice prajitura/tort bagat sub/intre 1-2 straturi de blat rezulta un tort impecabil:-).bravos,ma duc sa vad si explicatiunile pe forum:-)
Postat 06 January 2010 - 06:56 PM
si....mi'a fost tare dor sa'mi incant privirea cu'n tort de'a tau:)
Postat 07 January 2010 - 01:50 AM
Postat 07 January 2010 - 09:26 AM
de craciun, tort krant - reteta laura_lala:
pt. revelion, tort frisca+fructe:
aseara, Tort Dobos - reteta KikenHana:
torturile sunt facute pt noi, asa ca sunt decorate pt a fi mancate fara sa ne incurcam in elemente de decor
dobosu e montat pe tava de pizza in care am copt foile, neavand la indemana un platou atat de mare
iar orhideele primite erau pe duca asa ca le-am dat o ultima intrebuintare nobila.
Postat 07 January 2010 - 10:32 AM
Eu am mai dat cate un ochi pe aici, printre picaturi; si sincer s-au strans prea multe minunatii ca sa va felicit separat, asa ca va dau cate o floare pentru fiecare tort postat, sunt frumoase si muncite cu mult drag, se pare .
Anca_B, bine ai venit.
Aminariy, fii sigura ca nu rade nimeni de tine, nu are de ce, torturile sunt f frumoase si pun pariu ca si f bune . Am pufnit in ras la ideea cu reciclatul orhideelor; anul trecut am facut si eu exact acelasi lucru la primul meu tort facut cadou; great minds think alike .
Si acum pun si eu cele doua maimute de torturi facute pentru revelion, simple, ca pe vremuri, oricum erau pentru ai casei. Am preferat sa stau cu ai mei, ca si asa ne vedem rar, decat sa muncesc la decorat torturile.
Deci, diplomat cu fructe si tortul cu trei feluri de cioco + visine din visinata, la ambele am pus cate o jumatate din blatul pandispan simplu.
Postat 07 January 2010 - 01:12 PM
Postat 07 January 2010 - 01:57 PM
Aminariy a spus:
dar sunt frumoase.imi place cum ti-a iesit cel cu frisca.
Postat 07 January 2010 - 03:02 PM
Anca_B a spus:
Cu placere, Anca.
Tortul cu trei feluri de ciocolata e al nadiei_s de pe culinar, mai putin blatul; daca vrei mai multe detalii da-mi un mp, am un fisier in care am scris in amanunt cum fac, ti-l trimit cu placere.
Postat 07 January 2010 - 03:22 PM