Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
Postat 07 January 2010 - 03:35 PM
Postat 07 January 2010 - 03:37 PM
Multumesc Delioara pt. raspuns,dar mai ales pt. promptitudine!
Postat 07 January 2010 - 03:49 PM
Drept sa spun mi-e si jena sa postez dupa tine,dar o s-o fac, pentru ca este o etapa din viata mea, cind atit pot... Daca voi mai buna,sa nu uit de unde am plecat..
Imagini atasate
Postat 07 January 2010 - 03:54 PM
Chip going caci faci bine ce faci
si
Postat 07 January 2010 - 03:56 PM
Anca_B a spus:
Multumesc Delioara pt. raspuns,dar mai ales pt. promptitudine!
Wow, ce de-a pitici, numai unul si unul, dulci tare, sa-ti traiasca, Anca!
Si torturile sunt f frumoase, imi place impletitura de cos pe care o faci. Imi inchipui cat se bucura cei mici de asa torturi colorate!
Pai iti urez joaca placuta in continuare
A, era sa uit, sectiunea din prima poza e de vis!!
Ca tot nu am apucat sa trimit; Vrabiuta, foarte frumos tortul, imi place tare combinatia de culori (albastrul este culoarea familiei mele, toti avem ochi albastri), si lebedele zici ca inoata acolo, pe lac .
Postat 07 January 2010 - 04:16 PM
Aminariy a spus:
de craciun, tort krant - reteta laura_lala:
pt. revelion, tort frisca+fructe:
torturile sunt facute pt noi, asa ca sunt decorate pt a fi mancate fara sa ne incurcam in elemente de decor
dobosu e montat pe tava de pizza in care am copt foile, neavand la indemana un platou atat de mare
iar orhideele primite erau pe duca asa ca le-am dat o ultima intrebuintare nobila.
Aminariy am ramas blocata pe doos. E ciar gustul acela de demult? Se face greu? Imi poti pune un link pe PM? Tks!
si
Postat 07 January 2010 - 04:37 PM
si
Postat 07 January 2010 - 05:09 PM
Aminariy am ramas blocata pe doos. E ciar gustul acela de demult? Se face greu? Imi poti pune un link pe PM? Tks!
Postat 07 January 2010 - 05:12 PM
Trebuie sa recunosc ca am tot intrat si am vazut ce torturi frumoase ati prestat,dar tot ma goneste careva de la calculator,ba fiica-mea,ba sotul si n-am avut timp sa scriu un mesaj mai lung.
Asa ca va felicit pe toate in grup .
Si pe Gloxi separat ca imi place mult tortul pt prietena. Il am si eu salvat dar n-am avut ocazia sa-l prestez.
Ti-a iesit foarte frumos !
Anca,bine ai venit Si mai joaca-te,ca te joci foarte frumos !
Postat 08 January 2010 - 12:32 PM
mona a spus:
Trebuie sa recunosc ca am tot intrat si am vazut ce torturi frumoase ati prestat,dar tot ma goneste careva de la calculator,ba fiica-mea,ba sotul si n-am avut timp sa scriu un mesaj mai lung.
Asa ca va felicit pe toate in grup .
Si pe Gloxi separat ca imi place mult tortul pt prietena. Il am si eu salvat dar n-am avut ocazia sa-l prestez.
Ti-a iesit foarte frumos !
Anca,bine ai venit Si mai joaca-te,ca te joci foarte frumos !
si
Postat 08 January 2010 - 05:14 PM
Tortul facut pentru azi, cu mult drag, pentru o colega : blat cu cacao,crema mousse de ciocolata pe pat de visine,crema mousse cu alune pralinate,acoperit cu pasta de zahar si decor royal icing !
Imagini atasate
Postat 09 January 2010 - 03:06 PM
vrabiuto,intr-adevar culoarea e superba, si imi place foarte,foarte mult "danteluta" aceea delicata din royal icing!Cita rabdare ai avut....
pentru azi am avut de facut un tort relativ simplu comandat de ieri pe azi,insa clienta era asa de nehotarita si atita m-a intors si m-a zapacit, ca ma simt de parca as fi muncit la cine stie ce chestie extem de migaloasa
Postat 09 January 2010 - 04:10 PM
ati facut niste torturi super!
Anca, Vrabiuta, Mamistef, Aminariy,felicitari!
va pup pe toate
Postat 09 January 2010 - 04:24 PM
l-am imbracat in tuburi de cioco plastica. ( un prieten mi'a sugerat sa ii dau nume torturile "chocolate fortress" ca seamana cu fortarele de lemn ale colonistilor )
si un al doilea, mama l'a facut, eu doar am pus decoratiuni pe el, cioco plastica. inauntru e dobos.
Imagini atasate
Postat 09 January 2010 - 04:43 PM
gloxinia a spus:
...tepuse,scobitori..."who?me?!never... :laughing7: ",scobitorile si le-a pus singura...ca sa poata acoperi tortu' cu folie alimentara....si io ma chinuii la ornat ...Cum as putea sa ma supar?!Mi-ati facut o primire ff faina,multumesc.Multumesc de incurajari, imi place sa "tortalesc " in timpul liber.
Postat 09 January 2010 - 04:44 PM
Ralu ma omori fata cu ciocolata aia rasucita. Vino cu seretul realizarii ei aici ca mie nu imi iese neam.
acum sa va arat ce am muncit eu. Ieri am primit comanda, pe azi:
blat negressa interior crema de iaurt si fructe de padure. Acoperit cu pasta de zahar.
si
Postat 09 January 2010 - 04:46 PM
mamistef a spus:
vrabiuto,intr-adevar culoarea e superba, si imi place foarte,foarte mult "danteluta" aceea delicata din royal icing!Cita rabdare ai avut....
pentru azi am avut de facut un tort relativ simplu comandat de ieri pe azi,insa clienta era asa de nehotarita si atita m-a intors si m-a zapacit, ca ma simt de parca as fi muncit la cine stie ce chestie extem de migaloasa
Superb ! Mie nu imi ies fundele alea! Le-ai uscat separat sau cum ai procedat? Mie mi s-au lasat.
si
Postat 09 January 2010 - 04:54 PM
Anca_B a spus:
gloxinia a spus:
...tepuse,scobitori..."who?me?!never... :laughing7: ",scobitorile si le-a pus singura...ca sa poata acoperi tortu' cu folie alimentara....si io ma chinuii la ornat ...Cum as putea sa ma supar?!Mi-ati facut o primire ff faina,multumesc.Multumesc de incurajari, imi place sa "tortalesc " in timpul liber.
La asta nu ma gandeam. Hmmm folie! Data viitoare de ziua ei sa ii cumperi o cutie cu capac sa isi tina torturile Oricum foarte fain decorezi.
si
Postat 09 January 2010 - 05:02 PM
Si torturile sunt f frumoase, imi place impletitura de cos pe care o faci. Imi inchipui cat se bucura cei mici de asa torturi colorate!
Pai iti urez joaca placuta in continuare
A, era sa uit, sectiunea din prima poza e de vis!! :drool
Draga Delioara,am 3 pitici, ca la noi o venit barza si-o uitat sa mai plece;si-o fi facut cuib prin apropiere, las' ca-i vin eu de hac! .
La impletitura , am un dui prea mic,cred ,ii nr.48.dar cu rabdare ...se impleteste.de obicei ornez cand piticii dorm;i-am lasat sa ma ajute la Craciun,sa ornam turta dulce si ...mi-o ajuns.Astept sa creasca mai mari.II faina sectiune la tort,poate ca trebuia s-o ma aranjez pt. poza, dar se grabeau musafirii!