Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#581 Useril este offline   cec 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 19 January 2010 - 09:31 PM

delioara a spus:

Intai si intai multumesc pentru aprecieri, Mona, Anca :P .
Mimi, tortul cu sani a iesit intr-un mare fel, iar tortul diplomat e de pus in vitrina, foarte frumos ;) .
Cecilia, "zana ta cu aripi" e wow, fff dragutza si fina, imi place rau :P , sa-ti traiasca sarbatorita!
Nelly, jos palaria pentru munca depusa, o colectie de torturi numai unul si unul, am retinut ideea de minitorturi personalizate, e geniala :P .

multumesc :lol:
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#582 Useril este offline   cec 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 19 January 2010 - 09:37 PM

mona a spus:

cec a spus:

am facut si eu un tort ca azi a fost ziua fetei mele mai mari Rahela
si-a dorit "o zana cu aripi"(gen mariposa din barbie)
......................................................................................................................
asa ca am facut poze duble si fara si cu praful de zane


Cecilia sa-ti traiasca fetita si sa va bucure toata viata :lol:
Foarte frumos tortul tau ! Felicitari !
Nu stiu ,dar am eu ceva cu praful asta de zane :scratch:Mie imi e frica sa pun pe torturi. Cred ca din cauza ca mi-e frica tare de albusuri in stare...cruda .
Intrebai de nivelat frisca... eu am mai scris pe aici,poate n-ai fost pe faza... trebuie sa inmoi cutitul sau spatula cu care lucrezi in apa. eu folosesc apa fierbinte ca mi se pare mai usor. deci,netezesti,inmoi/cureti frisca de pe spatula,iar netezesti.
(mami de Ramo, ;) )

multumesc
nici noi nu am mancat praful de zane
l-am pus pt poze (aspect comercial)
dar l-a taiere l-am suflat de pe tort
multumesc pt sfaturile date in ce priveste nivelatul , la urmatorul imbracat in frisca voi incerca sa aplic aceste sfaturi
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#583 Useril este offline   cec 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 19 January 2010 - 09:41 PM

MIMI a spus:

cec a spus:

multumesc ;)
imi place cum ti-a iesit tortul
cum reusesti sa intinzi asa perfect frisca?
ca mie fie ca am sau nu ustensile nu imi iese
felicitari :lol:

Frisca eu o intind cu un cutit cu lama lunga,pe care il sterg in permanenta.

multumesc, voi incerca si eu asa

Ramo a spus:

Ceci, la multi ani Rahelei si multe binecuvantari ceresti sa o insoteasca, iar tie felicitari pentru tortul ce l-ai facut. E chiar reusit :P


multumesc frumos de binecuvantari, dar si de urari - venite din partea ta sunt o mare incurajare pt mine
mai am mult de exersat sa te ajung din urma , dar insist...
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#584 Useril este offline   cec 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 19 January 2010 - 09:44 PM

Anca_B a spus:

Vai fetelor, ce minunatii va ies! :P ;) :P Hai ca nu mai fac fata sa citesc toate mesajele voastre!Deci, daca nu vi-i cu suparae io vreu...DETALII:
Deci:
1.Mimi,sa-ti traiasca piticu'(sa nu te superi, dar mie asa imi place sa le zic , copilasilor)si te rog, dumireste-ma ce se "ascunde" sub caroseria masinilor?!
2.OTI,cu ce imprimi modelul pe pasta?i cand il imprimi?inainte sau dupa ce pui pasta pe tort?!
3.Doriana,hai ca nu scapi asa usor,io vreau mai multe detalii despre tortul Antoniei:ce crema e la tort?ce e sub rochita papusii?in ce ai montat tortul?in forma speciala de la tort ?imi dai te rog ceva dimensiuni?
4.Ramo,cu ce ai imprimat modelul la tortul "cadou"si cum ai facut "faldurile" la fundita?
5.Ceci,fff frumoasa" zana ta",dar si "mariposa' ii draguta,cum i-ai aplicat "praful de zane?"
6.Nelly[/b,],bine te-am gasit!ti-am admirat torturile dar si rabdarea...9 tortulete pt . gradi?!cum te-ai descurcat cu ambalarea si transportul?
7.[b]Snej
,bine te-am gasit!Foarte frumos lucrezi torturile! :lol: Curat si cu detalii! :P

multumesc
praful de zane l-am avut facut de mult dar nu am avut ocazia de a-l folosi; l-am presurat pur si simplu deasupra
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#585 Useril este offline   Doriana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 19 January 2010 - 10:36 PM

Cecilia , sa-ti traiasca printesa , sa creasca mare sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii ! :lol: Frumos tort , nu m-as fi gandit la varianta asta de zana ... Si praful de zane , cum l-ai facut ? Am mai auzit undeva de el , dar nu stiu cum se face , ca stiu ca se poate face cumva ...

Nelly , frumoase torturile tale , tematice . Iar torturile pentru gradi ... no comment . Felicitari pentru munca depusa . ;) Imi place si cel cu spiderman . Si tortul de majorat e frumos , culoarea ma innebuneste si pe mine . Cu ce ai colorat frisca ?

Mimi , perfect ti-a iesit tortul diplomat , frisca , fara nici o urma , bravo . mimi , si eu as dori ceva detalii/poze , cand mai faci masinute , daca se poate .

Snej , torturi numa` unu` si unu` . Felicitari ! Fifi , m-a dat gata , pana si motul i l-ai facut , perfect ce sa mai ... noi suntem mari fani Fifi si floricelele . Sa nu-l vada Antonia , ca-mi spune ca asa tort trebuia sa-i fac eu . :P Toate-mi plac , cel cu fundita , are o culoare ... de-mi vine sa plec pe campii , pana gasesc si eu coloranti ... Te rog sa ne spui cum ai facut culoarea asta? Pisicuta e scumpa tare , e pictata , sau cum ai facut-o ?

Acum , detalii despre tortul Antoniei :
Imagine postata
Blatul de jos , cel alb , este blat negresa , cu o crema facuta rapid , adica budinca fiarta amestecata cu frisca si gelatina , musafirilor le-a placut , mie mi s-a parut ca e prea untoasa putin , avea gust de unt , nu stiu de ce . Voi ce frisca folositi pentru rezultate bune ? Eu am folosit Meggle ...

Rochita papusii arata asa : (asta dupa ce a fost dezbracata)
Imagine postata

Imagine postata

Am facut un blat simplu din 4 oua , 4 lg zahar , 4 lg faina , pe care dupa copt l-am taiat fasii si am tapetat un castron mai mic in folie alimentara , apoi am pus fasiile de blat , am turnat crema , aceeasi ca si la blatul mare , l-am lasat la rece cateva ore , apoi l-am rasturnat pe un carton imbracat in folie de aluminiu si apoi am pus fustita .
Asa arata uns cu unt , nu mai e perfect , dar inainte de a pune fustita pe el era perfect imbracat in unt :
Imagine postata

Am avut ceva dificultati , in sensul ca eu am pus un castron prea mic putin , si cum stiti Barbie are picioare luuuuungi , a trebuit sa tai din carton sa incapa papusa pana la brau in fustita , dar am rezolvat dupa ceva stres . Deci voi faceti in castron mai inalt , sau macar prelungiti cumva marginile . Eu asa voi face data viitoare , dar din greseli invatam , nu ? Si inca ceva , dupa ce puneti fustita (pasta de zahar) , sa taiati in centru o gaura , ca eu nu am taiat , am bagat direct papusa , care e papusa normala , nu din aia pt acest fel de tort , si s-a facut o ditamai gaura in fusta , de a trebuit sa-i fac repede un brau :P ca altfel arata tare rau ... Se vede in poza , cel roz , si in jurul braului am pus inimioarele albe ... trebuia sa improvizez ceva .
Anca , daca vrei pot eventual sa masor castronul , diametrul , sau nu stiu cum sa-l masor sa-ti dai seama cat e ...

As mai avea o rugaminte la voi : deschideti un topic in care sa fie scrise toate cremele , ce ziceti , nu ne-ar fi de folos ? Intreb doar ... :P

Va multumesc tuturor pentru urari ! Si pentru incurajari , tot ce stiu si fac e datorita voua , fetelor cu suflet mare , care isi pun aici experienta . {SMILIES_PATH}/6.gif:P<" title="arms" />
mama de fete cucuiete Imagine postata

#586 Useril este offline   Yours4ever 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 20 January 2010 - 12:47 AM

gloxinia a spus:


Ralu, in ce tava ai copt asta si cat de lat a iesit?
:toothy9;



asta e reteta standard pt tava rotunda - 15 cm, patrata 12 cm
am si cantitatile pentru tavi mai mari, daca vrei spune'mi dimensiunea si iti scriu:)
Raluca

#587 Useril este offline   mona 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 417
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 20 January 2010 - 06:53 AM

snej a spus:

Asta am mai facut eu din cand in cand:

Snejulina,sti deja ca-mi plac mult torturile tale ! Cel cu funda mi se pare absolut minunat :love7: . Nu pt ca celelalte ar fi mai prejos dar acela-mi place mie mai mult . Spune-mi te rog,care reteta de crema caramel o folosesti? :floare:

Doriana,intradevar,papusile astea au niste picioare incredibil de lungi :) Eu am facut multe torturi de genul,dar numai unul,maxim doua,au lungimea fustitei corespunzatoare (in general din cauza mea ca fac tortul baza prea mare si trebuie sa "tai" din fusta pt a ma incadra cat de cat in kg comandate de client).
Eu le scot picioarele si le dau (daca nu le ascunde Patricia :lol: ) clientilor, separat.
La inceput si eu le infingeam in tort,acum tai cu un cutitas sa fac loc papusii dar tot ramane loc pe margine si trebuie sa maschez cu pasta.

Buna ideea topicului cu retete de creme sau mousse-uri.


#588 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 20 January 2010 - 07:48 AM

Cec sa iti traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii.Intr-adevar interesanta ideea tortului. Si ti-a iesit si bine. Sunt curioasa cum ai facut parful de zane, caci desi cunosc reteta Marianei, mie personal nu mi-a iesit. Dar asta nu ma mira, eu sunt mai ciudata :)
Nely, moama ce de torTuri. Ultimul e super, super! :floare:
Mimi, ce imi place tortul tau in frisca. Am si eu de facut unul in frisca pe duminica, sper sa ma descurc onorabil :love7:
Snej ai ai ai! Ce vad eu aici? Niste frumuseti de torturi care mai de care! Bravo fata! Tine-o tot asa!
AncaB m-ai intrebat cu ce imprim pasta. Este la wilton o folie de silicon pt asta, eu am deja 2 modele :) Noroc ca mi le ia sor-mea din state ca aici is a naibii de scumpe. Daca te uiti la achizitii ai sa vezi acolo, am pus poze. Si da, o imprim inainte de a o pune pe tort. Intind pasta pe masa cu sucitorul pun folia, presez si gata! Apoi pun pasta pe tort. Nu e mare filozofie, doar ca mi-a luat ceva timp pana am invatat sa imprim fara sa misc modelu =)) Ramo m-a invatat :) :lol:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#589 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 20 January 2010 - 07:50 AM

Yours4ever a spus:

gloxinia a spus:


Ralu, in ce tava ai copt asta si cat de lat a iesit?
:floare:



asta e reteta standard pt tava rotunda - 15 cm, patrata 12 cm
am si cantitatile pentru tavi mai mari, daca vrei spune'mi dimensiunea si iti scriu:)


Ahaa. ok. :love7: Pai eu coc in tava de 28. Nu cred ca are nimic daca dublez cantitatile, nu? :mrgreen:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#590 Useril este offline   Yours4ever 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 20 January 2010 - 10:03 AM

Cecy, Mariposa ta a iesit tare fain! La multi ani fetei!

Nely si tie la multi ani, se vede ca nu ai stat degeaba. Imi place spider’u :floare:

Mimi, frisca aia e perfecta! Ma disperati cu atata perfectiune :)

Snej, m’am tot uitat de cateva ori la torturile tale. Imi plac de numa , nu stiu care sa’l aleg ca si preferat!


Doriana, si eu pun papusa fara picioare :lol:
Si sunt si eu pentru un topic cu crème.

Oti, nici mie nu mi’a iesit prafu’ de zane :)
Si eu dublez sau improvizez cantitati :love7: Nu’mi place sa ma tin de o reteta =))
Raluca

#591 Useril este offline   cec 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 20 January 2010 - 10:30 AM

Doriana a spus:

Cecilia , sa-ti traiasca printesa , sa creasca mare sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii ! :floare: Frumos tort , nu m-as fi gandit la varianta asta de zana ... Si praful de zane , cum l-ai facut ? Am mai auzit undeva de el , dar nu stiu cum se face , ca stiu ca se poate face cumva ...

multumesc
nici eu nu cred ca m-as fi gandit dar a vazut o poza si a fost suficient (un an de zile tot asta mi-a spus ca-si dorescte de ziua ei), iar cand a vazut0o gata a fost ffffffffff incantata de rezultat
am copiat de pe forum unde explica mariana cum se face
deci: "un albus de ou batut cu furculita dar ATENTIE nu sa faca spuma numai sa se dezlege .Apoi punem putina gelatina cam cit am lua cu trei degete (nu mai multa ca se face albusul gel )se pune la hidratat in 2 sau 3 lingurite de apa si se lasa 30 minute .Punem gelatina la dizolvatla micrownde sau pe apa calda dar sa fie dizolvata complet si se toarna in albus .Pe o bucata de sticla (cum ar fi de giam )se intinde cu un penson in strat nu prea gros dar nici prea subtire.Se lasa asa la temperatura camerei sau linga o sursa de caldura cam 12 ore .Sa n-ul puneti la cuptor ca se albeste si isi pierde luciul .dupa uscare se rade de pe sticla cu un cutitas .Se pastreaza intr-un recipien bine inchis ferit de umezeala.Sclipiciul rezultat se pudreaza pe tort sau decoruri dupa ce acestea sau uscat .asa arata produsul rezultat
Imagine atasata: 142_d0bf1976570b651049f374423a3622fa.jpg

gloxinia a spus:

Cec sa iti traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii.Intr-adevar interesanta ideea tortului. Si ti-a iesit si bine. Sunt curioasa cum ai facut parful de zane, caci desi cunosc reteta Marianei, mie personal nu mi-a iesit. Dar asta nu ma mira, eu sunt mai ciudata :love7:

multumesc
am facut exact asa cum a spus Mariana si a iesit

Yours4ever a spus:

Cecy, Mariposa ta a iesit tare fain! La multi ani fetei!

multumesc
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#592 Useril este offline   cec 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 20 January 2010 - 10:52 AM

Doriana a spus:


Am avut ceva dificultati , in sensul ca eu am pus un castron prea mic putin , si cum stiti Barbie are picioare luuuuungi , a trebuit sa tai din carton sa incapa papusa pana la brau in fustita , dar am rezolvat dupa ceva stres . Deci voi faceti in castron mai inalt , sau macar prelungiti cumva marginile . Eu asa voi face data viitoare , dar din greseli invatam , nu ?

am facut si eu 2 pritese dar nu am bagat papusa cu tot cu picioare (nici nu a trebuit sa mai scot eu picioarele ca deja o facuse copiii)
a stat bine si fara picioare
dovada
Imagine atasata: 142_c458e9c6b4cdddeaa5e78e660aed97d2.jpg
Imagine atasata: 142_750627af525ee14f739bcaeb4fb604e3.jpg
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#593 Useril este offline   snej 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 539
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationMelbourne

Postat 20 January 2010 - 12:03 PM

Anca_B - merci :D
Doriana - Fifi fara motz nu era Fifi :love7: . Nu stiam cine e Fifi cand mi-a spus prietena mea ca vrea asta pentru fetita, imi arata poza si eu ff serioasa zic "aaaa, vrea un indian" :) . Ca mie asa imi parea.

In cel cu fonta am pus colorant portocaliu Wilton, un pic de tot cu varful scobitorii. Voiam sa iasa mai deschis dar nah...alta data :lol: .
Coloranti poti sa comanzi de pe Lumea Basmelor, doar ca astia au preturi de specula ca intr-adevar iti vine sa-ti iei campii :floare: .

N-am avut curaj pana acum sa fac un tort papusica. Acum ca am vazut la tine poate o sa ma incumet vreodata :D .

mona - {SMILIES_PATH}/6.gif:D<" title="arms" />
Acum am pus dulce de leche un strat subtire in tortul cu buburuze iar la tortul cu Josephine am facut crema de la tortul Pluto.
Caramel

* 300 g zahar
* 250 ml frisca

Caramelizam 100 g zahar, pana capata o culoare frumoasa (nu trebuie sa se arda!!!)
Luam de pe foc, adaugam frisca si restul de zahar si lasam sa fiarba la foc mic, pana se ingroasa putin.

Crema caramel:

* 2 oua
* 3 lg amidon porumb
* 300 ml lapte
* 50 g unt
* caramel

Am amestecat ouale cu amidonul si laptele cald, am pus pe foc mic si am adaugat caramelul
Am amestecat pana s-a ingrosat si apoi am dat deoparte, am racorit putin si am adaugat untul.


Cand fac caramelul din zahar cu frishca eu ard tot zaharul si caramelul din final imi e o zeama lunga. Asa ca in final pun un pic de gelatina in crema ca sa fie teapana.
N-am atata rabdare sa fac 10000 de procedee si manevre. Si toate torturile au maxim 2 creme si acelasi blat. Doar daca vreo prietena a mancat mai multe torturi la mine si vrea neaparat toate combinate in acelasi tort fac. Dar cand sunt multe arome si gusturi deja nu mai e tort, e bambilici :) . Incerc sa educ gustul oamenilor dar e mai greu :) .

#594 Useril este offline   snej 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 539
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationMelbourne

Postat 20 January 2010 - 12:16 PM

Gloxi - merci :love7: :floare: .

Mai expici o data cum faci cu foaia de silicon cat sa nu faci dublu contur? Am si eu una dar nu o prea folosesc ca ma enervez repede ca nu-mi iasa.

Raluca :lol: merci!

#595 Useril este offline   gabrenia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 20 January 2010 - 12:23 PM

gabrenia a spus:

Buna ziua tuturor! Ce de minunatii ati mai facut!Nu am mai intrat de mult pe forum si ce de frumuseti am vazut!felicitari tuturor fetelor care au muncit pentru aceste torturi!Am facut si eu doua torturi pentru sotul meu;a fost ziua lui vineri.Am facut doua pentru ca a dus si unul la serviciu.Acum sunt foarte grabita dar mai tarziu le voi posta,va pup si revin!

Am revenit,asa cum am promis;primul tort este pentru invitatii de acasa,l-am facut din doua blaturi(pandispan) a cate 4 oua unul simplu si unul cu cacao,crema de ciocolata cu coniac si insiropate cu cafea si nes.cel de al doilea,pe care sotul meu l-a dus la colegii de serviciu este la fel,cu coniac si cafea;Iar apar inversate pozele dar nu-i nimic trebuia sa le postez invers,am uitat.Glazura din ciocolata si florile din lapte praf.pentru cel de acasa am optat pentru putina frisca pe margine iar pentru celelalt am ras ciocolata deasupra.Va pup si ma iertati daca v-am plictisit.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: 455_1650de318ad9f08c01005af4e77cdb09.jpg
  • Imagine atasata: 455_ec44a2273f9a4895d37d35a77cbd7a62.jpg
  • Imagine atasata: 455_1093c72d8a06271f38b7b59426359f21.jpg

Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#596 Useril este offline   mona 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 417
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 20 January 2010 - 12:26 PM

Cumva asta-i reteta postata de Paula? ca parca seamana. Daca-i a ei,o am si eu notata pe undeva dar n-am stiut daca la amidon sunt linguri sau lingurite :floare: si de aceea n-am facut-o.
:lol:

Gabrenia wow ce frumos e cel cu trandafirasi rosii (adica primul ca si celalalt e tot cu trandafiri)
Imi place foarte mult,felicitari sincere :love7:


#597 Useril este offline   gabrenia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 20 January 2010 - 12:33 PM

mona a spus:

Cumva asta-i reteta postata de Paula? ca parca seamana. Daca-i a ei,o am si eu notata pe undeva dar n-am stiut daca la amidon sunt linguri sau lingurite :floare: si de aceea n-am facut-o.
:)

Gabrenia wow ce frumos e cel cu trandafirasi rosii (adica primul ca si celalalt e tot cu trandafiri)
Imi place foarte mult,felicitari sincere :love7:

Vai Mona felicitarile de la tine ma magulesc, :oops: te pup :lol:
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#598 Useril este offline   Yours4ever 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 20 January 2010 - 12:38 PM

gabrenia a spus:

Am revenit,asa cum am promis;primul tort este pentru invitatii de acasa,l-am facut din doua blaturi(pandispan) a cate 4 oua unul simplu si unul cu cacao,crema de ciocolata cu coniac si insiropate cu cafea si nes.cel de al doilea,pe care sotul meu l-a dus la colegii de serviciu este la fel,cu coniac si cafea;Iar apar inversate pozele dar nu-i nimic trebuia sa le postez invers,am uitat.Glazura din ciocolata si florile din lapte praf.pentru cel de acasa am optat pentru putina frisca pe margine iar pentru celelalt am ras ciocolata deasupra.Va pup si ma iertati daca v-am plictisit.


cel cu ciocolata rasa si trandafiri rosii e superb de'a dreptu'
ciocolata aia are un efect tare de tot!
:floare:
Raluca

#599 Useril este offline   mona 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 417
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 20 January 2010 - 12:42 PM

Yours4ever a spus:

cel cu ciocolata rasa si trandafiri rosii e superb de'a dreptu'
ciocolata aia are un efect tare de tot!
:floare:


As zice ca nu ciocolata,ci felul cum a dispus florile e minunat ! :love7:



#600 Useril este offline   snej 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 539
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationMelbourne

Postat 20 January 2010 - 12:43 PM

mona a spus:

Cumva asta-i reteta postata de Paula? ca parca seamana. Daca-i a ei,o am si eu notata pe undeva dar n-am stiut daca la amidon sunt linguri sau lingurite :scratch: si de aceea n-am facut-o.
:pupic:

Gabrenia wow ce frumos e cel cu trandafirasi rosii (adica primul ca si celalalt e tot cu trandafiri)
Imi place foarte mult,felicitari sincere :floare:


Da, tortul pluto e al ei acum ca spui. Eu ramasesem cu ideea de tort Pluto si nu mai stiam cine l-a facut, am cautat dincolo dupa el de mi-a venit rau si nu l-am mai gasit. Noroc ca mi-am amintit sa ma uit pe mail ca parca am intentionat sa-l salvez.

Arata acest topic


  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

13 useri citesc topicul
0 membri, 13 vizitatori, 0 utilizatori anonimi