
Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
#8521
Postat 09 May 2014 - 02:34 AM

#8522
Postat 09 May 2014 - 07:18 AM
#8523
Postat 09 May 2014 - 10:28 AM


#8524
Postat 09 May 2014 - 10:39 AM
#8525
Postat 09 May 2014 - 12:07 PM
Alpha, ce am facut eu e nimica pe langa torturile tale super-elaborate si super-frumoase; dar au fost apreciate (m-am distrat ca, desi a fost ziua sefului, vedete au fost torturile

#8526
Postat 26 June 2014 - 03:55 PM
Sper sa ajung sa fac si eu asemena torturi.
#8527
Postat 16 July 2014 - 12:29 AM
Imagini atasate
#8528
Postat 24 March 2015 - 02:40 AM

Imagini atasate
#8529
Postat 24 March 2015 - 05:10 PM




Frumos , frumos !
#8530
Postat 24 March 2015 - 09:47 PM
#8531
Postat 24 March 2015 - 11:02 PM
#8532
Postat 25 March 2015 - 02:37 AM
Eu prefer un tort care arata... comestibil, dar deh, nu-s toti ca mine.
Tortul de mai sus, in afara de beculetul dinauntru, nu are nimic ne-comestibil (mda, cica...), insa am avut grija cand l-am taiat sa arunc fondantul, de fiecare data le spun la oameni sa nu manance colorantii.
#8534
Postat 24 April 2015 - 05:13 AM
yoyo, la 06 April 2015 - 09:53 PM, a spus:
Multumesc - da' tu de ce nu mai "torturesti"?
Mda, nu ma las pana nu incerc toate tehnicile posibile de decorare


Imagini atasate
#8535
Postat 21 July 2015 - 03:21 PM
#8536
Postat 23 July 2015 - 12:02 AM
#8537
Postat 23 July 2015 - 08:41 AM
adi_edi, la 24 April 2015 - 05:13 AM, a spus:
Mda, nu ma las pana nu incerc toate tehnicile posibile de decorare


e superb, ciocolata plastica ai facut-o cu ciocolata si "glucosio"?
#8538
Postat 23 July 2015 - 12:37 PM
Adriana, la 23 July 2015 - 08:41 AM, a spus:
adi_edi, la 24 April 2015 - 05:13 AM, a spus:
Mda, nu ma las pana nu incerc toate tehnicile posibile de decorare


e superb, ciocolata plastica ai facut-o cu ciocolata si "glucosio"?
Multumesc, Adriana! Imi aduc aminte ca povesteati pe vremuri de "glucosio" asta, dar nu mai stiu precis in ce context, mi se pare ca il folosesti la pasta de zahar, nu? e ca un sirop de zahar? Eu am folosit corn syrup ca aici asta se foloseste mult ca indulcitor (noi nu folosim, acum am cumparat prima data), dar cred ca am citit ca se poate pune miere, banuiesc ca si "glucosio" merge, daca e ce cred eu.
#8539
Postat 24 July 2015 - 08:30 AM
Eu o facusem cind erau 30°C in bucatarie in 2003 si faldurile care trebuiau sa stea frumos s-au pleostit
