Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#361 Useril este offline   anasia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 197
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 04 January 2010 - 11:07 PM

vrabiuta, poate te ajuta astea
Imagine atasata: 316_e5f265527f09b307e7c72001ab52d2a2.jpg
sau asta
Imagine atasata: 316_466ebf6f76a074798ed8782e45fd0b8e.jpg
din cate vad primul este cu glazura de ciocolata alba...

#362 Useril este offline   anasia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 197
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 04 January 2010 - 11:17 PM

vrabiuta, am gasit si tiparul pentru cel de-al doilea tot
Imagine atasata: 316_9befe128ccf1d47992a6cd7fcc59f6ca.jpg
am uitat sa specific, torturile le am de pe kuharka;

#363 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 05 January 2010 - 10:32 PM

Buna seara fetele, acum am terminat doua tortulete pentru miine, pentru doi gemanasi ce vor implini miine 3 ani.Sper sa se recunoasca personajele :oops:
Inauntru au blat negresa,crema de iaurt si frisca a Gloxiniei :love3: ,la care am adaugat cubulete de ciocolata Milka in tortul cu McQueen si portocale si kiwi taiate cubulete in tortul cu Minnie Mouse.
Va cer ingaduinta,sunt primele mele incercari de personaje din desene animate/filme pt copii.
Imagine postata Imagine postata

#364 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 06 January 2010 - 12:09 AM

Ce faine issssss! Ambele sunt super, cel cu Minie imi place cel mai mult! :wasted:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#365 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 06 January 2010 - 08:41 AM

Multumesc mult,Gloxi !!! :wasted: Am actualizat si pe blog,sa fiu eu cu sufletul impacat :wasted:

#366 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 06 January 2010 - 12:58 PM

mamistef, sunt super!

imi plac amandoua, ti'au iesit tare fain!
Raluca

#367 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 06 January 2010 - 01:28 PM

Felicitari tuturor fetelor pt torturile noi postate!!!! Sunteti minunate dragelor!!! :D
Va doresc un 2010 plin de fericire, bucurii, multa sanatate si toate realizarile dorite!!!
LA MULTI ANI!!!!

#368 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 06 January 2010 - 01:30 PM

gloxinia a spus:

Wow ce faine torturi ati facut. Vrabiuta cel albastru m-a dat gata! daniela si
Eu vin cu un tort de Revelion si de ziua unei colege 2 in 1 cum ar veni. Sper sa o impresionez nitel mai ales ca nu stie de el, fiind un tort surpriza. :D

Oti te tzuc :D :D de nu te vezi pentru ideea asta de tort....SUPERBA!!! :D
De tort nu mai zic!!!!

#369 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 06 January 2010 - 01:38 PM

Hai sa va arat si eu unul din ultimele mele torturi....prestat dupa reteta de aici...
De data aceasta l-am intitulat Tort FERICILINA...
vi-l dedic cu drag tuturor si sa fie de bun augur :D :D

Imagine atasata: 68_ea1e41901e9283861a3b1f984e803077.jpg

Imagine atasata: 68_6a265c58638dbf8729a2e1d14f7da5de.jpg

Imagine atasata: 68_c47704f2b35b2eff7a5e27ca4983f5e5.jpg

#370 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 06 January 2010 - 02:56 PM

Dora,e fantastic,ma minunez de fiecare data de creatiile tale,ai un talent deosebit.Am si eu o curiozitate:cat timp iti ia sa faci un aranjament floral?Cat despre reteta,cu italiana mea de balta,n-am inteles ingredientele(le-ai scris in romana pe undeva?),nu stiu nici prosecco ce e,iar uimirea e si mai mare la rezultatul final:cum ai reusit sa faci tortul rotund,intr-o tava patrata?

Mamistef-imi plac torturile tale,sunt f. reusite.

Felicitari tuturor pt. creatii si efortul depus si La multi ani si un an prosper cu multa sanatate !

#371 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 06 January 2010 - 03:59 PM

ortansa a spus:

Dora,e fantastic,ma minunez de fiecare data de creatiile tale,ai un talent deosebit.Am si eu o curiozitate:cat timp iti ia sa faci un aranjament floral?Cat despre reteta,cu italiana mea de balta,n-am inteles ingredientele(le-ai scris in romana pe undeva?),nu stiu nici prosecco ce e,iar uimirea e si mai mare la rezultatul final:cum ai reusit sa faci tortul rotund,intr-o tava patrata?

Ortansa draga mea hai sa-ti raspund pe rand...pe blogul meu reteta e scrisa si-n romana...dar nu stiu ce are de nu se vede...
Deci daca vrei sa vezi si ingredientele in romana trebuie sa setezi tot textul respectiv...de sub ingrediente :violent6:
tortul l-am expus si pe culinar....tot Tort Viola se intituleaza...la Retete in imagini...si acolo am explicat ca din tava dreptunghiulara am taiat un rotund i-am pus un blat rotund sus si l-am transformat in tort :headbang:

Pt un aranjament floral depinde cat de repede te misti...cateva ore pt a forma florile (depinde cate faci)...cel putin 48ore ca sa se usuce bine....apoi iar vreo 2-3 ore sa le legi in buchet etc...

#372 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 06 January 2010 - 04:45 PM

dora a spus:

ortansa a spus:

Ortansa draga mea hai sa-ti raspund pe rand...pe blogul meu reteta e scrisa si-n romana...dar nu stiu ce are de nu se vede...
Deci daca vrei sa vezi si ingredientele in romana trebuie sa setezi tot textul respectiv...de sub ingrediente :violent6:
tortul l-am expus si pe culinar....tot Tort Viola se intituleaza...la Retete in imagini...si acolo am explicat ca din tava dreptunghiulara am taiat un rotund i-am pus un blat rotund sus si l-am transformat in tort :headbang:
Pt un aranjament floral depinde cat de repede te misti...cateva ore pt a forma florile (depinde cate faci)...cel putin 48ore ca sa se usuce bine....apoi iar vreo 2-3 ore sa le legi in buchet etc...

sa stii ca atata m-am gandit si mi-am rasucit mintea ca pana la urma la explicatia asta am ajuns si eu ca fiind singura posibila.acum m-am prins ,orice prajitura/tort bagat sub/intre 1-2 straturi de blat rezulta un tort impecabil:-).bravos,ma duc sa vad si explicatiunile pe forum:-)

#373 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 06 January 2010 - 06:56 PM

Dora, la multi ani si tie!

si....mi'a fost tare dor sa'mi incant privirea cu'n tort de'a tau:)
Raluca

#374 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 07 January 2010 - 01:50 AM

La multi ani cu sanatate! :scratch: Ma bucur ca v-am (re) gasit.!(ii multumesc "danezei" pe aceasta cale)sunt noua pe acest forum si... ,si mai noua in arta culinara,deci, DA vreau sa invat.Cred ca m-am inscris la "cursul" perfect. :scratch:

#375 Useril este offline   Amina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 301
  • Inregistrat: 03-December 09
  • LocationRm. Valcea

Postat 07 January 2010 - 09:26 AM

stiu ca sunteti niste fete grozave si nu o sa radeti ( prea tare :scratch: de torturile mele

de craciun, tort krant - reteta laura_lala:

Imagine atasata: 383_151bb2c6ec9ebf3a8684f845bee2a39b.jpg

pt. revelion, tort frisca+fructe:

Imagine atasata: 383_24372ecd700c33fdd8be6270af846331.jpg

aseara, Tort Dobos - reteta KikenHana:

Imagine atasata: 383_7ee70f8cbb5f4421affe840c1502012c.jpg

Imagine atasata: 383_ef23d2a9783f6976942eb634326b9a66.jpg

torturile sunt facute pt noi, asa ca sunt decorate pt a fi mancate :scratch: fara sa ne incurcam in elemente de decor
dobosu e montat pe tava de pizza in care am copt foile, neavand la indemana un platou atat de mare :scratch:
iar orhideele primite erau pe duca asa ca le-am dat o ultima intrebuintare nobila.

#376 Useril este offline   delioara 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 158
  • LocationBucuresti

Postat 07 January 2010 - 10:32 AM

Bine v-am regasit si anul acesta, fetele! Sa aveti un an nou bun si implinit, cu multa sanatate si fericire! :-*
Eu am mai dat cate un ochi pe aici, printre picaturi; si sincer s-au strans prea multe minunatii ca sa va felicit separat, asa ca va dau cate o floare pentru fiecare tort postat, sunt frumoase si muncite cu mult drag, se pare :scratch: .
Anca_B, bine ai venit. :-*
Aminariy, fii sigura ca nu rade nimeni de tine, nu are de ce, torturile sunt f frumoase si pun pariu ca si f bune :scratch: . Am pufnit in ras la ideea cu reciclatul orhideelor; anul trecut am facut si eu exact acelasi lucru la primul meu tort facut cadou; great minds think alike :scratch: .
Si acum pun si eu cele doua maimute de torturi facute pentru revelion, simple, ca pe vremuri, oricum erau pentru ai casei. Am preferat sa stau cu ai mei, ca si asa ne vedem rar, decat sa muncesc la decorat torturile.
Deci, diplomat cu fructe si tortul cu trei feluri de cioco + visine din visinata, la ambele am pus cate o jumatate din blatul pandispan simplu.Imagine atasata: 222_3ec3b66422a8018ec88694d69ab0c2be.jpg
www.cristal-furnicutza.blogspot.com

#377 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCluj Napoca

Postat 07 January 2010 - 01:12 PM

Draga Delioara,iti multumesc de primire!ti-am remarcat torturile si mi-am pus ochii pe unu':tort cu 3 feluri de ciocolata!Daca te rog,poti sa-mi dai detalii despre acest tort?!Multumesc.

#378 Useril este offline   taylor 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 26-November 09
  • Locationtorino

Postat 07 January 2010 - 01:57 PM

Aminariy a spus:

stiu ca sunteti niste fete grozave si nu o sa radeti ( prea tare :tongue3: de torturile mele

dar sunt frumoase.imi place cum ti-a iesit cel cu frisca.
Poarta-te cu altii asa cum ai vrea sa se poarte altii cu tine

#379 Useril este offline   delioara 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 158
  • LocationBucuresti

Postat 07 January 2010 - 03:02 PM

Anca_B a spus:

Draga Delioara,iti multumesc de primire!ti-am remarcat torturile si mi-am pus ochii pe unu':tort cu 3 feluri de ciocolata!Daca te rog,poti sa-mi dai detalii despre acest tort?!Multumesc.

Cu placere, Anca.
Tortul cu trei feluri de ciocolata e al nadiei_s de pe culinar, mai putin blatul; daca vrei mai multe detalii da-mi un mp, am un fisier in care am scris in amanunt cum fac, ti-l trimit cu placere.
www.cristal-furnicutza.blogspot.com

#380 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCluj Napoca

Postat 07 January 2010 - 03:22 PM

Indraznesc sa va arat ce am "tortalit" acum la sarbatori.Peste tot acelasi tort ,inspiratie Lissa,combinatie "deliciu de ciocolata si capsuni" si blatul este de la "prajitura amandina".De curand mi-am cumparat niste accesorii de la ....nu vreau sa fac reclama...din Tg.Mures,si acum nu ma mai satur sa ma joc cu ele.Deci, am sa va rog sa ma scuzati ,poate am sa va plictisesc cu acelasi decor dar eu abia acum invat.Stiti,ca si copiii care au primit o jucarie si se joaca numai cu aceea.Imagine atasata: 232_8558ffdbfa97e478469f692e26cf737b.jpg

Imagini atasate

• Imagine atasata: 232_d42fd033095cd29376c6609b920d887b.jpg
  • Imagine atasata: 232_9303bbdfa580cfe588e1c588c74f2043.jpg

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Ultima »