Dora , de cate ori vad torturile tale , mi se taie respiratia . Perfecte , parca n-ar fi adevarate . iti ies din maini capodopere . Felicitari !
Gabrenia , tortul de Craciun , cel cu glazura Adrianei , e foarte frumos , in ton cu sarbatoarea .
Mamistef , torturile pentru gemenasi sunt deosebite , ai lucrat ceva la ele . Spune-mi te rog , sunt pictate decoratiile? Sau lucrate direct din pasta colorata ? Imi place tortul tau cu fundita . Si eu am facut unul asa , doar ca nu am colorat funda , ca n-am avut cu ce , am lasat-o alba . Asa am facut si eu , am facut buclele separate , lasate sa se usuce pe o parte apoi lipite unele peste altele , am pus undeva mai in fata imaginile dupa care am lucrat eu .
Aminarity , torturile au iesit faine . Mie imi place cel cu frisca si orhidee .
Delioara , torturile tale , chiar daca le-ai facut pentru ai casei ,sunt faine , iar gustul pun pariu ca e deosebit .
Anca_b , frumoase jucarii , iar torturile facute ... multa munca , se vede ca-ti place ceea ce faci . Frumoase torturile , decoratii cu frisca ... as vrea sa incerc si eu . Spune-mi te rog , ce ti-ai luat de la firma din TG -Mures ? Ca si eu sunt incepatoare , si chiar nu stiu , ce duiuri , posuri , coloranti , forme de decorat ti-ai luat tu ? Sa-ti traiasca piticii harnicuti .
Vrabiuta , lacul cu lebede e super . Poate pui niste poze , sa vedem cum ai facut lebedele? Culoarea albastra e foarte faina . Nu ti s-a facut pasta casanta ? Ca eu asa am patit , dupa ce am adaugat colorantul n-am mai putut indinde pasta . Poate ca si colorantii mei lasa de dorit . Da` o sa-mi iau si eu din aia de wilton , numa` nu stiu cand , ca e cam criza prin bugetul meu ...
Iar tortul ala verde , waw , ce culoare , ce decor . Felicitari !
Cand mai cresc , sper sa-mi iasa si mie asa ceva ...
Your4ever , imi place tortul ''Fortareata'' , eu am facut unul asa si pe lateral am pus rollere din acelea cu fineti .
Gloxi , sexos bustul tau !
Ai muncit ceva , la toate imbarligaturile(dantelele) alea de la lenjerie . Culoarea , iar n-am cuvinte ... (adica imi place )
Felicitari tuturor , daca am uitat pe cineva imi cer scuze , aveti maini de aur . Ferice de cei ce beneficiaza de munca voastra .
Va pup pe toate , va doresc un 2010 mai bun decat 2009 , sa fiti sanatoase si iubite !