Doriana a spus:
Anca_b , frumoase jucarii , iar torturile facute ... multa munca , se vede ca-ti place ceea ce faci . Frumoase torturile , decoratii cu frisca ... as vrea sa incerc si eu . Spune-mi te rog , ce ti-ai luat de la firma din TG -Mures ? Ca si eu sunt incepatoare , si chiar nu stiu , ce duiuri , posuri , coloranti , forme de decorat ti-ai luat tu ? Sa-ti traiasca piticii harnicuti .
Draga Doriana,bine te-am gasit,si eu sunt incepatoare!De cateva luni de zile le tot urmaresc pe fete pe forum si ma documentez,si abia acum mi-am facut curaj si am iesit la rampa cu aceste torturi.Imi place sa "bucataresc",ma relaxeaza si ma detaseaza de rutina zilnica :gradinita,scutece,sticlute,primii dintisori etc.
De la tg.Mures mi-am luat :un pos(cel de 30 de cm)dui nr.2 pt. royal icing sau cornelli lace,dui nr.75 stea,borduri,dui nr70 pt. frunze,dui nr 104 pt.trandafiri(dar parca mi-ar placea unul mai mic)sau bordura,dui nr1 pt.royal(dar inca nu l-am incercat)si dui nr.48 pt.impletitura cos(dar poate era ok . si unul mai mare).Mi-am m-ai cumparat un cui mic pt. trandafiri,un gel albastru si unul verde ,o cupla mica pt.dui-uri si un planator..
Multe "jucarioare :mi-as mai dori dar deocamdata...pauza.Si cand ma uit cat am dat pe ele ...si cat costa la Wilton,adica la mama lor acasa...imi vine sa ...
Daca mai pot sa te ajut cu ceva...o fac cu mare placere!pa