Anca_B a spus:
Ramo a spus:
RAMOOOO,foarte frumos tort!Te rog imi dai niste sfaturi?
1. cum se imbraca tortul in plastelina de cioco'?aceeasi tehnica ca la pasta de zahar?
2.ce se foloseste pt. intins: zahar ,amidon,ulei ...?
3.si aici trebuie tortul uns in prealabil cu unt?
4.colorantii de la Wilton,scrie pe ei care sunt pt pasta?sau cum sa ma exprim...care ar fi cei care sa se potriveasca si pt.pasta,si pt royal icing si pt frisca?
Da' sa-mi raspunzi cand ai timp!Nu-i graba!Ca stiu ca ai tema de casa ,un tort mareee!Spor la treaba,si la calcule!
Mersi Anca. Tortul in plastelina eu il imbrac exact cum imbrac si in pasta, adica il ung in cre,ma aia de unt, sincer nu cred ca afecteaza cu ceva crema din interior sau umezeala, dar pentru siguranta eu procedez la fel. Cand intind eu folosesc ulei, mi se pare cel mai simplu - cu margarina mi s-ar parea mai complicat, iar amidonul si zaharul ies din discutie daca vrem sa ramana ciocolata maro si nu patata sau cu umbre
Colorantii ce ii luam noi de la Wilton dupa cum ti-a zis si Gloxi merg la de toate, ce am observat eu la pasta e ca daca pui o cantitate mai mare strica pasta de aceea unde am nevoie de culori puternice pictez. Am tot auzit si eu de la fete de colorantii praf de la Wilton, dar eu sincer nu i-am gasit nici pe site-ul lor oficial asa ca tind sa cred ca sunt de alta firma si vanduti de ei, de nu e asa please sa ma contrazica cineva si sa-mi dea si o adresa de unde i-as putea comanda si eu chiar de nu e din Ro, multumesc