Cecilia , sa-ti traiasca printesa , sa creasca mare sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii !
Frumos tort , nu m-as fi gandit la varianta asta de zana ... Si praful de zane , cum l-ai facut ? Am mai auzit undeva de el , dar nu stiu cum se face , ca stiu ca se poate face cumva ...
Nelly , frumoase torturile tale , tematice . Iar torturile pentru gradi ... no comment . Felicitari pentru munca depusa .
Imi place si cel cu spiderman . Si tortul de majorat e frumos , culoarea ma innebuneste si pe mine . Cu ce ai colorat frisca ?
Mimi , perfect ti-a iesit tortul diplomat , frisca , fara nici o urma , bravo . mimi , si eu as dori ceva detalii/poze , cand mai faci masinute , daca se poate .
Snej , torturi numa` unu` si unu` . Felicitari ! Fifi , m-a dat gata , pana si motul i l-ai facut , perfect ce sa mai ... noi suntem mari fani Fifi si floricelele . Sa nu-l vada Antonia , ca-mi spune ca asa tort trebuia sa-i fac eu .
Toate-mi plac , cel cu fundita , are o culoare ... de-mi vine sa plec pe campii , pana gasesc si eu coloranti ... Te rog sa ne spui cum ai facut culoarea asta? Pisicuta e scumpa tare , e pictata , sau cum ai facut-o ?
Acum , detalii despre tortul Antoniei :
Blatul de jos , cel alb , este blat negresa , cu o crema facuta rapid , adica budinca fiarta amestecata cu frisca si gelatina , musafirilor le-a placut , mie mi s-a parut ca e prea untoasa putin , avea gust de unt , nu stiu de ce . Voi ce frisca folositi pentru rezultate bune ? Eu am folosit Meggle ...
Rochita papusii arata asa : (asta dupa ce a fost dezbracata)
Am facut un blat simplu din 4 oua , 4 lg zahar , 4 lg faina , pe care dupa copt l-am taiat fasii si am tapetat un castron mai mic in folie alimentara , apoi am pus fasiile de blat , am turnat crema , aceeasi ca si la blatul mare , l-am lasat la rece cateva ore , apoi l-am rasturnat pe un carton imbracat in folie de aluminiu si apoi am pus fustita .
Asa arata uns cu unt , nu mai e perfect , dar inainte de a pune fustita pe el era perfect imbracat in unt :
Am avut ceva dificultati , in sensul ca eu am pus un castron prea mic putin , si cum stiti Barbie are picioare luuuuungi , a trebuit sa tai din carton sa incapa papusa pana la brau in fustita , dar am rezolvat dupa ceva stres . Deci voi faceti in castron mai inalt , sau macar prelungiti cumva marginile . Eu asa voi face data viitoare , dar din greseli invatam , nu ? Si inca ceva , dupa ce puneti fustita (pasta de zahar) , sa taiati in centru o gaura , ca eu nu am taiat , am bagat direct papusa , care e papusa normala , nu din aia pt acest fel de tort , si s-a facut o ditamai gaura in fusta , de a trebuit sa-i fac repede un brau
ca altfel arata tare rau ... Se vede in poza , cel roz , si in jurul braului am pus inimioarele albe ... trebuia sa improvizez ceva .
Anca , daca vrei pot eventual sa masor castronul , diametrul , sau nu stiu cum sa-l masor sa-ti dai seama cat e ...
As mai avea o rugaminte la voi : deschideti un topic in care sa fie scrise toate cremele , ce ziceti , nu ne-ar fi de folos ? Intreb doar ...
Va multumesc tuturor pentru urari ! Si pentru incurajari , tot ce stiu si fac e datorita voua , fetelor cu suflet mare , care isi pun aici experienta . {SMILIES_PATH}/6.gif
<" title="arms" />