Ramo a spus:
mamistef a spus:
Vai ce tare ma bucur ca am gasit subiectul asta cu torturi!!!Nu stiu daca are vreun rost sa pun aici poze cu torturile mele de pina acum,insa de-abia astept sa apar si eu cu cite o capodopera
.....numai ocazii sa am!!
Eu zic ca are rost. Sunt si vor fi aici fete noi care nu au vazut inca torturile noastre si poate le vor fi de folos; scopul asta e, nu?
Ok,,ma bucur atunci, le bag pe toate intr-un post,ca sa nu innebunesc lumea de cap:
aici e prima incercare de a lucra cu pasta de zahar ,e facut cu foi de pandispan cumparate(ups) si ganache"impanat" cu visine
aici e tortul de botez pt finutzul meu, e cu blat de cacao, crema de ciocolata si un blat subtire de bezea in mijloc,acoperit cu glazura Adrianei,figurine din pasta de lapte praf
un diplomat cu ciocolata pentru mama mea,invelit cu valurile de cioco ale alinei-lili
primul si singurul corset din mareata mea cariera
blat de cacao, ganache si mousse de caise
tort pentru bunicul nostru, cred ca era un diplomat, nu imi mai amintesc exact,scuze
prima incercare de a face buburuze,nu stiam exact se face,sorry.Inauntru e blat alb, si cred ca era si spuma de cioco.Parca m-am prostit,dar unele torturi tin minte exact ce aveau inauntru,la altele parca mi s-a sters memoria.
un tort pe care eu il iubesc f tare, a fost cu crema de ciocolata inauntru si acoperit cu glazura Adrianei(cea cu cacao si frisca lichida)Trandafirii sunt din lapte praf si frunzele din pasta de zahar
tot asa ,un diplomat cu ciocolata pe care l-am facut cu foarte mare drag, ornamentele sunt la fel ca mai sus
un diplomat cu fructe de padure
tortul fetitei mele atunci cind a implinit 1 anisor,inauntru are mousse de cioco alba si mousse de cioco neagra,nu mi-a placut combinatia,mi s-a parut f grea si dulce,dar din greseli invata omul
un tort de botez, a fost diplomat cu ciocolata, bebele,paturica si frunzele-pasta de zahar,trandafirii as usual-pasta de lapte praf
tort pentru o taiere de motz,a fost foarte apreciat,bursucul supravietuieste si acum fara o labuta
inauntru a fost cu blat alb, ganache si spuma de visine.Bursucul,buburuzele,ciupercile,bradutul sunt din pasta de zahar,iar melcii si florile din lapte praf
un prim-plan
un tort de majorat facut de pe o zi pe alta,blat alb si crema de cioco amaruie
un tort pt un avocat, carapace de blat simplu cu crema de iaurt si fructe a Gloxiniei
balanta aia urita e facuta din royal icing
tort pentru un Matei( de 16 nov,ziua Sf.Matei), cu crema de cioco si crema de frisco-vanilie(un fel de adaptare de-a mea dupa crema obisnuita de diplomat) Toate ornamentele sunt din pasta de zahar,in afara de caracatita aceea care seamana cu un paianjen si care e din lapte praf
Cam astea ar fi ,imi cer scuze pentru mesajul stufos,dar am zis sa scapati repede. Pt saptamina viitoare e posibil sa am o comanda de tort-casuta,ma voi inspira din casuta Lissei,iar pt 14 dec voi face un tort cu pisici, asa ca trebuie sa ma apuc de exersat .
ma bucur tare ca am si eu un loc'shor aici printre voi.Va admir si incerc sa progresez in domeniul asta,desi meseria mea de baza e cu totul alta.