Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
Postat 30 November 2009 - 09:12 AM
Felicitari si inca o data LA MULTI ANI
Postat 30 November 2009 - 09:16 AM
e facuta din crema diplomat si blat de cioco. Dupa ce s-a intarit am sculptat-o, iar capul nu e comestibil, e din polistiren Imbracata in pasta de zahar
Imagini atasate
Postat 30 November 2009 - 09:18 AM
Imagini atasate
Postat 30 November 2009 - 09:36 AM
Si piciul meu vrea,pana acum,vreo 4 torturi,si pana in ianuarie mai este.Poate gasesc o cale de negociere pana la urma.
Torturile sunt super,Alba-ca-zapada m-a fermecat!
La multi ani Patriciei,sa creasca mare si sanatoasa!
Ramo..amandoua sunt super,dar canon-ul e wowwwwww!
Postat 30 November 2009 - 10:06 AM
Canonul imi aduce aminte de niste torturi facute de o rusoaica din St. Petersburg, daca nu ma insel, incredibil de reale!
La multi ani Patriciei si sper ca s-a bucurat de torturile, pe care cum ziceam mai devreme, le asteptam.
Postat 30 November 2009 - 10:19 AM
Minunate torturi, mai ales aparatul foto ma uimeste, pare atit de real!!! circula la un moment dat un mail cu torturi rusesti smechere,unde aproape ca nu-ti dadeai seama daca sunt chiar torturi sau obiectele reprezentate.Pare de-acolo Canon-ul
Mon@,la multi ani fetitei! Alba ca zapada e grozava,la fel si tortul-caleasca!!!
Postat 30 November 2009 - 10:20 AM
Postat 30 November 2009 - 10:28 AM
Ramo a spus:
e facuta din crema diplomat si blat de cioco. Dupa ce s-a intarit am sculptat-o, iar capul nu e comestibil, e din polistiren Imbracata in pasta de zahar
Imi permit sa iti dau o idee, sper ca nu te superi,....incearca sa faci din salam de biscuiti, ceva mai tare decat de obicei, partile care nu le poti face cu blat si crema, si apoi le imbraci in pasta de zahar sau ce vrei tu si asa sunt si comestibile.....mi se pare pacat sa nu poti manca tot tortul
Postat 30 November 2009 - 10:35 AM
anaiordan a spus:
Ramo a spus:
Imi permit sa iti dau o idee, sper ca nu te superi,....incearca sa faci din salam de biscuiti, ceva mai tare decat de obicei, partile care nu le poti face cu blat si crema, si apoi le imbraci in pasta de zahar sau ce vrei tu si asa sunt si comestibile.....mi se pare pacat sa nu poti manca tot tortul
Ana,de idei nu se supara nimeni.
Dar in cazul albinutei lui Ramo,nu mergea salam de biscuiti pt ca iesea prea greu si nu statea suspendat .
...ma duc sa-mi fac cafea si revin
Postat 30 November 2009 - 10:50 AM
Mona, La multi ani Patriciei! Poti sa imi spui cat ai da pe pitici? I-ai luat separat sau impreuna cu Alba ca Zapada? Sunt curioasa daca s-ar putea lua mulaj dupa ei
Ramo, canonu m-a dat pe spate! Stii, de data asta ti-a iesit mult mai bine ca celalalt Caci eu stiu ca ai mai facut un aparat foto :mrgreen:
si
Postat 30 November 2009 - 10:56 AM
Ramo a spus:
Felicitari si inca o data LA MULTI ANI
Multumesc draguto !
Poneii mi-au dat batai ce cap pt ca nu stateau din cauza greutatii . I-am proptit...le-am pus trei scobitori,dar in final tot s-au lasat putin.
Maneca am facut-o dintr-o bila de pasta ,pe care am presat-o/lipit-o de mana papusii.
:floare
MIMI a spus:
Si piciul meu vrea,pana acum,vreo 4 torturi,si pana in ianuarie mai este.Poate gasesc o cale de negociere pana la urma.
Torturile sunt super,Alba-ca-zapada m-a fermecat!
La multi ani Patriciei,sa creasca mare si sanatoasa!
Multumesc Mimisor. Si spor la negocieri
Postat 30 November 2009 - 10:58 AM
mamistef a spus:
Mon@,la multi ani fetitei! Alba ca zapada e grozava,la fel si tortul-caleasca!!!
Alooo !Cine s-a suparat ???????
mersi pt urari
Postat 30 November 2009 - 11:04 AM
gloxinia a spus:
Mona, La multi ani Patriciei! Poti sa imi spui cat ai da pe pitici? I-ai luat separat sau impreuna cu Alba ca Zapada? Sunt curioasa daca s-ar putea lua mulaj dupa ei
:
Multumesc ,Gloxi
Au costat 26 de roni. si setul o are si pe Alba ca zapada .
Despre mulaj nu stiu ce sa-ti spun ca nu ma pricep dar ei sunt cam micuti ...aproximativ 2,5 cm. Pitici,de !
Stella,Delioara
Si o sectiune:
Mousse de cioco amaruie,visine si tiramisu
Si nu in ultimul rand,pasta de zahar a Adrianei
Postat 30 November 2009 - 02:56 PM
Postat 30 November 2009 - 02:59 PM
Playboy
Tort pentru un pescar
Un castel pentru o printesa de 1 an
Postat 30 November 2009 - 03:12 PM
si sectiunea