Azi, feliuţe de corn cu zacuscă de vinete( home-made, ovcorz) şi măsline, şi dovlecei pane.
Mic dejun - Cu dragoste !
#281
Postat 02 April 2011 - 04:57 PM
Azi, feliuţe de corn cu zacuscă de vinete( home-made, ovcorz) şi măsline, şi dovlecei pane.
#282
Postat 07 May 2011 - 11:53 AM
#283
Postat 07 May 2011 - 07:04 PM
Zapada care a cazut azi noapte pe Gutin .Da . In 7 mai zapada.
O si un ,cui mi l-a trimis.
L-am imbalsamt doar cu putin ulei de masline,rosiute si pita prajita.
http://povesticulinare.blogspot.com/
#284
Postat 07 May 2011 - 07:07 PM
Dovlecei pane !
Iar mi-ai luat-o inainte.
La fel ca si Geany.
Ca nici urda nu am luat inca.
Trebuie sa recuperez.Si doamne cate altele mai am de recuperat.
Oricat ma straduiesc,lista de asteptare e tot mai lunga.....
http://povesticulinare.blogspot.com/
#285
Postat 07 May 2011 - 07:22 PM
#286
Postat 08 May 2011 - 09:30 AM
#287
Postat 08 May 2011 - 11:41 AM
Geany, la 08 May 2011 - 09:30 AM, a spus:
SAM_2342.JPG
Geany,
A meritat toata munca,ca nici nu se compara cu cele din comert.
Eu una sigur m-am servit de pe platoul tau,pentru ca imi plac mult.
Ai pus si miez de paine inmuiat in lapte si zeama de lamaie ?
Cum e reteta ta. ?
http://povesticulinare.blogspot.com/
#288
Postat 08 May 2011 - 11:49 AM
Cu cine ?
Cu omul,bine inteles.
Eu am facut o "frigaruie",el doua.Ca asa e diviziunea sociala a muncii la noi.
A fost ideea lui,asa ca a si executat-o .
Si am insirat margele :
oua de prepelita,rosii,mozzarella,carnat de casa,facut de noi,si masline umplute.
Yummy !
http://povesticulinare.blogspot.com/
#289
Postat 08 May 2011 - 02:54 PM
Piscotel, la 08 May 2011 - 11:41 AM, a spus:
Geany, la 08 May 2011 - 09:30 AM, a spus:
SAM_2342.JPG
Geany,
A meritat toata munca,ca nici nu se compara cu cele din comert.
Eu una sigur m-am servit de pe platoul tau,pentru ca imi plac mult.
Ai pus si miez de paine inmuiat in lapte si zeama de lamaie ?
Cum e reteta ta. ?
Draga Pisco' eu nu ma pricep nu-s cu icrele si tot ce-i din peste dealtfel,mama e cu astea eu doar am frecat la lingura de lemn de m-a luat mama lu' proces verbal'' ,mama zice asa: ca se desareaza icrele daca sunt la sare de cu seara,se pun la scurs intr-un tifon strecuratoare,apoi mama face o mamaliguta de gris cu lapte sau cu apa,o lasa sa se raceasca si incep sa frec la aceasta(doar vreo 3-4 linguri) amestecat cu icrele tot stopind cu ulei ca la maioneza,mai stropim cu apa minerala si zeama de lamaie la urma se pune ceapa tocata fin ca la salata de vinete ,trebuie sa fie bat sa stea lingura-n ea in picioare zice mama.Eu mai multe nu stiu si chiar nu ma pricep si nici nu-mi plac ,dar ai mei mananca de numa'. Daca nu are timp sa faca grisul zice ca se poate pune miezul de la 2-3 felii de paine muiat in lapte.
Asa
#291
Postat 08 May 2011 - 04:35 PM
Noi in timpul saptamanii n-avem timp de "rasfat", in schimb incercam sa ne luam revansa duminica dimineata. Azi salata de creveti nordici, marar, telina si maioneza cu suc de lamaie, oua fierte si paine de casa.
Simplu, fresh, consistent.
#292
Postat 09 May 2011 - 09:29 AM
Asa face si mama icrele.
O pentru mama ta.
Ria,
Mic dejunul tau e tare ispititor.
http://povesticulinare.blogspot.com/
#293
Postat 22 June 2011 - 11:16 PM
225 g iaurt grecesc din ăla strecurat, gros, natural şi fără adaosuri
125 g afine proaspete
12 migdale naturale pulsate de câteva ori in blender sau făcute bucăţi prin orice metodă vă coafează
v-aş spune să şi puneţi zahăr dar atunci nu mai e un mic dejun sănătos, aşa că mai bine adăugaţi un pic de stevia lichidă (stevia, planta aia dulce de-o cheamă Stevia rebaudiana, nu dragaveiu de pus în ciorbe)
se amestecă unele cu altele, se pune o frunză de mentă pentru impresia artistică şi asta e tot
#294
Postat 23 June 2011 - 09:17 AM
Asta e genul de mic dejun fructat perfect pe gustul meu.
Din pacate Omul nu concepe mic dejunuri fara oo .
Asa ca servesc doar eu .
La mine se coace zmeura.
Mmmmmm.Abia astept .
http://povesticulinare.blogspot.com/
#295
Postat 23 June 2011 - 05:45 PM
#296
Postat 24 June 2011 - 02:13 PM
Piscotel, la 23 June 2011 - 09:17 AM, a spus:
Din pacate Omul nu concepe mic dejunuri fara oo . [...]
Cica:
Neamtul se trezeste dimineata, trinteste 4 oua in tigaie si pleaca la munca.
Francezul se trezeste dimineata, trinteste 3 oua in tigaie si pleaca la munca.
Romanul se trezeste dimineata, trinteste 2 oua pe bicicleta si pleaca la munca.
Dexter ma ingrijoreaza. Ca a facut oole (cu) varza ...
#298
Postat 26 June 2011 - 08:37 AM
uptown girl, la 24 June 2011 - 02:13 PM, a spus:
Piscotel, la 23 June 2011 - 09:17 AM, a spus:
Din pacate Omul nu concepe mic dejunuri fara oo . [...]
Cica:
Neamtul se trezeste dimineata, trinteste 4 oua in tigaie si pleaca la munca.
Francezul se trezeste dimineata, trinteste 3 oua in tigaie si pleaca la munca.
Romanul se trezeste dimineata, trinteste 2 oua pe bicicleta si pleaca la munca.
Dexter ma ingrijoreaza. Ca a facut oole (cu) varza ...
Al meu tranteste 2 oua si pleaca cu WW-nul neamtului .
http://povesticulinare.blogspot.com/
#299
Postat 26 June 2011 - 11:54 AM
La noi,la Omleta ii spune Ratota .
Ratota nu Ratata .
http://povesticulinare.blogspot.com/
#300
Postat 26 June 2011 - 12:13 PM
Piscotel, la 26 June 2011 - 11:54 AM, a spus:
La noi,la Omleta ii spune Ratota .
Ratota nu Ratata .
ratota.JPG
As ciupi si eu o bucatica din toate, da ` numa` sa shad cu popou` pe iarba aia faina,aaaa...si-o cafea sorbita asa cu incetinitoru`.Patrunel pun si eu in toate ,ca-mi place grozav gustul