Mic dejun - Cu dragoste !
Postat 02 March 2010 - 10:50 PM
Asa foxule o pretena''nu se lasa la greu,pune o vb. buna si pt.mine lui Piscotel poate ma iarta ca de la atata stat in genunchi pe coji de nuca fac :''romantism la jenunchi''ffaattaa...
Postat 03 March 2010 - 02:14 AM
El in dormitor scufundat intr-un somn adanc dupa o noapte dansanta. Eu ca o mica zina mica si mahmura, ce e drept ca doar nu dansa omu' singur, in bucatarie cu iataganul de paine in mana pregatita sa tai cornurile. La primul corn a fost ok, la al doilea mi-am infipt cutiul intre index si degetul mare. Si acum am semn!
Urlete, chiraieli, sangeeeee! "Trezeste-te ca-mi pierd tot sangele din mine!!MOOOOOR" Saracu' om nu mai stia pe unde sa o apuce! Cu ochii umflati, cu niste haine lipsa alerga bezmetic din baie in bucatarie! Pana la urma aduce situatia sub control, ma panseaza si imi zice "pana-n ora 10 nu mai puna pe cutit decat daca-i de plastic "
Apoi mi-a facut el mie o shakshuka!!! Bunaaaaaaa!!! Am declarat ca ala a fost cel mai bun mic dejun pe care l-am mancat eu! Pana la urma eu am fost beneficiarul!
Postat 03 March 2010 - 09:21 AM
''taranoase''...micul dejun care i-a fost cel mai drag sotului meu a fost urmatorul:ma intorceam acum 6 ani din Italia,am venit cu Atlasibul(autocarul)si am rau de masina asa ca drumul a fost''infernal''am ajuns in Bacau pe la 1 noaptea ca au fost ceva probleme pe drum,e inutil sa mai spun ca nu am putut manca nimic,am palavragit cu sotul pana-n zori cand in.sf.am mancat impreuna pachetelul ce mi-l pregatisem pt.drum,niste senvishuri cu salam crud-uscat si feliute de branza ementaler in chifle de-alea pt.hamburgari(luasem fiinca erau ambalate individual,aveau termen ceva mai lung de scadenta si erau si fragede)si cu maioneza la tub mayo(cu iaurt)dupa care sotul meu e inebunit.Acum ori ca eram flamanzi si cu bucuria revederii...dar el zice ca a fost cel mai bun mic dejun din viata lui,si decate ori am incercat sa mai repet experienta cu tot felul de alte sanvishuri el zice:''mda e bun,da nu-i ca ala...''
Si ca sa inchei povestea in glorie:eram tare ciufulita,obosita si cu un herpesoi cat capu'meu de la rau de masina si el m-a cerut de sotie ha ha ha(ca nu eram inca,casatoriti desi suntem de 18 ani inpreuna)
Postat 03 March 2010 - 09:26 PM
yandira, la 03 March 2010 - 08:46 PM, a spus:
AAaaa..pai atata i-ar trebui sa dea vina pe micul dejun(ca-i era foame) ca m-o cerut de nevasta,ca-l atarn cu capu-n jos ,''ce nu eram io' fremoasa si rachitoariii??!!''
Raspuns:''nuuuuu!!''
Na ca acu' chiar ca m-ai pus pi' ganduri
Postat 03 March 2010 - 11:22 PM
Ce ma bucur ca topicul asta va starneste amintiri frumoase,chiar daca s-a lasat cu degete taite si herpesuri,
totusi vi le amintiti cu drag.
Vedeti,despre alea vorbeam eu,Nu degeaba le spun "Cu dragoste".
Pentru ca sunt momente magice.
Ce bine e sa le manaci in 2 si....pe urma sa te duci inapoi in pat
Vai femeie batrana,nu ti-e rusine ?
Numai la prostii iti sta capul !
Bad,bad,girl.
Bristena,
Cum fura furnicile ?
Vad ca prajitura ti-a iesit bine si nu s-a ars.
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 04 March 2010 - 08:56 AM
Mic dejun,sot:turtite cu branza(chiroaste cum le spunem noi)cu iaurt.
Si mic dejun mami:o cafeluta si aia fara zahar (din ciclul:apa ,paie si bataie)
Postat 04 March 2010 - 07:15 PM
raluca elena, la 06 February 2010 - 03:05 PM, a spus:
...asa ca l-am intrebat, si apoi o sa intru sa editez primul mesaj:
Rosia a scobit-o si despielitat-o, a pus un praf de sare, un ou crud si a presarat niste mozarella peste, apoi a imbracat-o in 2 felii de prosciuto, care din cauza ca e in contact cu rosia, nu se va usca. Cca 20 min la cuptor, sau pina e gata oul.
Imi place idee cu rosia umpluta in felul acesta, doar ca pe post de cina... la noi micul dejun e ceva tip lapte cu cereale/biscuiti... minimum necesar pt supravietuire... Sorina
Postat 04 March 2010 - 09:25 PM
Branzica de vaci,ulei de masline,rosiutze si Bundas kenier (paine cu ou ).
Postat 10 March 2010 - 08:59 PM
Azi,un Mic dejun Ardelenesc.
Daca tot am facut pita de casa,trebuia sa-i tina companie o leaca de cas ,oua si niste slana.
Pentru culoare ,ridichi si ceapa rosie.
Palinca nu-i in imagine dar se subantelege.
E cel mai bun digestiv.
Grasimea de la slana trebuie musai alunecata pe gat .
-Vai doamna ,asa de dimineata o luati pe ulei ?
- Mai bine dimineata decat seara.
-Vai si ceapa,de dimineata ?
-Mai bine dimineata decat seara.
-Vai dar dumneavoastra toate le faceti dimineata ?
-Toate !
Postat 10 March 2010 - 09:08 PM
Piscotel, la 10 March 2010 - 08:59 PM, a spus:
Daca tot am facut pita de casa,trebuia sa-i tina companie o leaca de cas ,oua si niste slana.
Pentru culoare ,ridichi si ceapa rosie.
Palinca nu-i in imagine dar se subantelege.
E cel mai bun digestiv.
Grasimea de la slana trebuie musai alunecata pe gat .
-Vai doamna ,asa de dimineata o luati pe ulei ?
- Mai bine dimineata decat seara.
-Vai si ceapa,de dimineata ?
-Mai bine dimineata decat seara.
-Vai dar dumneavoastra toate le faceti dimineata ?
-Toate !
http://www.youtube.c...feature=related
Nu e chiar cel mai bun videoclip (calitativ vorbind), da' mere...
Oricum, important e ca au dreptate: dimineata pe racoare.... ce bine e sa faci totul! Macar stii un lucru, nu? Ai inceput ziua cu bine!
Postat 10 March 2010 - 09:12 PM
Postat 10 March 2010 - 09:49 PM
Da sa nu-i cereti parerea lui" Mecinipokski."
Lasa-ti-l sa-si numere ouale.
Ca acuma are de lucru.
L-au dat in judecata cei din industria de profil.
Postat 10 March 2010 - 10:18 PM
Piscotel, la 10 March 2010 - 09:49 PM, a spus:
Da sa nu-i cereti parerea lui" Mecinipokski."
Lasa-ti-l sa-si numere ouale.
Ca acuma are de lucru.
L-au dat in judecata cei din industria de profil.
Pai io am slana-n frigider, am adus de-acasa... Te superi daca-nlocuiesc paharu' de palinca cu paharu' de visinata?
Postat 11 March 2010 - 12:07 AM
No am glumit foxule,nici mie palinca(rachie ce-o fi... ) nu-mi place simpla,uite una de mi-am facut-o cu sirop de capsune,''Straci' orzu' pi' gasti',o zas' barbat-miu''
Postat 11 March 2010 - 12:39 AM
Nu umblati cu dulcegarii ca nu se pupa cu slanina.
Iar ceapa sigur se apuca de stranutat.
No,
Ma duc sa ma culc ca iar va invat la rele si fetele si ne trimit la AA.
Ori macar la topicul licoros.
Acu, la culcare puteti sa puneti de-un ceai.
Nu raspund pentru ce puneti in el.
P.S.
Minorii care citesc pe aici sunt instiintati ca noi vorbim in metafore ,personajele sunt fictive si nu au nici o
legatura cu realitatea.
Postat 11 March 2010 - 04:57 PM
Postat 11 March 2010 - 07:19 PM
Sa-ti fie de bine !
Cu mana pe suflet iti spun ca n-a fost mult.
Cred ca si tu ca si mine mananci slanina de 2-3 ori pe an.
Eu nu mananc decat de pofta.
Mai pun cate o feliuta prajita pe fasole batuta sau pe mamaliga cu branza.
Ia sa ma duc yo sa pun de mamaliga .