Forum Culinar: Mic dejun - Cu dragoste ! - Forum Culinar

Salt la continut

  • 32 Pagini +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Mic dejun - Cu dragoste !

#441 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 09 June 2012 - 10:06 PM

Si ceva detalii, neamule? Ca arata de milioane!
Sorina

#442 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 09 June 2012 - 11:14 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 09 June 2012 - 10:06 PM, a spus:

Si ceva detalii, neamule? Ca arata de milioane!



Sorinel, ia aci

sper sa nu se supere Lia pe mine, dau o bere :D
fiica dacilor

#443 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 10 June 2012 - 04:16 AM

moatza, sant niste recipiente speciale pt oua fierte la mw. am vazut eu odata. am patit la fel si eu cu explozia, tot la birou eram, am ras de m-am spart.
ai mei prefera scrambled la mw, sa nu simt mirosul ca lesin....le fac la fete mereu ca nu le place facute in tigaie, bleah....

#444 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 10 June 2012 - 09:18 AM

Vezi postareamoatza, la 07 June 2012 - 09:01 PM, a spus:

Cerra, mai zi-mi o data, cate secunde ar tb sa stea oul la mo? as lua sa fac la birou, da' mi-e sa nu fac bombardamente pe-acolo. merci!


Cea mai simpla metoda cand te grabesti si tre sa mai si speli tigaia.

moatzo,

pui in capacul de la yena rotunda sau intr`o farfurie un strop de ulei si putina apa cat sa acopere fundul farfuriei si spargi frumusel ouale colo si acoperi cu folie sau cu un capac special ptr MO.Eu la cuptorul meu pun pe 70 (cred ca 700watt) 1 min apoi ma uit la ele si daca mai trebuie mai pun 1 min . Gata ouale si le scot pe alta farfurie frumos cu paleta. Peste ele pui ce vrei tu si Pofta buna!

Nu am patit niciodata sa explodeze sau chestii de astea.

Tot asa fac si ouale in pungutza si le pun intr`o cana cu apa in MO.
cred ca ela a facut dar pe aragaz ouale saculeti tot asa (se pune intr`o farfurie folie care se unge cu ulei sau unt sa depaseasca marginile farfuriei spargi oul si apoi aduni toate colturile si legi folia si pui saculetzul cu oul intr`o cana ,pui apa si in Mo.

#445 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 10 June 2012 - 10:47 AM

nici eu nu indraznesc sa fac "ochi" in MO , tot de explozie ma tem si eu :D

Sa fiu in tema , tarta cu branza si rosii

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-780-13393180379539.jpg

#446 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 11 June 2012 - 08:55 PM

Vezi postareabristena, la 09 June 2012 - 11:14 PM, a spus:



Sorinel, ia aci

sper sa nu se supere Lia pe mine, dau o bere :)


Saru' mana!
Sorina

#447 Useril este offline   cristinaD 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationV.A.

Postat 12 June 2012 - 01:44 PM

Vezi postareaizuk, la 10 June 2012 - 10:47 AM, a spus:

nici eu nu indraznesc sa fac "ochi" in MO , tot de explozie ma tem si eu :sad3:

Sa fiu in tema , tarta cu branza si rosii



Izuk, imi place cum arata tarta. Te rog spune-mi ce aluat ai folosit? Multumesc :toothy6:

#448 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 12 June 2012 - 01:55 PM

Cristina , am avut aluat de tarta cumparat :toothy6: . L-am luat din greseala in loc de aluat foietaj , asa ca a trebuit sa-i gasesc o intrebuintare .

#449 Useril este offline   cristinaD 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationV.A.

Postat 12 June 2012 - 03:21 PM

Vezi postareaizuk, la 12 June 2012 - 01:55 PM, a spus:

Cristina , am avut aluat de tarta cumparat :toothy6: . L-am luat din greseala in loc de aluat foietaj , asa ca a trebuit sa-i gasesc o intrebuintare .


Am inteles, am mai facut si eu tarte cu branza, dar asa cu rosii e mai frumoasa si sigur mai gustoasa!

#450 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 12 June 2012 - 03:33 PM

E cu branza sarata , oua , smantana , rosii si chives tocat .

#451 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 14 June 2012 - 04:28 PM

Batoane de pui cu susan.

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-1400-13396841123621.jpg

#452 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 21 June 2012 - 03:10 PM

Am reusit sa fac si eu chiflele umplute. Foarte bune, doar ca nu mi-a ramas galbenusul moale. M-am tot uitat in cuptor, dar nu era albusul facut. Mai experimentam.

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-1290-13402842244689.jpg

#453 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 21 June 2012 - 04:16 PM

Eu nu am mai facut nimic special de mic dejun . De cand am gasit o telemea super faina , pun o felie pe una de paine si asta e micul meu dejun. Pana ma satur ...

#454 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 21 June 2012 - 06:15 PM

iar eu am reusit sa fac oua la mo. primul a iesit cu galbenusul mai tare ca m-am luat eu cu altceva si-am uitat de el, al doilea a iesit perfect, cu galbenus moale. 1 min am lasat la 800. gata, acuma-mi fac si la birou!
merci, cerra, ca m-ai incurajat sa perseverez! :thumleft:

#455 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 21 June 2012 - 10:27 PM

Vezi postareamoatza, la 21 June 2012 - 06:15 PM, a spus:

iar eu am reusit sa fac oua la mo. primul a iesit cu galbenusul mai tare ca m-am luat eu cu altceva si-am uitat de el, al doilea a iesit perfect, cu galbenus moale. 1 min am lasat la 800. gata, acuma-mi fac si la birou!
merci, cerra, ca m-ai incurajat sa perseverez! :D


Bravooooooooo!!!

Ma bucur ca ai reusit =))

#456 Useril este offline   iulia nicoleta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 19 August 2012 - 10:56 AM

daca mananci micul dejun la 11,30 cum se numeste?

ieri am bantuit prin topicul asta si tare mi-a facut cu ochiul asta:
Imagine atasata: monthly_08_2012/post-115-13453665935644.jpg

#457 Useril este offline   Alexandru 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 19 September 2012 - 08:56 PM

Kao Tom Congee

Sau cum îsi începe thailandezul de rînd ziua :

Orez cu bob lung, aruncat în 15 volume de apa rece usor sarata pentru unul de orez. Se fierbe la foc mic, cam o ora, amestecînd ca sa nu se lipeasca.
Ca garnitura se adauga : crevete mari crude, decorticate / pui fiert taiat cuburi / calamari cruzi taiati felii / peste alb taiat cuburi / carne slaba de porc, vaca sau vitel fiarta si taiata cuburi /oua crude desfacute direct în zeama fierbinte, sau combinatii dintre acestea, dupa gust.

Se asezoneaza direct în castronul personal dupa gust cu : sos de peste, zeama de lamîie verde, ceapa verde tocata, usturoi dat pe razatoare si amestecat în parte egala cu ulei neutru (arahide, floarea soarelui), zahar (de palmier de preferinta), ghimbir ras, ardei iute tocat, frunze de coriandru proaspat tocat.
De obicei asezonarile se prezinta fiecare în mici castronele din care fiecare comesean se serveste dupa preferinte.

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-3-1348141788462.jpg
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#458 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 24 October 2012 - 10:00 PM

Daca m-ar fi servit thailandezii de rand cu asa ceva si dintr-o astfel de farfurie,cred ca ma indragosteam pe loc de mancarea lor.Cred ca ale mele gazde au fost si mai 'de rand',caci in afara de orez fiert la masina speciala si rata 'direct de la macelar pe gratar'(simpla,fara condimente,iar de lasat sa se patrunda intre ele,cu atat mai putin)n-au reusit sa ma 'impresioneze' cu nimic pe parcursul a catorva zile.

Si ca sa fiu la tema :

tortilla cu somon

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_10_2012/post-1267-13511087199154.jpg


#459 Useril este offline   La-Chef-A 

  • La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 22 November 2012 - 03:53 AM

Avocado umplut cu ou, somon afumat, rosii si ceapa verde, condimentate si amestecate cu putin ulei de masline. Yummmmm!

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-701-13535491797721.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-701-13535491792412.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-701-1353549178434.jpg

#460 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 22 November 2012 - 08:21 AM

Foare faina prezentarea si foarte buna ideea, am retinut-o (mai ales ca-mi place avocado sub orice forma).

Arata acest topic


  • 32 Pagini +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi