Mic dejun - Cu dragoste !
#181
Postat 24 August 2010 - 08:14 PM
As zice chiar ca ma apuca rusinea ca nu am mai micdejunit si fotochipat de mult .
http://povesticulinare.blogspot.com/
#182
Postat 25 August 2010 - 12:11 PM
koral, la 24 August 2010 - 08:17 AM, a spus:
Daniella, la 23 August 2010 - 02:22 PM, a spus:
koral, la 23 August 2010 - 01:11 PM, a spus:
Koral, ce sunt astea si cum se prepara?
Dark arata apetisant mic dejunul de WE! Ouale alea prajite le-as inghiti ca Zdreanta cel cu ochii de faianta ... Dar ce ai mai pus alaturi?
Daniella dragă, sunt doar neshte sandwich-uri calde- pâine cu unt, şuncă şi caşcaval.Eu le fac în aparatul de sandwişuri, dar se pot face şi în cuptor.
Partea distractivă este că se prepară de către copii, cu minimum de ajutor din partea mamei...
a sandwichuri la toaster, buneee ... am avut o perioada prin anii 90, dar nu am mai facut de mult ... ca ingrasa ... , insa cred ca ideea cu copiii e super ... sa-i pui sa-si pregateasca singurei micul dejun....
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#183
Postat 31 August 2010 - 12:54 PM
Deci rosii de gradina,castraveti,branza de oi,sunca,mezelicuri,o paine impletita si-un rachiu...
#184
Postat 31 August 2010 - 06:19 PM
Geany, la 31 August 2010 - 12:54 PM, a spus:
Deci rosii de gradina,castraveti,branza de oi,sunca,mezelicuri,o paine impletita si-un rachiu...
Dragostea trece prin stomac,asa ca nici un efort nu e de prisos.
Chiar si rachiul la mic dejun .
Duminica cand mancam mai tarziu,avem grija si noi sa nu ne lipseasca digestivul.
http://povesticulinare.blogspot.com/
#185
Postat 04 September 2010 - 02:39 PM
Conţinut: felii de vinete prăjite în ulei de porumb, zuchini, aşişderea, roşii. mozzarella( mă rog, ce se găseşte în RO sub denumirea generică de- ).
Praf de chilli, şi ardei iute afumat- pătrunjel, ştiu că trebuia busuioc, dar n-am avut...
HAI, DINAMO !!!! , HAI, F.C.Baia Mare Junior!!!!, Hai, Cătălin!!!!
Imagini atasate
#186
Postat 04 September 2010 - 02:43 PM
Imagini atasate
#187
Postat 04 September 2010 - 07:10 PM
Am vazut agiatie,dar nu am stiut ce se intampla.
Daca strigai mai repede,opream sa fac galerie.
http://povesticulinare.blogspot.com/
#188
Postat 04 September 2010 - 09:25 PM
koral, la 04 September 2010 - 02:39 PM, a spus:
Conţinut: felii de vinete prăjite în ulei de porumb, zuchini, aşişderea, roşii. mozzarella( mă rog, ce se găseşte în RO sub denumirea generică de- ).
Praf de chilli, şi ardei iute afumat- pătrunjel, ştiu că trebuia busuioc, dar n-am avut...
HAI, DINAMO !!!! , HAI, F.C.Baia Mare Junior!!!!, Hai, Cătălin!!!!
Maii fac sha io' galerie ca am un tzagnal sa te tzii(vuvuzeaua-i nik pe langa tzagnalu' meu cel putin asa zice barbat'miu sha coptii'..ma rog) !!!...Hai Catalin!!!!!! Haii Dinamo!!!...Hai fc(cum ii zice?!)Baia mare Junior!!!!....Arde-i mama!!!!...
Haoleo cre' ca barbat-miu ii stelist...Da' mai conteaza?!!
#189
Postat 05 September 2010 - 11:21 AM
Până atunci , micul dejun de azi: omletă cu ceapă, ardei, şuncă şi un pumnuţ de caşcaval ras.
Am copt-o în cuptor, că prea a venit toamna repede.
Imagini atasate
#190
Postat 05 September 2010 - 11:22 AM
Imagini atasate
#191
Postat 05 September 2010 - 02:27 PM
Tre sa fac si eu ,ca i-am uitat gustul.
A ta arata super.
http://povesticulinare.blogspot.com/
#192
Postat 11 September 2010 - 03:14 PM
.
.
.
Frunzele de busuioc-in-san-maaaaai nu au fost pentru decor. Le-am pascut.
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#193
Postat 12 September 2010 - 03:48 PM
Eu uit deliberat cate o bucata de cas in camara si apoi,dupa ce face coaja groasa,il fac
pane.Faina,ou,pesmet.
Cine nu a gustat asa ceva,nu stie ce pierde.
http://povesticulinare.blogspot.com/
#194
Postat 14 September 2010 - 04:34 PM
#195
Postat 14 September 2010 - 05:26 PM
Geany, la 14 September 2010 - 04:34 PM, a spus:
S4030415.JPG
Corect Geany!
Ce pofta mi-ai facut. Nu am mai mancat demult asa ceva, sunt ani de atunci.... si unde mai pui ca asta e facut si daruit cu dragoste!!!!!
#196
Postat 14 September 2010 - 08:03 PM
Trebuie sa recunosc ca ghiudem nu am gustat niciodata.
Arata de 100 de puncte.
http://povesticulinare.blogspot.com/
#197
Postat 14 September 2010 - 08:58 PM
Nu cred ca trebuie sa-ti mai spun cat de mult imi place ghiudemul!!
#198
Postat 15 September 2010 - 07:52 AM
La-Chef-A, la 14 September 2010 - 05:26 PM, a spus:
Geany, la 14 September 2010 - 04:34 PM, a spus:
S4030415.JPG
Corect Geany!
Ce pofta mi-ai facut. Nu am mai mancat demult asa ceva, sunt ani de atunci.... si unde mai pui ca asta e facut si daruit cu dragoste!!!!!
Imi pare rau ca ti-am facut pofta...
#199
Postat 15 September 2010 - 07:54 AM
Piscotel, la 14 September 2010 - 08:03 PM, a spus:
Trebuie sa recunosc ca ghiudem nu am gustat niciodata.
Arata de 100 de puncte.
Sincer nici eu nu mancam ghiudem,dar asta a fost special asa ca l-am papat si inca cum a fost tare bun(ca un salam de sibiu dar mult mai ''des'' si cu o textura mult mai bogata si condimentata)
#200
Postat 15 September 2010 - 08:01 AM
zerda, la 14 September 2010 - 08:58 PM, a spus:
Nu cred ca trebuie sa-ti mai spun cat de mult imi place ghiudemul!!
Draga Zerda nici o sansa in breasla lor e concurenta mare,el e iesit pe piata imediat dupa revolutie si si-a pastrat prestigiul ,e f. cunoscut si apreciat in Bacau,dar retetele nu le stie nimeni nici macar fiul cel mare nu le stie inca,si el va prelua candva afacerea de familie...
Am vb. cu el cand l-am mai prins in toane bune, in mare de una alta ce ma interesa pe mine,(despre cum se curata si se albeste burta proaspata,am scris la ciorba mea de burta,ce fel de os sa pun,se chiama cheie de vitel,despre pasta de mici am scris la micii lui foxy,eu imi prepar asa singura pasta si micii mei sunt f. apreciati de ai mei etc,da' doar atat in mare fara retete cu cantitati si desti' ca nu zice...)