Oua Gloria
#21
Postat 09 March 2011 - 11:37 PM
Mie imi plac cu piine proaspata ca tot te ajuti cu ea ca sa maninci sosuletul
#22
Postat 11 March 2011 - 06:13 PM
laura_lala, la 09 March 2011 - 02:17 PM, a spus:
E foarte gustoasa. Adriana ai avut dreptate sa ma indemni s-o fac in sos de rosii. Imi pare rau doar ca a trecut atata timp si n-am preparat-o mai repede.
Mersi inca o data pentru reteta.
M-ai dat gata cu castronelul tau... Atunci am sa le insotesc si eu cu o bucata de carnat sau cu ceva mici, voi vedea eu ce ramane de reciclat dupa pranzul de duminica.
Bine ca mi-ai adus aminte de ele.
#23
Postat 12 March 2011 - 06:26 PM
sorinadaniela, la 11 March 2011 - 06:13 PM, a spus:
M-ai dat gata cu castronelul tau... Atunci am sa le insotesc si eu cu o bucata de carnat sau cu ceva mici, voi vedea eu ce ramane de reciclat dupa pranzul de duminica.
Bine ca mi-ai adus aminte de ele.
Semi-off-topic! Sorina, demult vreau sa te prind sa te felicit pentru ca ai slabit asa de frumos. Poate vreodata vei avea curajul sa ne pui poze cu inainte si dupa.
Ouale Gloria cu orice fel de carne continua sa fie Montignac, ba chiar poti amesteca in sos si un cracker ori o felie de pita cu IG mic.
#24
Postat 15 March 2011 - 07:34 PM
laura_lala, la 12 March 2011 - 06:26 PM, a spus:
sorinadaniela, la 11 March 2011 - 06:13 PM, a spus:
M-ai dat gata cu castronelul tau... Atunci am sa le insotesc si eu cu o bucata de carnat sau cu ceva mici, voi vedea eu ce ramane de reciclat dupa pranzul de duminica.
Bine ca mi-ai adus aminte de ele.
Semi-off-topic! Sorina, demult vreau sa te prind sa te felicit pentru ca ai slabit asa de frumos. Poate vreodata vei avea curajul sa ne pui poze cu inainte si dupa.
Ouale Gloria cu orice fel de carne continua sa fie Montignac, ba chiar poti amesteca in sos si un cracker ori o felie de pita cu IG mic.
Iti multumesc mult!
Am sa pun poze, dar vreau sa mai astept un piculet... mi-am propus sa ajung la 75kg. Cand am sa reusesc, pana una alta sper sa reusesc, am sa prind curaj sa ma laud la toata lumea.
Asa e! Ouale Gloria sunt monti... si pt ca mi-am adus aminte, ia sa ma duc eu la monti si sa pun si linkul catre aceasta reteta.
#25
Postat 17 June 2011 - 09:49 PM
#27
Postat 24 June 2011 - 12:02 PM
Imagini atasate
#29
Postat 19 April 2012 - 11:52 AM
O lingura ulei, 4 fire ceapa verde, doi catei usturoi, 2 rosii mari, bune si zemoase, cele 3 oua de la inceput, sare, piper, patrunjel verde f. putin, ca mi-a fost lene sa ies sa mai cumpar.
Cu ocazia asta, am descoperit ca pot folosi reteta la dieta de mentinere...
Imagini atasate
#31
Postat 22 April 2012 - 09:13 AM
Vin si eu cu ouale Gloria. Foarte gustoase (eu am vrut sus mai mult si nu le`am taiat in doua ouale)
Multumesc ptr reteta!
#32
Postat 30 April 2012 - 11:56 PM
#33
Postat 01 May 2012 - 09:32 AM
Adriana, la 30 April 2012 - 11:56 PM, a spus:
Nu este nici o problema. Le`am mai repetat de 3 ori de atunci (cele puse aici au fost facute cu ouale ramase de la pasti).
Am facut la prietena mea ca acolo ne adunam doar noi suntem cele doua familii impreuna 7, iar prietena mea a zis repede la celelalte cand au venit in vizita ca a mancat oua Gloria si ce buneeeeeee au fost si atunci iti imaginezi rugaminti: hai te rog nu ne faci sa mancam si noi? cum sa zic no.
#35
Postat 06 May 2012 - 11:23 AM
Multumiri doamnei Gloria si doamnei Adriana
#37
Postat 07 May 2012 - 08:37 AM
Am folosit rosii taiate cuburi in loc de sos de rosii si am mai adaugat oregano ,pentru ca patrunjel nu am avut decat vreo doua frunze(si una mi-a trebuit-o pt decor ).
Am pus ouale cu ceapa si cu usturoiul impreuna la dunstuit;am fiert ieri numai trei oua,ca sa fac de proba,dar se va reface,ca oricum am oua multe in frigider si ne-a placut tare mult.Sotul a avut voie sa probeze un ou
Adriana,una pentru tine ,una pentru doamna Gloria
#38
Postat 07 May 2012 - 11:02 AM
Chiar am intilnit-o nu demult si ne-am amintit de vremurile cind gateam impreuna la munte