mona, la 08 February 2010 - 09:48 PM, a spus:
Anca_B, la 07 February 2010 - 06:07 PM, a spus:
Mona draga, esti ... de milioane !Ma bucur ca impartasesti cu noi aceste secrete culinare!Eu atata ma gandeam cum se fac decorurile din cioco' dar ...degeaba ca nu ma duce tartacuta!dar tu m-ai luminat!Abia astept sa ma joc si eu un pic cu cioco', mai ales cu triunghiurile!Draga mea pt tine o
si multe
.sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sa-ti rasplateasca bunatatea!
Draga mea,esti prea draguta ! Ma coplesesti si chiar nu merit. Dar ma bucur daca iti sunt de folos filmuletele
gabrenia, la 07 February 2010 - 07:45 PM, a spus:
Mona ai avut o super idee sa postezi aceste filmulete;Raluca sunt cu adevarat folositoare tot ceea ce ai postat,multumim pentru deranj;si eu am mai vazut cate unul pe ici pe colo dar parca nu ma mai satur sa tot privesc si sa incerc sa-mi iasa ci mie cat de cat la fel. daca mai gasesc si eu pot sa postez?Va pup,numai bine!
Chiar te rog sa postezi !
Yandira,n-am idee de ce nu le vezi Oare ai ceva instalat pe calc. de nu-ti da voie? Daca intrebi la "probleme tehnice" sigur te lumineaza vreun admin
Pentru Yandira:
E posibil sa fie restrictionat accesul la youtube in Mexic. In Germania, spre exemplu, nu pot vedea chiar toate clipurile postate pe acel site. Unele sunt restrictionate (am vazut ca-n general alea de la Sony Music nu le pot vedea). Depinde si de tara in care esti.
Din Romania vezi orice...