how to make... filmulete demonstrative
#41
Postat 11 February 2011 - 09:30 PM
Totusi o sa incerc.
Pupici la toate fetele!
http://www.youtube.c...ayer_detailpage
#42
Postat 11 February 2011 - 09:37 PM
Ce mult mi-as dori si eu un aerograf dar e prea scum pentru mine si la volumul comenzilor mele nu amortizez nici in 3 ani investitia dar asta e macar sper ca intr-o buna zi sa pot avea si eu.
http://www.youtube.c...e&v=4RVPamffauI
#43
Postat 11 February 2011 - 09:54 PM
http://www.youtube.c...e&v=KkKFd5gtNq4
http://www.youtube.c...e&v=0Vmm2syZNpE
http://www.youtube.c...e&v=speKedHWRhM
http://www.youtube.c...ayer_detailpage
http://www.youtube.c...ayer_detailpage
am editat sa mai adaug
http://www.youtube.c...e&v=mj9ENUfyLnY
http://www.youtube.c...ayer_detailpage
http://www.youtube.c...e&v=wJS3jwKs0wg
#44
Postat 11 February 2011 - 10:26 PM
http://www.youtube.c...ayer_detailpage
e buna ideea cu scara
http://www.youtube.c...e&v=HhOA4WqNav8
asta imi place mult
http://www.youtube.c...ayer_detailpage
http://www.youtube.c...ayer_detailpage
http://www.youtube.c...e&v=4eKCseUeLZE
#45
Postat 11 February 2011 - 10:29 PM
Vizionare placuta!
#47
Postat 12 February 2011 - 08:51 AM
#48
Postat 12 February 2011 - 11:48 AM
Alinus, la 12 February 2011 - 08:51 AM, a spus:
Tocmai daia intrebam,si eu am vazut ca apoi il imbraca in pasta.Am vazut in alt filmulet ca lasa tortul doar cu crema aia,are o consistenta super si se intinde forte bine. Am vazut un al filmulet unde da reteta la battercrem icing dar contine niste ingrediente care la noi nu se gasesc,o sa il caut sa il pun.
#49
Postat 16 February 2011 - 09:07 AM
marinaemy, la 12 February 2011 - 11:48 AM, a spus:
Exista mai multe retete de buttercream icing. Una dintre ele er fi:
1 lb (16 oz or 454g) unt nesarat
8 oz (230 g) grasime vegetala solida (probabil margarina)
11⁄2 tsp (7.5 ml or 3 g) extract de lamaie, vanile sau migdale
1 tsp (5 g) ) sare
3 lb (48 oz or 1.36 kg) zahar pudra
3 Tbsp (3⁄4 oz or 24 g) Meringue powder
41⁄2 fl oz (133 ml or 128 g)) apa,lapte, lichior
Se mixeaza impreuna untul nesarat impreuna cu grasimea vegetala pentru 3 minute.Se adauga apoi extractul de vanilie si sarea.Gradual se adauga mai intai zaharul pudra si mai apoi meringue powder. Amestecul va parea initial uscat. Se adauga apoi apa/laptele/lichiorul si se mixdaza inca 5-8 minute pana compozitia va capata o consistenta lucioasa si pufoasa. Compozitia se acopera cu o pelicula de plastic pentru a se preveni uscarea. Se conserva la frigider pentru 2 saptamani sau in congelator pentru 3 luni.
Eu personal n-am lucrat cu el, reteta am luat-o dintr-o carte de-a mea.
#50
Postat 16 February 2011 - 10:10 PM
Eu personal n-am lucrat cu el, reteta am luat-o dintr-o carte de-a mea.
Multumesc pentru reteta .Eu am vazut ceva asemanator dar fara apa si sare,grasimea aia vegetala e ceva special nu margarina noastra ,eu am meringue powder si inca nu stiu daca sa ma apuc de facut avand in vedere ca nu am acea grasime vegetala ,oricum as face jumatate de portie
#52
Postat 01 May 2011 - 05:33 PM
Imagini atasate
#53
Postat 02 May 2011 - 03:47 PM
azi am reusit de am facut si eu comanda de niste coloranti...poate ma ajuta
#57
Postat 04 May 2011 - 10:54 AM
#58
Postat 04 May 2011 - 12:54 PM
#59
Postat 04 May 2011 - 12:58 PM
#60
Postat 04 May 2011 - 01:36 PM
ACUM ASTEPT CU NERABDARE COMANDA....SPER CA SUNT SERIOSI.
MULTUMESC....PUN POZA CIND IL TERMIN PE MARIO SI PE MASINUTA,DACA REUSESC