Diferite retete de baguette mai mult sau mai putin "adevarate"
Postat 26 April 2020 - 12:47 PM
Carmella, la 25 April 2020 - 10:18 PM, a spus:
Am descoperit subiectul acesta, și, după 10 ani de la ultima discuție pe aici, pun și eu experiențele mele cu diverse rețete. Am zis că n-o să fac niciodată pîine de plăcere, dar baghetele sînt așa de simplu de făcut, că e o joacă. Revin cu editare să pun și metoda, dar aveam poza pe telefon, de unde e greu să scrii.
Am urmarit video-ul de curiozitate, din cauza frazei de mai sus

Nu m-am gandit niciodata sa fac baghete, dar acum parca as incerca!
Postat 26 April 2020 - 08:09 PM
Am făcut și eu baghete pentru prima dată, o combinație între rețeta video de pe Jamila și videoclipul și indicațiile puse de Carmella. Au ieșit bestialeeee. Mulțumesc! 

Aceasta postare a fost editata de Oana Adriana: 26 April 2020 - 08:09 PM
Postat 26 April 2020 - 08:45 PM
Super!
(Oana Adriana)
Pentru mine genul ăsta de rețete sînt perfecte, pentru că și cînd lucrez am destul timp să trec prin bucătărie, avînd 2 locuri de muncă, unul la 1 minut de casă, altul chiar la parterul casei în care locuiesc. Totul e să fac operațiuni care să nu miroasă, în rest pot să fac orice: toc, tai, fierb, amestec, bag la cuptor... de definitivat le definitivez cînd ajung acasă, dar în pauze de 5-10 minute fac diverse operațiuni prin bucătărie

adi_edi, la 26 April 2020 - 12:47 PM, a spus:
e o reteta de carantina
, cand ai timp sa stai dupa aluat sa creasca de atatea ori si sa-l bibilesti.

Pentru mine genul ăsta de rețete sînt perfecte, pentru că și cînd lucrez am destul timp să trec prin bucătărie, avînd 2 locuri de muncă, unul la 1 minut de casă, altul chiar la parterul casei în care locuiesc. Totul e să fac operațiuni care să nu miroasă, în rest pot să fac orice: toc, tai, fierb, amestec, bag la cuptor... de definitivat le definitivez cînd ajung acasă, dar în pauze de 5-10 minute fac diverse operațiuni prin bucătărie

Aceasta postare a fost editata de Carmella: 26 April 2020 - 08:53 PM
Postat 29 April 2020 - 10:04 PM
Ce avem noi aici?
A fost distractiv de facut, le voi repeta, daca-s bune
- inca nu le-am taiat ca-s inca fierbinti.
A fost distractiv de facut, le voi repeta, daca-s bune

Imagini atasate
Postat 29 April 2020 - 11:49 PM
Arată bineee! Dar ce răbdare puteți avea! Noi mîncăm fierbinți 2 la o masă, apoi rămîn 2 pe care le mănîncă fecior-miu în 2 zile. Nu am avut răbdare să aștept să se răcească.
Postat 30 April 2020 - 12:39 AM
Carmella, la 29 April 2020 - 11:49 PM, a spus:
Arată bineee! Dar ce răbdare puteți avea! Noi mîncăm fierbinți 2 la o masă, apoi rămîn 2 pe care le mănîncă fecior-miu în 2 zile. Nu am avut răbdare să aștept să se răcească.
Le-am scos din cuptor dupa ce am mancat de amiaza, dar... la ora asta mai sunt 2 si la noi, nu garantez ca apuca ziua de maine

Eu le-am lasat in cuptor aproape dublu timpul din video, nu s-au copt asa repede. Pe langa asta, n-am stiut daca o sa iasa cum trebuie, ca am avut drojdie uscata, dar nu "instant". Deci da, merge

Multumesc de reteta, Carmella