Cronici Gastronomice Recomandari restaurante
#21
Postat 18 May 2010 - 10:32 PM
#22
Postat 19 May 2010 - 09:18 AM
#23
Postat 19 August 2010 - 04:14 PM
Am mai gasit in Mamaia citeva locuri de bagat in seama. Unul este un restaurant cu specific mai mult pescaresc, se numeste Amster's si este pe plaja, la iesirea din Mamaia, chiar la bariera de la iesire. E o atmosfera foarte linistita, departe de nebunia din centrul Mamaiei.
Altul e restaurantul D'Amico din zona Cazino-ului Mamaia (acolo unde e nebunia), nu exceleaza prin rafinament dar servirea a fost deosebita, in sensul ca in citeva minute ne-a luat comanda si in alte 10 ne-au fost aduse comenzile, preturile au fost OK, deci strict de mincat, fara fitze, ii recomand.
Si un al treilea restaurant, Arena, cu specific sirbesc. Asta e pe malul lacului si imi place ca e buna mincarea si, de asemenea, atmosfera e foarte linistita.
#24
Postat 18 December 2010 - 03:56 PM
Un local gen churrascaria, meniu fix 50 de ron de persoana, local mare, aerisit, vara terasa, personal amabil.
Fasole cu carnati oltenesti,Am cerut bis.
Chipsuri facute de ei, bune, cu aroma de usturoi(praf) dar as fi preferat cartofi prajiti.
Salata de varza era dementiala.Am cerut bis.
Au urmat 8-9 sabii d'astea cu carne, pastrame, carnati si carnaciori.
Cutitu de argint se afla pe aleea care urca spre castelul Peles, e usor de gasit.
Sa nu radeti dar desertul era apfel strudel!
Noi am inecat totul in bere ca eram in august, dar am ramas impresionata de colectia de vinuri romanesti si mai ales cele apartinad Cramei Halewood Azuga(Eram 4 persoane iar vizite si degustare de la 8 persoane in sus. )
La castel, regele nu ar fi avut parte de acelasi tratament.
#25
Postat 18 December 2010 - 11:28 PM
#26
Postat 31 December 2010 - 01:21 PM
#27
Postat 07 November 2011 - 06:57 PM
Iata aici si articolul "O veste buna".
#28
Postat 13 December 2011 - 08:39 PM
#29
Postat 15 December 2011 - 10:05 PM
Am mincat iar taiteii aia fantastici si inca alte citeva chestii, poze doar citeva facute cu telefonul, ca numai pe astea le pot pune, deocamdata, mai multe cind ma intorc acasa
Aici scrie cum se numeste, iar am uitat
#31
Postat 21 December 2011 - 01:13 AM
De data asta am reusit sa maninc de la acelasi restaurant si doua zi dupa ce am plecat din Galati, pentru ca am luat si la pachet pentru cei de acasa, care nu au reusit sa manince chiar tot ce am adus eu.
Aceiasi taitei cu legume (15 lei portia vizibila in poza, 18 lei aceeasi chestie si cu niste fisii de pui), taitei care m-am convins inca o data ca sint facuti de mina, pentru ca in portia mea am gasit capatul de sul de taitei lipiti intre ei, cit si pentru faptul ca sint destul de neregulati ca forma. Gustul este incomparabil cu price alt gen de taitei, ba chiar cred ca imi va fi greu sa-mi mai cpmand niste furnici in copac din vermicelli de-aia de orez transparenti
O mincare de post comandata de o prietena, vinete cu legume pe plita incinsa
Piine chinezeasca; e prima data cind o gasesc intr-un meniu de restaurant chinezesc, in fapt fiind niste chifle din aluat rasucit fierte la abur (6 lei / 4 bucati)
Porc cu ananas, unul dintre felurile mele chinezesti favorite (22 lei/ portia)
Tot un preparat de post, comandat de aceeasi prietena, ciuperci cu legume pe plita incinsa (parca tot 22 lei)
Coltunasi cu carne
Niste poze din restaurant
O masa cu partea centrala rotativa, foarte utila, zic eu
Gata, nu va mai zic mai multe, decit ca restaurantul se numeste Fei Hang si este in Galati vis-a-vis de Casa de Cultura, cica
#32
Postat 05 January 2012 - 04:23 PM
#33
Postat 05 January 2012 - 04:27 PM
Carmella, la 05 January 2012 - 04:23 PM, a spus:
pana ti-o raspunde cineva loco sa nu ramai nemancata ma bag eu in seama: eu stiu doar la Taverna Sarbului, nu dai gres cu ea! miel la protap si salata de bureti murati, o lipie integrala proaspata ... delicios in opinia mea ... dar meniul e ffff vast si are poze totul e f bun ...greu sa te decizi
apoi clatitele in sos de vin la desert si vei pleca precum greierele
nu mai lua si garnitura, iar clatitele pe din 2, ca o sa vezi, portiile sunt enorme!
lili o ajuti tu pe Carmella?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#34
Postat 05 January 2012 - 04:38 PM
Am nevoie de proteine azi, carne, brinza, oua, de-astea... sa nu ma trimiteti la pizza sau placinte, va rog
#35
Postat 05 January 2012 - 06:00 PM
Carmella, la 05 January 2012 - 04:38 PM, a spus:
Am nevoie de proteine azi, carne, brinza, oua, de-astea... sa nu ma trimiteti la pizza sau placinte, va rog
au taverna, au taverna! dar nu stiu sa-ti explic unde e, prin centru anyway...
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#36
Postat 05 January 2012 - 06:22 PM
#37
Postat 05 January 2012 - 06:30 PM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#38
Postat 13 January 2012 - 09:30 PM
#39
Postat 02 February 2012 - 09:17 AM
Ne-a zis cineva ca la Tancabesti ar fi un restaurant unde se gateste crap si e foarte bun. Da' parca-i cam departe..... Sunt vreo 30 km. Acolo ar fi bine de mers vara, de stat pe malul lacului, savurezi masa si privelistea pe indelete....
#40
Postat 07 February 2012 - 10:51 AM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!