Forum Culinar: Cartofi glazurati cu mustar - Forum Culinar

Salt la continut

  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cartofi glazurati cu mustar vegan-simplu, rapid si gustos

#21 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 11 March 2010 - 03:24 PM

Si ai mei sunt gata!N-am pus usturoi,ca nu prea imi merge bine dupa ce mananc.Eu am mancat cu branza Feta :rolleyes: ,sotul o sa manance cu carnat.Data viitoare o sa pun mai mult mustar,in rest...deliciosi,atata timp cat exista o data viitoare,e de fapt clar ca-s deliciosi.Am vrut sa fac o combinatie intre reteta asta si cea a Hanei(cartofii cu pesmet),dar n-am avut pesmet.Maine revin cu combinatia :scratch:
Multumesc pt reteta! :hungry:
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#22 Useril este offline   IrinucaPopii 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 120
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSpania

Postat 14 March 2010 - 09:54 AM

Vezi postareadragos, la 07 March 2010 - 05:18 PM, a spus:

Vezi postareaIrinucaPopii, la 07 March 2010 - 03:33 PM, a spus:

Daca nu am mustar ( ca pe aici nu gasesc sa cumpar, si nici nu sunt fan) si nu vreau smantana ( sa fie de post) , s-ar putea face aceasta reteta, doar adaugand vreo 2 linguri de ulei suplimentar?


Evident, dar atunci faci cartofi la cuptor clasici.

Ai putea incerca sa razi niste hrean, sa pui putin ulei si putin otet si sa bagi la blender si sa blenderuiesti binebine. Sau sa mojarezi binebine ca sa iasa o pasta. Si folosesti asta. Si daca vrei adaugi si putin usturoi si ceva piper.

Apropos, da' tu unde stai de nu se gaseste mustar la voi? Pana si in desert se gaseste la bacanul din colt.


Mersi de idei, am sa tin cont de ele :hello:

Stau in Spania =))

#23 Useril este offline   Dan@ 

  • (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 14 March 2010 - 12:26 PM

Vezi postareaIrinucaPopii, la 14 March 2010 - 09:54 AM, a spus:

Vezi postareadragos, la 07 March 2010 - 05:18 PM, a spus:

Vezi postareaIrinucaPopii, la 07 March 2010 - 03:33 PM, a spus:

Daca nu am mustar ( ca pe aici nu gasesc sa cumpar, si nici nu sunt fan) si nu vreau smantana ( sa fie de post) , s-ar putea face aceasta reteta, doar adaugand vreo 2 linguri de ulei suplimentar?


Evident, dar atunci faci cartofi la cuptor clasici.

Ai putea incerca sa razi niste hrean, sa pui putin ulei si putin otet si sa bagi la blender si sa blenderuiesti binebine. Sau sa mojarezi binebine ca sa iasa o pasta. Si folosesti asta. Si daca vrei adaugi si putin usturoi si ceva piper.

Apropos, da' tu unde stai de nu se gaseste mustar la voi? Pana si in desert se gaseste la bacanul din colt.


Mersi de idei, am sa tin cont de ele :?:

Stau in Spania =))


Irina, ceva tre' sa fie putred prin zona in care stai; ca numai sa nu vrei, nu gasesti mostaza la mercadona ! :idea:

Cel putin in Marbella e servit chiar si pe la restaurante. :D Sau te pomeni ca il pun spaniolii pe masa numai cind merg eu in concediu ? =))

#24 Useril este offline   Dan@ 

  • (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 14 March 2010 - 12:34 PM

Mai nou am dat peste un mustar 2 in 1 :?: cu aroma de usturoi si de ardei copti. Merge ca uns la cartofii astia ! :idea:

Imagine postata

Imagine postata



#25 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 14 March 2010 - 02:06 PM

Vezi postareadragos, la 07 March 2010 - 07:55 PM, a spus:

... Sunt tare curioasa cum or iesi :wasted: :hungry:


:scratch: :scratch: :scratch: :scratch:
Si eu sunt curioasă la fel ca anti-vorbitorul , vorbitoarea ...
Si de reteta, dar de ea ma lamuresc in curand si daca lui Dragos trebuie sa-i spun duduie.
Il / o rog sa aleaga:
a. :floare:
b. :beer2:
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#26 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 15 March 2010 - 02:19 PM

Narnia, daca-mi permiti, vin si eu cu o modesta contributie la reteta:
Taina: Daca taiati crumpenii cu un cutit ~~ ondulat se prinde mai multa poleiala mujdeioasa, ce ramane lipitaprintre-munti-si-printre-vai.
.
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-168-126865526002.jpg
.

Nu am vrut sa stric reteta din prima. Ma rezerv pentru experimentele urmatoare :) .
Asa ca i-am dat doar o usoara nota personala, hai poate doua. Am amestecat in alifie si un varf de cutit de smoked chilli si nu m-am putut abtine sa nu scap si o lingurita de rozmarin-in-coltzu-me-e-esiii-mai-doruleeee-e-maiiiiiii :) , caci impreuna cu chimenul (azi m-am abtinut) e condimentul ce se asociaza cel mai bine cu cartoful.
.
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-168-126865543474.jpg
.

Si mi-a ramas suficienta glazura asa ca am luat kefirul productie proprie si am lungit-o. De aici se poate evolua in doua directii de succes:
a. Un sos-gustos in ton cu aroma cartofilor - unitate stilistica.
b. Un foarte eficient mediu de marinareala pentru carne (enzimele din kefir fragezesc muchii)
.
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-168-12686553614.jpg
.


Cotatia personala:
Face parte din categoria: Buna sa-ti bati copiii cu basca!
(daca Giunior nu se oprea la timp si halea si portia lasata pentru Dumneaei, vorba se schimba in fapta :D )
.
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-168-126865552306.jpg
.

"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#27 Useril este offline   iepure 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 03-December 09
  • Locationa...pai...tot de pe imash

Postat 15 March 2010 - 02:52 PM

Aoleooo..ce-mi faci "soro" :) ..
Din ciclul da tata cu basca-n mine..ca n-am ascultat de tine ..si facui sarmalute...mai duc sa-mi pun o portie ca sa nu mai jelesc pe aci
Pam pam :D
"Cine fura azi un bou, are muschi.. nu gluma."

#28 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 19 March 2010 - 07:15 PM

I-am facut si eu.Buni rau, aveti dreptate.Vreau si eu mustar cu aroma de usturoi!Narnia, saru'mana pentru reteta.
Spune una care adora mustarul.

Aici, langa somon!

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-9-126901888234.jpg

#29 Useril este offline   Narnia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 254
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 19 March 2010 - 09:26 PM

Va rog sa-mi scuzati absenta, da' sa stiti ca am prezentat scutirea la administrator. Imagine postata
Sa va fie de bine tuturor, ma bucur ca v-a placut reteta Inei, la noi are succes doar la mine si la copil, seniorului nu-i plac. Imagine postata Vad ca au aparut combinatii noi intre timp, si eu am mai incercat cu alte condimente, ba chiar fara usturoi, au fost buni oricum. O sa incerc si combinatiile citite aici, sa vedem care prinde mai bine.
Nu pot sa nu fac o mentiune speciala pentru onduleurile cartofilor domnului Paparotti, sefu' ...arata de zile mari. Imagine postata

#30 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 20 March 2010 - 02:20 AM

Vezi postareaEataly, la 19 March 2010 - 07:15 PM, a spus:

Vreau si eu mustar cu aroma de usturoi!Narnia, saru'mana pentru reteta.
Spune una care adora mustarul.


Mustarul de casa se prepara in 5-10 minute.
+ 3 - 4 zile pentru maturare
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#31 Useril este offline   dragos 

  • Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 20 March 2010 - 02:55 AM

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 14 March 2010 - 02:06 PM, a spus:

Vezi postareadragos, la 07 March 2010 - 07:55 PM, a spus:

... Sunt tare curioasa cum or iesi :D :P


B) B) B) B)
Si eu sunt curioasă la fel ca anti-vorbitorul , vorbitoarea ...
Si de reteta, dar de ea ma lamuresc in curand si daca lui Dragos trebuie sa-i spun duduie.
Il / o rog sa aleaga:
a. :hug:
b. :P


Imagine postata
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#32 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 24 March 2010 - 08:33 PM

I-am comis si eu,si o sa-i comit tot mai des! :P


Barabulele mele,taiate bucati.


Imagine atasata: monthly_03_2010/post-5-126945509559.jpg


Daca a zis petunica ca mai tre' mustar,
am pus 3 linguri ca sa ajunga(si mai mergea :D )
Petunico,pune granulat sau usturoi uscat din rîsnita.
Nu face rau tie,dar face bine cartofilor :P


Imagine atasata: monthly_03_2010/post-5-126945513702.jpg


Asa bine mirosea combinatia sosului!


Imagine atasata: monthly_03_2010/post-5-126945520512.jpg


Am amestecat frumos! :P


Imagine atasata: monthly_03_2010/post-5-126945526923.jpg


I-am servit cu dressing de iaurt cu busuioc si usturoi!
Nu pot decît sa zic: Mamma mia!
Merci,Ina si Narnia! :)


Imagine atasata: monthly_03_2010/post-5-126945534957.jpg


Imagine atasata: monthly_03_2010/post-5-126945545253.jpg

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#33 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 07 April 2010 - 06:22 PM

I-am facut deja de doua ori pana acum... exceptionali. Prima data am facut pt noi, asa o cina usoara... au zburat imediat. Asa ca mi-am propus sa-i fac si de Paste... au fost foarte apreciati si de musafiri asa ca au furat reteta...
Se vor repeta cu siguranta. Multumesc pt idee! :-* Sorina
Sorina

#34 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 February 2012 - 11:50 AM

Iar

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-13-1328781029.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-13-13287810427216.jpg

#35 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,247
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 09 February 2012 - 11:20 PM

Eu nu mi-i aminteam, in seara asta vroiam sa fac cartofi asa ca i-am facut asa, buni buni, 2 tavi, pe a doua o mincam la prinz eu si Marco miine :rolleyes:
Imagine atasata: monthly_02_2012/post-4-13288224029527.jpg

#36 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 27 January 2016 - 09:11 PM

În seara asta am făcut o tavă de cartofi glazurați pt popor.
Cică au fost buni. Îi cred pe cuvânt că eu nu pot să pap cartofi.
Sorina

#37 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 28 January 2016 - 06:46 PM

I-am mai facut eu, dar i-am uitat iarasi, chiar acum sunt in cuptor. Merci ca ati scos iarasi la iveala. :rolleyes:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#38 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,247
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 29 January 2016 - 12:04 AM

Pai am un borcanoi cre ca de vreo 800 de gr de mustar deci tre sa-i refac, nici nu-mi mai aminteam de ei :rolleyes:

#39 Useril este offline   Mari-Ana 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationToronto

Postat 18 August 2016 - 07:27 PM

Vezi postareaAdriana, la 09 February 2012 - 11:20 PM, a spus:

Eu nu mi-i aminteam, in seara asta vroiam sa fac cartofi asa ca i-am facut asa, buni buni, 2 tavi, pe a doua o mincam la prinz eu si Marco miine :)
Atasament patateglazurate.jpg


Sunt buni si a doua zi?

#40 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,247
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 August 2016 - 11:20 PM

Buni dar nu ca in prima cind sunt abia facuti, ideal ar fi sa ii poti reincalzi in cuptor 10-15 minute

Arata acest topic


  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi