Forum Culinar: Seriale (Ce seriale urmariti?) - Forum Culinar

Salt la continut

• 61 Pagini +
  • « Prima
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Seriale (Ce seriale urmariti?)

#1021 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 30 January 2020 - 02:56 PM

Vezi postareaAdriana, la 30 January 2020 - 12:46 PM, a spus:

=)) eu ma gindeam ca Mesiah era sotul Casei lui Papel si-mi zdruncinam creierul cautind legatura dintre ele :scratch:

=)) =)) =)) :scratch:
Buna asta!

#1022 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,415
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 January 2020 - 03:41 PM

:scratch:

#1023 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 30 January 2020 - 11:47 PM

https://www.nytimes....ntl&subid1=TAFI

#1024 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 04 February 2020 - 10:12 AM

am terminat si eu primul sezon din The Affair...nush ce sa zic, nu ma da pe spate, toata lumea-i deprimata, suparata si nevrotica, toti au crize existentiale, o dau din lac in put cu toate in care se implica, se duc la psihiatru/psiholog una-doua, doar ca sa se certe in fata aleia...si fac sex muuult si bine expus - io, care nu-s vreo pudibonda, dau skip cu succes la minutele alea de gafaieli...nfine!
voi continua cu el, vad ca am 5 sezoane, dar daca-mi iese altceva in cale cred ca-i zic pas!

#1025 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 04 February 2020 - 12:12 PM

Cam asta e lumea, Moatza :toothy9;
Am inceput Luna Nera - o tema care, cel mai probabil nu va muri niciodata - vanatoarea de vrajitoare sub care se ascunde eterna dusmanie a barbatului impotriva femeii. Cred ca prima data cand am venit in contact cu acest topic a fost prin intermediul unui documentar sau articol National Geographic, dupa care am inceput sa citesc mult despre asta, dupa care am luat seminarii in celalalt studiu si urmaresc cam tot ce e fictiune ori docomentar pe tema. Daca va preocupa eterna prigonire a femeii in societatile trecute si contemporane , va recomand. Tot pe aceeasi tema, foarte interesant - Salem.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1026 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 04 February 2020 - 04:25 PM

Am terminat Sherlock. Seria 1 si 2 exceptional si genial. Seria 3 Imagine postata meh! Seria 4 - am vazut tot pana la urma, ca sa nu zic ca n-am vazut, dar daca vor face vreodata seria 5 sper sa-si revina
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1027 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 04 February 2020 - 07:16 PM

Stai, stai...mama, tre sa il revad. Ce e cu seria 3 si 4, ce nu ti-a placut?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1028 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,968
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 04 February 2020 - 08:55 PM

Un serial fain cu echipa de patru studenti si o bestiala profesoara de criminalistica!

#1029 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 February 2020 - 10:16 PM

Vezi postareamoatza, la 04 February 2020 - 10:12 AM, a spus:

am terminat si eu primul sezon din The Affair...nush ce sa zic, nu ma da pe spate, toata lumea-i deprimata, suparata si nevrotica, toti au crize existentiale, o dau din lac in put cu toate in care se implica, se duc la psihiatru/psiholog una-doua, doar ca sa se certe in fata aleia...

Mie mi se pare că se duc prea puțin și prea tîrziu la psiholog :toothy9; Mie mi-a plăcut crescendo-ul ăla al fiecărei relații și situații, de la un bărbat îndrăgostit de soția lui, la o mică aventură în care nu a avut nicio clipă intenția să fie ceva serios, să ajungă la... și la... și la... ca să nu povestesc tot filmul, poate mai vor și alții să-l vadă. Asta chiar așa se întîmplă cu oamenii și în viața de zi cu zi, ai fi uimită să afli cît de multe cazuri sînt pe lîngă noi în care aventurile încep să aibă viață proprie și să se dezvolte fără ca nimeni să-și fi dorit asta. Viața bate de departe filmul :toothy9;
Eu nu mai știu la ce să mă uit, am început Sherlock, dar amestecul ăla de antic cu nou mă dă peste cap, plus că primul episod e lung rău, încă nu m-am uitat cum sînt celelalte. Și ăla vorbește așa de repede și face atîtea asocieri pe secundă, că mă obosește.

#1030 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,042
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 04 February 2020 - 11:19 PM

Vezi postareaCarmella, la 04 February 2020 - 10:16 PM, a spus:

Eu nu mai știu la ce să mă uit

pe Amazon prime - Fleabag si The Amazing Mr Maisel - super, amindouă

#1031 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 05 February 2020 - 12:22 PM

PENTRU CINE N-A VAZUT SHERLOCK SI VREA SA-L VADA - MAJOR SPOILER ALLERT!!!
Merita vazut, eu am avut alte asteptari dupa primele doua serii, dar ultimele doua nu sunt de nevazut! Per total e un serial foarte fain!

Vezi postareaLapona Enigel, la 04 February 2020 - 07:16 PM, a spus:

Nu neaparat ne-placut, dar mi s-a parut tras de par. Scenariile care incearca sa explice cum a supravietuit Sherlock dupa ce s-a trantit de pavaj , bomba din metrou dezactivata de un intrerupator Imagine postata, prima jumatate din episodul cu nunta au taraganat-o de-mi venea sa plang - discursul lui Sherlock ca "best man"....il prefer pe Sherlock practic, fara prea multe emotii, clinic, destept, preocupat de importanta existentei lui intr-o lume nepregatita pentru atata desteptaciune. Episodul cu nunta, inafara de rezolvarea unui caz catre final, repede-repede, e plictisitor. Episodul cu ziaristul santajist e mai dinamic si mai interesant, dar vine socul! Mary e asasin pensionat! Wow! Si-apoi episodul se termina sec: Magnussen ia un glont in scafarlie "for Mary" Decat sa-l tot aduca inapoi din morti pe Moriarty, mai bine-l faceau pe Magnussen noul nemesis. Sau il lasau pe Moriarty sa traiasca!
La fiecare sfert de ora isi aduc aminte ce mult se iubesc el si Watson...am inteles, e o legatura speciala intre ei, chiar inumanul Sherlock are sentimente, dar nu-mi adu' aminte de 5 ori/episod. Lasa-ma sa intuiesc relatia, sa o gasesc in subtilitati de dialog, in gesturi marunte
Ultimul episod, cu mireasa fantoma - o incalceala teribila in "the mind palace" alimentata de droguri si salturi in timp, plus obsesia cu Moriarty - repet, l-au omorat prea devreme!
Si urmeaza seria 4 Imagine postata si am sperat ca se vor intoarce la rezolvarea de cazuri in stilul seriilor 1 si 2. Dar nu! acum trebuie sa exploram noua relatie de prietenie si amor ghebos intre Sherlock, Watson si Mary. Sherlock ia din ce in ce mai multe droguri, e obsedat de telefonul mobil, rezolva frenetic caz dupa caz, se mai gandeste si la Moriarty din cand in cand, si brusc ne indreptam atentia catre Mary. Saracul Watson, cand a crezut si el ca a scapat de nebunia lui Sherlock si a gasit o relatie normala in persoana Mariei, descopera noi adevaruri tulburatoare. Am crezut ca totusi vor pastra linia povestii referitoare la Mary separat de Sherlock. Dar nu. Liniile se intalnesc si Mary moare repede, ca mai apoi sa coordoneze viata celorlalri din "vesnicele plaiuri ale vanatoarei"! Si iar lancezeste povestea pentru ca Watson e deprimat si Sherlock drogat
Nu mai intru in amanunte si cu ultimele doua episoade ca m-am lungit prea mult Imagine postata, mai trebuie sa si lucrez un pic ca ma platesc astia degeaba. M-au plictisit si mi s-au parut neverosimile si trase de par. Pre multa psihanaliza pt gustul meu, prea multa vorbaraie fara sens si complot intins ca guma de mestecat.
Poate ca l-am vazut prea repede si n-am prins toate fineturile...poate dupa o vreme o sa ma mai uit o data sa aprofundez materia Imagine postata
Una peste alta seria 1 si 2 mi-au dat speranta ca o sa vad serialul meu preferat din toate timpurile, seria 3 si 4 mi-au temperat avantul. Sunt convinsa ca sunt oameni care au savurat mai cu placere seriile care m-au dezumflat pe mine. Pana la urma si asta e chestie de gust Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de alpha: 05 February 2020 - 12:27 PM

Imagine postata

#1032 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 05 February 2020 - 12:32 PM

Eu nu mai știu la ce să mă uit, am început Sherlock, dar amestecul ăla de antic cu nou mă dă peste cap, plus că primul episod e lung rău, încă nu m-am uitat cum sînt celelalte. Și ăla vorbește așa de repede și face atîtea asocieri pe secundă, că mă obosește.

Toate episoadele sunt la fel de lungi. Sunt 3 episoade pe serie, 4 in seria 3

Aceasta postare a fost editata de alpha: 05 February 2020 - 12:32 PM

Imagine postata

#1033 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,422
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 05 February 2020 - 05:18 PM

Vezi postareaDexter, la 04 February 2020 - 11:19 PM, a spus:

Eu nu mai știu la ce să mă uit

pe Amazon prime - Fleabag si The Amazing Mr Maisel - super, amindouă

The Amazing Mr Maisel- am crezut ca nu place nimanui filmul asta. Noi am urmarit toate 3 sezoanele- pe al 3lea l-am asteptat cu rabdare pana a iesit in decembrie.Nu stiu de ce, dar nimeni din cei carora am recomandat, nu l-au placut. Am zis ca are de a face cu faptul ca actiunea are loc aici la mine in zona si inteleg eu mai bine personajele :toothy9;

Ma bucur sa aud ca mai este cineva care l-a vizionat si l-a mai si placut :toothy9;

Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 05 February 2020 - 05:19 PM

#1034 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 06 February 2020 - 08:12 AM

de la un bărbat îndrăgostit de soția lui, la o mică aventură în care nu a avut nicio clipă intenția să fie ceva serios,

Asta chiar așa se întîmplă cu oamenii și în viața de zi cu zi, ai fi uimită să afli cît de multe cazuri sînt pe lîngă noi în care aventurile încep să aibă viață proprie și să se dezvolte fără ca nimeni să-și fi dorit asta

ce-i aia aventura mica? :toothy9;

cre' ca traiesc intr-o dimensiune paralela, chiar ca as fi uimita sa stiu!

Aceasta postare a fost editata de moatza: 06 February 2020 - 08:17 AM

#1035 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 06 February 2020 - 08:35 AM

Vezi postareamoatza, la 06 February 2020 - 08:12 AM, a spus:

de la un bărbat îndrăgostit de soția lui, la o mică aventură în care nu a avut nicio clipă intenția să fie ceva serios,

Asta chiar așa se întîmplă cu oamenii și în viața de zi cu zi, ai fi uimită să afli cît de multe cazuri sînt pe lîngă noi în care aventurile încep să aibă viață proprie și să se dezvolte fără ca nimeni să-și fi dorit asta

Moata mica, lumea-i...mare si diversa Imagine postata Stai sa vezi relatiile open, sapiosexualii, etc. etc. Imagine postata

Vezi postareaalpha, la 05 February 2020 - 12:22 PM, a spus:

PENTRU CINE N-A VAZUT SHERLOCK SI VREA SA-L VADA - MAJOR SPOILER ALLERT!!!
Merita vazut, eu am avut alte asteptari dupa primele doua serii, dar ultimele doua nu sunt de nevazut! Per total e un serial foarte fain!

Vezi postareaLapona Enigel, la 04 February 2020 - 07:16 PM, a spus:

Nu neaparat ne-placut, dar mi s-a parut tras de par. Scenariile care incearca sa explice cum a supravietuit Sherlock dupa ce s-a trantit de pavaj , bomba din metrou dezactivata de un intrerupator Imagine postata, prima jumatate din episodul cu nunta au taraganat-o de-mi venea sa plang - discursul lui Sherlock ca "best man"....il prefer pe Sherlock practic, fara prea multe emotii, clinic, destept, preocupat de importanta existentei lui intr-o lume nepregatita pentru atata desteptaciune. Episodul cu nunta, inafara de rezolvarea unui caz catre final, repede-repede, e plictisitor. Episodul cu ziaristul santajist e mai dinamic si mai interesant, dar vine socul! Mary e asasin pensionat! Wow! Si-apoi episodul se termina sec: Magnussen ia un glont in scafarlie "for Mary" Decat sa-l tot aduca inapoi din morti pe Moriarty, mai bine-l faceau pe Magnussen noul nemesis. Sau il lasau pe Moriarty sa traiasca!
La fiecare sfert de ora isi aduc aminte ce mult se iubesc el si Watson...am inteles, e o legatura speciala intre ei, chiar inumanul Sherlock are sentimente, dar nu-mi adu' aminte de 5 ori/episod. Lasa-ma sa intuiesc relatia, sa o gasesc in subtilitati de dialog, in gesturi marunte
Ultimul episod, cu mireasa fantoma - o incalceala teribila in "the mind palace" alimentata de droguri si salturi in timp, plus obsesia cu Moriarty - repet, l-au omorat prea devreme!
Si urmeaza seria 4 Imagine postata si am sperat ca se vor intoarce la rezolvarea de cazuri in stilul seriilor 1 si 2. Dar nu! acum trebuie sa exploram noua relatie de prietenie si amor ghebos intre Sherlock, Watson si Mary. Sherlock ia din ce in ce mai multe droguri, e obsedat de telefonul mobil, rezolva frenetic caz dupa caz, se mai gandeste si la Moriarty din cand in cand, si brusc ne indreptam atentia catre Mary. Saracul Watson, cand a crezut si el ca a scapat de nebunia lui Sherlock si a gasit o relatie normala in persoana Mariei, descopera noi adevaruri tulburatoare. Am crezut ca totusi vor pastra linia povestii referitoare la Mary separat de Sherlock. Dar nu. Liniile se intalnesc si Mary moare repede, ca mai apoi sa coordoneze viata celorlalri din "vesnicele plaiuri ale vanatoarei"! Si iar lancezeste povestea pentru ca Watson e deprimat si Sherlock drogat
Nu mai intru in amanunte si cu ultimele doua episoade ca m-am lungit prea mult Imagine postata, mai trebuie sa si lucrez un pic ca ma platesc astia degeaba. M-au plictisit si mi s-au parut neverosimile si trase de par. Pre multa psihanaliza pt gustul meu, prea multa vorbaraie fara sens si complot intins ca guma de mestecat.
Poate ca l-am vazut prea repede si n-am prins toate fineturile...poate dupa o vreme o sa ma mai uit o data sa aprofundez materia Imagine postata
Una peste alta seria 1 si 2 mi-au dat speranta ca o sa vad serialul meu preferat din toate timpurile, seria 3 si 4 mi-au temperat avantul. Sunt convinsa ca sunt oameni care au savurat mai cu placere seriile care m-au dezumflat pe mine. Pana la urma si asta e chestie de gust Imagine postata

Ieri iti raspunsesem de la sala, de pe telefon si cand sa trimit am dat delete Imagine postata

Ca sa subliniez esentialul, daca mai sunt fani Sherlock , va recomand serialul cu Jeremy Brett, facut in perioada '84-'94 daca va intereseaza ceva fidel operei lui A.C. Doyle.

Mr. Maisel...parca parca imi spune ceva...

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 06 February 2020 - 08:34 AM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1036 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 February 2020 - 08:55 AM

Vezi postareamoatza, la 06 February 2020 - 08:12 AM, a spus:

Păi și ce a fost în film, "hai, ne-o tragem o dată și pa! Eu nu îmi las nevasta, și nu trebuie să afle", mai mult, i-a și dat papucii de cîteva ori, din ce îmi aduc aminte. În viața reală poate lua diverse forme, de la un flirt cu un coleg/ă de muncă care avansează pînă aproape de, dar oamenii știu că sînt onești și nu ar călca strîmb, pînă cînd loaza de acasă face vreo măgărie și ăla /aia de la muncă apare chiar atunci, salvator, și îi arată atîta înțelegere că gata, s-a îndrăgostit, cîteodată sînt pure "ocazii" apărute brusc, mai ales la bărbați, apare o fostă iubită, de exemplu, femeile sînt mai mult cu îndrăgostitul și înțelesul, mă rog, or fi și unele cu "ocazii", dar alea ajung mai puțin la terapie, că nu au mustrări de conștiință. N-am auzit pe nimeni care să se fi băgat într-o aventură cu gîndul să fie ceva serios, chiar dacă, de multe ori, asta afirmă în fața celuilalt. (Aici s-ar cuveni o paranteză, dar poate altă dată... și "celălalt" e o victimă) Dar uite că viața îi păcălește și ajung acolo unde nu și-au dorit. Iar faptul că ajung la psiholog, ca și în film, arată cît de multă suferință provoacă asemenea întîmplări în cuplu. Inimaginabilă, dacă nu ai trecut prin asta. Iar fenomenul, repet, e mult mai răspîndit decît am putea crede. Statistic 50% dintre oameni înșeală, femei și bărbați, deopotrivă, (așa era acum cîțiva ani, se poate să se fi schimbat ceva, o să mai caut). Era și o glumă: deci dacă nu ești tu cel care înșeală, probabil e partenerul/partenera ta :toothy9;

#1037 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,415
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 06 February 2020 - 08:59 AM

Vezi postareaWowerful, la 05 February 2020 - 05:18 PM, a spus:

The Amazing Mr Maisel- am crezut ca nu place nimanui filmul asta.
Ma bucur sa aud ca mai este cineva care l-a vizionat si l-a mai si placut :toothy9;

multe prietene mi l-au recomandat aici
eu am terminat ieri Downton Abbey si eram fericita ca am vazut ca e si seria 7 doar ca inca nu se vede :toothy9;
apoi am inceput dar am vazut putin de tot din Picard, nu's daca o sa il mai urmaresc, cindva ne uitam la Star trek ca era pe la inceputuri si nu prea erau multe de vazut, da' acu' nu prea m-a cam atras

#1038 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 06 February 2020 - 09:19 PM

Vezi postareamoatza, la 04 February 2020 - 10:12 AM, a spus:

am terminat si eu primul sezon din The Affair...nush ce sa zic, nu ma da pe spate, toata lumea-i deprimata, suparata si nevrotica, toti au crize existentiale, o dau din lac in put cu toate in care se implica, se duc la psihiatru/psiholog una-doua, doar ca sa se certe in fata aleia...

Mie mi se pare că se duc prea puțin și prea tîrziu la psiholog :pupic: Mie mi-a plăcut crescendo-ul ăla al fiecărei relații și situații, de la un bărbat îndrăgostit de soția lui, la o mică aventură în care nu a avut nicio clipă intenția să fie ceva serios, să ajungă la... și la... și la... ca să nu povestesc tot filmul, poate mai vor și alții să-l vadă. Asta chiar așa se întîmplă cu oamenii și în viața de zi cu zi, ai fi uimită să afli cît de multe cazuri sînt pe lîngă noi în care aventurile încep să aibă viață proprie și să se dezvolte fără ca nimeni să-și fi dorit asta. Viața bate de departe filmul :blush:

Hmmm...Carmella, mie el nu mi se pare indragostit de nevasta ci in relatie , atasat de ea si cu un apetit / sau energie sexuala foarte mare (intre noi fie spus ...care barbat (roman ?!?!? Imagine postata) de varsta aia se trezeste la 5 sau 6 , nu mai stiu, se duce la inot 1 ora si dupa aia vine si o trezeste cu draganeli si dupa aia face runda doi de ...cardio Imagine postata Film, nene. Pe mine ma pasioneaza subiectul affairs and co. Sa zicem relatiile in sine. Poate ai chef sa deschizi un topic, ca tu esti mai in tema.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1039 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 07 February 2020 - 12:37 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 06 February 2020 - 09:19 PM, a spus:

si cu un apetit / sau energie sexuala foarte mare

da' care n-are in filmul asta? de-asta debordanta, zic.

Film, nene.

exact!
adica Max, superbogat si cam curvar, fix pe una de 45 de ani pune ochii! si cu 4 copii!
la fel si doctorul ala care l-a operat pe fi-su! fix pe ea a luat-o in vizor!
iar actrita aleasa chiar isi arata varsta, nu e deloc vreo frumuste!
si-asa de multe-s trase de par... io aici am ajuns cu vizionatu'.

#1040 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 07 February 2020 - 04:37 PM

Vezi postareamoatza, la 07 February 2020 - 12:37 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 06 February 2020 - 09:19 PM, a spus:

si cu un apetit / sau energie sexuala foarte mare

da' care n-are in filmul asta? de-asta debordanta, zic.

Film, nene.

exact!
adica Max, superbogat si cam curvar, fix pe una de 45 de ani pune ochii! si cu 4 copii!
la fel si doctorul ala care l-a operat pe fi-su! fix pe ea a luat-o in vizor!
iar actrita aleasa chiar isi arata varsta, nu e deloc vreo frumuste!
si-asa de multe-s trase de par... io aici am ajuns cu vizionatu'.

Mie fix detaliile de genul mi-l apropie de realitate . Tipa, nevasta, e o femeie normala cu job si 4 copchii acasa careia i se intampla asa ceva...ca deh...stiu ca si femeile inseala la fel, insa , cam de regula, cand tipul e mai atragator, normal ca pe el il loveste intai strechea la varsta aia a delicata, de mijloc, cica. De film: aia cu viata aasta si la 6 dimineata gata de action, pfffff, mbine. Cred ca l-as lua pe ala si l-as arunca pe geam. Imagine postata
Pe Max l-am uitat, tre sa il revad ca l-am inceput acum 2 sau 3 ani parca si am avut pauze mari intre serii.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 61 Pagini +
  • « Prima
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou